A do nje birre e??

assassino26

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Flobo e di si thone amerikonet
/pf/images/graemlins/laugh.gif
litle teassue,big issue
se di a eshkrujta mire,por besoj se e kape thelbin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Amon mi anny si sta prish dot une ty...Mire mi miree,po edhe ti mos ma prish mu /pf/images/graemlins/frown.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Flobo e di si thone amerikonet
/pf/images/graemlins/laugh.gif
litle teassue,big issue
se di a eshkrujta mire,por besoj se e kape thelbin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Amon mi anny si sta prish dot une ty...Mire mi miree,po edhe ti mos ma prish mu /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
me raste po he
mgjth flm qe nuk me le te paguaj shume,keshtu qe te qeras me shpesh qe te dukem e mil /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Hajt mo u pa puna...Sherbej popllit edhe merr bryylin.Se keq per te me qeras jam une.
:idea: E di e gjeta.Hajt ca do pish me alkool se te qeras une :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

O po jon bo gjith dallavera ktu! Ka plas mashtrimi sheshit (Nënë Tereza).
O Peshko, sa i keq paske qen me shoqnin o rob. Si ëre s'jep gjo ti po s'doli gjo për ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

[qb] Hajt mo u pa puna...Sherbej popllit edhe merr bryylin.Se keq per te me qeras jam une.
:idea: E di e gjeta.Hajt ca do pish me alkool se te qeras une :angel: [/qb]
she she si ben!!
me qeras mua /pf/images/graemlins/smile.gif ,po cte duash ti nuk ka problem

Guest

Peshko..se mos behesh tape aman..ruje vetem se mezi te kom pas... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Peshko..se mos behesh tape aman..ruje vetem se mezi te kom pas... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ex-e!
Patjeter do e ruj vete :angel: Per me teper pij qe te te harroj ty dhe kohet e bukura qe kemi kaluar bashke
Kondre cere ke ti me :smash: S'te qeras ty se prej teje s'ka ca del.Vetem probleme me ke shkaktu :mad:
Anny,e fillojme me B52 se eshte e lehte e pin me fun ti :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, B52 ka ont e mija osht për tjetër gjo. Ene ça dojshe me qit prej meje ti ëre? Me mu veç me humje del /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] peshko :smash: :smash: :smash: :smash: :mad: [/qb]
Ca pate mi se me nxive fare
Kondre ku di gjo une se ka i ke anet ti mor jahuu.Knej ka ne eshte B52,por mos e ngatrro me avionin
hej bela me kte milet i qeras edhe ta fusin me cekic.e paska pijen me sherr kjo jo ashu si e dejsha une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po për avionin ër daj, për çër dojshe ti ta kisha una :rolleyes: . Po meqi s'e kishe theksu se për çar B52 u bojte llaf thash po e nrejsha nolt çështjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] peshko :smash: :smash: :smash: :smash: :mad: [/qb]
Ca pate mi se me nxive fare
Kondre ku di gjo une se ka i ke anet ti mor jahuu.Knej ka ne eshte B52,por mos e ngatrro me avionin
hej bela me kte milet i qeras edhe ta fusin me cekic.e paska pijen me sherr kjo jo ashu si e dejsha une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
peshko.nuk me ke fole mua per ex ,si mo jeni lene me ate alamet goce ééééééèè. ste vjen turp :smash:

assassino26

Primus registratum

Hyni Kondra neper kembe,njela prape beqar une.Kondre :smash: Te rafte nai ortek ishalla duke shku ne pune edhe te gjetshin statuje.Ose nai ari polar shtofte dhjamin me mishin tend,ose rreshkitsh ne akull edhe t etfusin te gjithin ne allci qe mos shkrush dot mo dersa te gjej une prape nuse.
Anny,u pa puna,megjithse te desha fort nuk qe e thene per ne te 2 :cry:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po qe se ke kaq problem ti mër daj s'po shkruj un po amon vetëm mos mallko se me m'gjet nai gjo e keqe (sidomos ajo puna e ariut ababababa) të lej gjith jetën beqar. Ka me t'gjëmu hija ime gjithanej (veç m'hale jo :tipsy: ).

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb]
Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]
Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] dua nje birre se vdiqa jam e lodhur shume mbarova /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
je minorene ti sben me pire akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: urte ti /pf/images/graemlins/wink.gif

zeqo mos ja fut gjumit jo futja vetes plako :lol: [/qb]
kur eshte ber dhe kjo shakatore me verte do futur vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif
durrsake te kam then mos ze dashnor ne chat mi se sdi ca flet :lol:
MOIRA :kiss:

Marjeta

Primus registratum

Une sot do t'filloj me nje caj te nxeht e nje kek, e me von shofim.
Food-2.jpg

Nese eshte ndokush i interesuar le te urdhon!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Marjeta

Primus registratum

Une sot do t'filloj me nje caj te nxeht e nje kek, e me von shofim.
Food-2.jpg

Nese eshte ndokush i interesuar le te urdhon!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

shtriga, konjak qe npik tsabahut :eek:
ec aty tjetra :devil:
un sapo mora nje kapucino dhe briosh. fillon lehte dita e jo si ty /pf/images/graemlins/laugh.gif