A do nje birre e??

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

Une desha i shishe birre nashti po nuk ma lejo doktori se jom tu pi konjak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po njeli naji shishe ma runi se e pi neser. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Une desha i shishe birre nashti po nuk ma lejo doktori se jom tu pi konjak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po njeli naji shishe ma runi se e pi neser. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ua pa merak ti vetem me kujdes se ta leme ne nje edhe dy po deshe,po shendetin ne rradhe te pare,mire? :kiss:

xhoni

Primus registratum

ho me xhente ...come va???

sot ne darke do pijm vere te bardhe me peshk te fresket qe kapa dje ne liqen /pf/images/graemlins/wink.gif
kush do na japi nje mendim si ta gatuajm troften

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] ho me xhente ...come va???

sot ne darke do pijm vere te bardhe me peshk te fresket qe kapa dje ne liqen /pf/images/graemlins/wink.gif
kush do na japi nje mendim si ta gatuajm troften [/qb]
hopa,xhoni ,ia futim nje t'pjekme ne zgare,dhe ate veren tende,ja mbaroi filmi,publicitet,mire,dakort je ti? :wave:

picasso

Forumium maestatis

ika une!naten te gjitheve dhe nje dite te mbare neser...birr per te gjithe...me perjashtim te moira dhe sweety...kety nuk u jap me pi...ketyre u jap nga nje...apo ca nga shume sa te duan ato :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :wub:

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] edhe une dua nje caj se mka zen i ftohti me duket /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :shrug: :idea: [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif mos u semur zemra ,nje caj kinez do te bente mire :kiss:
tea.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif Une sot e paskam te ndaluar pijen nga vetvetja :kiss: Paska vendos me na dehur me pucje.. :idea:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Une sot e paskam te ndaluar pijen nga vetvetja :kiss: Paska vendos me na dehur me pucje.. :idea: [/qb]
te pash nje pik alkol ne goj...ta tregoj une qejfin :smash: vetem pucje ka :kiss: :kiss: :kiss:

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]
Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] dua nje birre se vdiqa jam e lodhur shume mbarova /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
je minorene ti sben me pire akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: urte ti /pf/images/graemlins/wink.gif

zeqo mos ja fut gjumit jo futja vetes plako :lol:

anny

Primus registratum

ela una
kamarier 2birra per xhoni se i kisha dhene fjalen.edhe meqe mora rrogen do ju jap nga nje birre te gjitheve

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] ela una
kamarier 2birra per xhoni se i kisha dhene fjalen.edhe meqe mora rrogen do ju jap nga nje birre te gjitheve [/qb]
Prit i here ti prit...Te shofim a te del rroga per gjithe birrat qe ke per te pagu,bakshishin tim,kamat vonesen etj etj hajde bojme cik hesapin se me duket ke nja 500euro borxh ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] ela una
kamarier 2birra per xhoni se i kisha dhene fjalen.edhe meqe mora rrogen do ju jap nga nje birre te gjitheve [/qb]
Prit i here ti prit...Te shofim a te del rroga per gjithe birrat qe ke per te pagu,bakshishin tim,kamat vonesen etj etj hajde bojme cik hesapin se me duket ke nja 500euro borxh ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ha ha cna the ,po ti mo sikur nuk do me mbaje leke the ,i sha i keç.po mire po une nga burime te brendshme di qe nuk me ven aq shume leke mo
apo ku te te zhvatni /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Une te koam thone ce shdo te mal leke???Mile atele,shdo te mal leke...Me jep eulo :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose e di vete ti :angel:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Une te koam thone ce shdo te mal leke???Mile atele,shdo te mal leke...Me jep eulo :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose e di vete ti :angel: [/qb]
mil mo mile po ja aq shume eulo shq pashtaj do mbaloj loga
pastaj vilen kul te jem ne pushtet thame /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] faleminderit Flobo ,por s'jam hic e ftofme, sa per lajmet ti them una ...kishte ulje cmimesh tek nje dyqan me veshje gjumi.. /pf/images/graemlins/wink.gif kishte dale nje krem kundra te ftohtit /pf/images/graemlins/laugh.gif horoskopi me kishte dale yll fare ..ty t'a lexoj me vone ,kishte dhe ca thashetheme ,po i thashe se mos ia nderpritni fjalen tjeters.. [/qb]
ku e dijshe ti mi qe po kerkoj pixhama un /pf/images/graemlins/tongue.gif kremin perdore vet se te duhet :devil: ca thoshte horoskopi, si shkon ti me peshqit :tipsy:
peshko :eek: gjith ajo alamet femre e virgjer?! ik ere anej se ska lezet, ta rregullo lala ty mos mu merzit, te ta bej gati qe ta kesh me kollaj me e manaxhu :wink:
dhe mos mashtro klientet e rinj.