A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

xhoni, pa shih iher kete kamarieren tende s c'ben!!!!!!!!!!!E shoh une qe klientat presin me dite te tera per te fituar nje caj, apo leng tjeter!!!

juice.jpg

Goca kujton qe o dal per Miss aty!!!! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great1:
[qb] PO TI PSE DON ME U RRAH PREJ GOCAVE.
HAJDE SE TE RRAHI UN,ASHTU SI DON TI VETEM! :eek:
NUK DI A E KAM GABIM!!!? [/qb]
thash do me rrahin gocat ktu mua po te hek rrobat sepse nuk duan parade kto por ti flej mendejen se nuk jam ber akoma per tu rrahe une nga ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqipate flm naqe :kiss: :kiss:

bob

Primus registratum

mire jam dokort.
nuk desha me te rrahe,por "rrahe"!
me vjen keq kur shoh ate foton aty qe rrin e tkurrur,sa keq!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

[qb] mire jam dokort.
me vjen keq kur shoh ate foton aty qe rrin e tkurrur,sa keq!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E kuptova mire si do me rrahje ti dhe pse nga nje her eshte me mire te besh sikur nuk kupton... /pf/images/graemlins/smile.gif Pastaj mos te vije keq sepse kur te merzitem i bej derman vetes :cool:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] xhoni, pa shih iher kete kamarieren tende s c'ben!!!!!!!!!!!E shoh une qe klientat presin me dite te tera per te fituar nje caj, apo leng tjeter!!!

juice.jpg

Goca kujton qe o dal per Miss aty!!!! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ju shqiptaret jeni katile per zotin doni dru dit nat :smash: :smash:

bob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] mire jam dokort.
me vjen keq kur shoh ate foton aty qe rrin e tkurrur,sa keq!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E kuptova mire si do me rrahje ti dhe pse nga nje her eshte me mire te besh sikur nuk kupton... /pf/images/graemlins/smile.gif Pastaj mos te vije keq sepse kur te merzitem i bej derman vetes :cool: [/qb]
nrase i ban derman vedit,ta gezofsh.
une i shkreti desha sa me t'ngushellu.
zoti te dhante gezim e e pac trishtimin sa ma larg /pf/images/graemlins/wink.gif vedit.
hajt bukuroshe rehatoje vedin sa ma mire!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

mos ma luni kamarieren mor se mezi e kam......pastaj kesaj i lejohet me provoku i cik klientet /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

ciao ragazzi
me sillni nje birre mer se mu tha gerrmaci /pf/images/graemlins/frown.gif

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] ciao ragazzi
me sillni nje birre mer se mu tha gerrmaci /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
nga ke humbur kshu xhoni ??? /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

nje kafelate per motren time shpejt ju lutem.. /pf/images/graemlins/smile.gif
nje birr per mua leket do i paguaj me vone.. /pf/images/graemlins/wink.gif

kush te doj noj gje me pi,te vij se nuk me gjeni mo ne kete mendje.. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

xhoni

Primus registratum

shqipetare ,thanx yllo ,ma ke gjet midene se une beck's pi gjithmone /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça lesh menie ke ti ëre! Ti edhe për motrën ja kërko të tjerve kafen. Edhe birrën ja lyp të tjerve, jo falemnerit shum për ftesën /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ja kafen për motrën i her po pate durim do t'vij edhe birra :rolleyes:

images

BecksPils.JPG

RAUL

Primus registratum

kondra,kur je bo kamarjer ti plako... /pf/images/graemlins/smile.gif

flm. /pf/images/graemlins/wink.gif birra qenka me shume uje.. /pf/images/graemlins/smile.gif ska bakshish per ty,,.. :lol:

xhoni

Primus registratum

Raul paske pi shume lale se birra ska pike ujti... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kamarier ,jepi i dopje votke kti shokut ta shofi ka uje apo jo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif