shi shi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hej bela u bo nusja ime si pik referimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ore kush ju tha juve që ajo s'është e lumtur? Kot rrin me mua ajo?
Bo gaf e ze mo njeri n'goj grun time ktu n'publik u bo sherri sherr! [/qb]
Parajsa merre te befte mire /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] nje kafe helm dua une se marova nga koka sante se mram nuk i ra kuj nemen te ma bjere :smash: [/qb]
bjer kafen ti se shqipa apo arabisht pak rendesi ka :wink:Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] ? shqip ka shkrujt kjo ????????????????
ps. nji kafja e shkurte [/qb]
silikonin mund ta kesh alergji por kur i sheh ato foto me siguri qe te pushon alergjia lolFillimisht postuar nga faithless:
[qb] pamela te therasin shkurte ..... hm preferoj gjoksin e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif pastja silikonin e kam alergji /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps. e mbushur me silikon ti ??? [/qb]
epo ato qe me pelqejne vete do vej un pse si kujton ti :devil:Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] shif angel as kafen nuk di te bej tha kafe jo cappuccino [/qb]
as nuk permenda gje mo ku e pe ti kete SEKSIN ca dmth ky SEKSI /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga faithless:
[qb] Kush e permendi seksin .... muve jo njehere, se çfare te shtyn truri te mendosh ti eshte puna jote ..... ????
po deshe te ofroje te pishe diçka se me morre inat.....
ps. me leket e tua kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]