A do nje birre e??

picasso

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :kiss: vetvetja ,sapo mora rrogen /pf/images/graemlins/wink.gif
15yrris.gif

Xhoni ,paskan lezet ato ,por une i dua lejla here tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
iii po ku e dite ti mosj qe ajo eshte pija ime e preferuar :kiss: :kiss: :kiss:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Qyqa none si bo kjo...Jo ujkun po ariun do e mor do e mcef mrapa banakut,per gjyshen tate.
Ade k e xyla ce aty do melemi ves [/qb]
jo mole jo uk vi una,she she .......
ohu ele ti tani uk vi ele pike

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
[qb] Qyqa none si bo kjo...Jo ujkun po ariun do e mor do e mcef mrapa banakut,per gjyshen tate.
ohu ele ti tani uk vi ele pike [/qb]
Mir mi mos hajde,oj dhe kjo...Po si i bohet per pagesat e prapametme qe ke???Duhet te me paguash se do dorzoj llogarine sot se mbyllet java.
sthone kot ropt,lypja s'ta jep merrja se sthote gjo,kshu psova edhe une me duket :angel:

anny

Primus registratum

[qb]
[qb]
ohu ele ti tani uk vi ele pike [/qb]
Mir mi mos hajde,oj dhe kjo...Po si i bohet per pagesat e prapametme qe ke???Duhet te me paguash se do dorzoj llogarine sot se mbyllet java.
sthone kot ropt,lypja s'ta jep merrja se sthote gjo,kshu psova edhe une me duket :angel: [/qb]
e uk vi po pel logalin he mo she ti jap te henen she uk kam tani

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb] Mire atehere te henen :devil: [/qb]
OK atehere te henen leket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
CA lekesh mi???kush foli per leke...Une fola per likuidim /pf/images/graemlins/laugh.gif Te henen Likuidimi

anny

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Mire atehere te henen :devil: [/qb]
OK atehere te henen leket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
CA lekesh mi???kush foli per leke...Une fola per likuidim /pf/images/graemlins/laugh.gif Te henen Likuidimi [/qb]
ohu une leket do te te jap po do po sdo......... paguaj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] ste jep kush i birr per qamet mer sa kurrnaca qe jeni bo mer jahu pff /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
une ju jepja po nuk kam leke kam hyre me lista /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Beni qef me paret e mia te rroges qe me dha Xhoni ,tek e fundit me ndihmoni ,se une nuk e di c'mund te besh me to /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] une dua nje got uje por ja beri zemra kuj te ma jap /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Parajsa ketu uji eshte me la duart ,ka hap LR nje teme a doni uje me u fry...megjithate ne pa :kiss: nuk te leme /pf/images/graemlins/smile.gif
Peshku,nje kafe do te me bente mire ,por kam frike se me len pa gjume e neser kam plane... :idea:
Ate lakuriqen pije vete ,mos e shetit teme me teme si arixhiu - ariun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Peshko a do ma lesh i xhiro mu ate tipen se nuk em ze gjumi sonte vallaj :devil: pastaj ne shoke jemi nuk prishemi per kshu gjerash apo jo :wink:
Parajsa. moira per ju qe jeni ftof aty /pf/images/graemlins/laugh.gif
salep.jpg

ju befte mire dhe na thoni noj lajm interesant qe mund te kene ato gazetat.

assassino26

Primus registratum

Flobo,une ta lej ore,por mos ma vono shume...ME bej edhe mu i kafe qe mos me zej gjumi dersa te vini juve :tipsy:
Kom besim te plote tek ty.Te ma sjellesh te virgjer sic ta dhashe

/pf/images/graemlins/laugh.gif faleminderit Flobo ,por s'jam hic e ftofme, sa per lajmet ti them una ...kishte ulje cmimesh tek nje dyqan me veshje gjumi.. /pf/images/graemlins/wink.gif kishte dale nje krem kundra te ftohtit /pf/images/graemlins/laugh.gif horoskopi me kishte dale yll fare ..ty t'a lexoj me vone ,kishte dhe ca thashetheme ,po i thashe se mos ia nderpritni fjalen tjeters.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] une dua nje got uje por ja beri zemra kuj te ma jap /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Parajsa ketu uji eshte me la duart ,ka hap LR nje teme a doni uje me u fry...megjithate ne pa :kiss: nuk te leme /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
Moira e kam pa naqe po nga qe ja pertova te dal matane thash po ja ben zemra kuj te ma bjer ktu tek lokali i ish-bashkshortit nga qe me ka me shum lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
Flobo e kemi marr veten naqe ne por gazetes i iku lezeti per sat ti ruj mos ja ler kuj ate te nesermen /pf/images/graemlins/laugh.gif