A do nje birre e??

Florus

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

Vetem me hor e me pi e keni menjen :smash: se po vijne festat e duhet me zbukuru barin nuk jeni kujtuar :confused:

826597842

ta fillojme nga pema.
un pashe kte pemen e bukur rruges po skisha sopate me vete :shrug: kush do shkoj ta presi?
mbase u ndihmon edhe ky xhaxhi me poshte :devil:

eminem2.jpg

Verizion

Primus registratum

Pema osht gati :rockband:
BigTree.JPG

Kurse kjo eshte per Flobon /pf/images/graemlins/wink.gif
germanbeer.jpg
:kiss:

Florus

Forumium maestatis

O Angel, ajo pema eshte shum e madhe mi, nuk e nxe bari :shrug:

Flm per qerasjen :kiss: po nuk e kuptova, me dhe birren apo ate kamarjeren qe ka ngrejt komen pri qefit /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa none sa e paska kofshën ajo motra. Me tra i shkelm ajo u fuske direkt ke urdhri i françeskanve /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Verizion

Primus registratum

Supozohet qe bari osht i maaaaaaaadh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flobo :kiss: un ti kam dhen te dyja tani ti zgjidh e merr /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kondra kujt ja qan hallin ti asaj apo vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Supozohet qe bari osht i maaaaaaaadh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flobo :kiss: un ti kam dhen te dyja tani ti zgjidh e merr /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kondra kujt ja qan hallin ti asaj apo vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vetes mi lal /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ç'pun kom un me ate :angel: . Ti do që t'haj nai shkelm ene prej grus masnej ene t'bohem prap me bajome /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] kondre te punoka tucin gruaja :tipsy: [/qb]
Kush o ajo gru që s'i puno tuçin burrit :shrug: ? Po njofte ti nanji ma bo i zo /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Verizion

Primus registratum

ah mi anny ci bon gruja ktij rrup sup ja bon , i thot po nuk me bleve i makin nuk ka qef per i muj te tone /pf/images/graemlins/tongue.gif
si fillon e qan pastaj ky mi naneeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
kondre :kiss: xhan xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] kondre te punoka tucin gruaja :tipsy: [/qb]
Kush o ajo gru që s'i puno tuçin burrit :shrug: ? Po njofte ti nanji ma bo i zo /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
te desh kjo me pelqen tek ty qe pranon se ka nga ta qe bejne gjoja...nejse te tere edine qe seshte ashtu po burri luan gjithmon ne sy te te tjreve rolin e burrit,po ne fakte gruaja i punon rreshtore,i ben zbor :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo mi dreqe jo. Dij me ja mor onën asaj se u bom gjith kto vjet që njifmi /pf/images/graemlins/wink.gif . Masnej imagjino sikur me bo un grev :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Kondreeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gruaja eshte si macja po nuk e ledhatove ti iken ta ledhatoj noi tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif
prandaj maje fort seeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po jo mi dreqe jo. Dij me ja mor onën asaj se u bom gjith kto vjet që njifmi /pf/images/graemlins/wink.gif . Masnej imagjino sikur me bo un grev :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te besh greve per cfare?? :angel:
e pastaj ajo kalon tek ndonjeri qe eshte pèuntor i rregullt /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

e ledhatoj une ? ne qofte se jeni ju dakort /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

faithless dhe une hyj ke ai grupi i grave te persekutuara si gruja kondres :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif po une nuk dua ledhatim :devil:

pippo

Primus registratum

ME vjen keq po ndoshta kam dhe pak kohe per ty po te jeshe e lezetshme /pf/images/graemlins/tongue.gif

pippo

Primus registratum

Gjithmon po te ndryshosh mendje se si shume e sigurte dukesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej bela u bo nusja ime si pik referimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ore kush ju tha juve që ajo s'është e lumtur? Kot rrin me mua ajo?
Bo gaf e ze mo njeri n'goj grun time ktu n'publik u bo sherri sherr!