A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Mos te ishte King_u, m'u duk vehtja se jam tek "Thashethemet"!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

King_u, dita me fillu me embelsira eshte gjeja me e kendshme...!Falemnderit! :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

ah ti do me behesh diabetike moj shqiptare /pf/images/graemlins/tongue.gif
embelsira eshte per ne fund te dites, pasi ke ngren qep, hudhra, presh e gjojna si kto :book:

Shqiptarja

Primus registratum

Me u bo diabetike mer FloBo, bohem per vehte, ti c'ke?!!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Embelsira eshte edhe per mengjes, pa paramendo njehere te marrish nje filxhan te madh me kafe dhe anesh nje pjate me kek (embelsire)!!!Apo ty s'ta sjellin kafene me nje embelsire bashke?!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Pa shih, kam edhe deshmine se embelsira hahet dhe ne mengjes:

1.jpg

Marjeta

Primus registratum

uhhhh Shqiptarja ky ceku yt paska recete shume te mire, ma shkruaj t'lutem se do e pergaditi pasdite ....eeemmmmm ....shume me pelqen, ti cdo here ia qellon ca eshte ma e mira, je 1 fare :thumbsup: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

King_u, faleminderit per komplimentin!
PO une kesaj here e solla kete kek vetem si deshmi per FloBon, perndryshe s'e kam bere vet, po ma sollen nga embeltorja!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Nder te tjera shqiptarja nuk di te gatuaj vet jo per gje /pf/images/graemlins/tongue.gif
xhan un ty shqiptare :angel:

Shqiptarja

Primus registratum

Une FloBo, di te gatuaj per vehte e jo per ty!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
xhan edhe une ty, se te kam si vellane e vockel! /pf/images/graemlins/wink.gif

:devil: m'ceftas vetvetes nje birre te vogel,se nuk u shtynkan kikirikat vetem me cigare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetvetja :kiss: ...dhe deri mbasdite kur vjen ti ,s'ka me era alkol.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] nje konjak per mua se vdiqa ftoti /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hajde te pime bashke se te ky konjaku
15yrris.gif
se dhe une ashtu qenkam...ftohte jashte(i perveluar nga brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif )

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: m'ceftas vetvetes nje birre te vogel,se nuk u shtynkan kikirikat vetem me cigare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetvetja :kiss: ...dhe deri mbasdite kur vjen ti ,s'ka me era alkol.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ashtu eee...po ja se une nuk te jap llogori se kur vi...une jam burr dhe gruaja duhet ti bindet burrit /pf/images/graemlins/laugh.gif "Kapedani"
ja erdha para kohe dhe te gjej me er alkoli dhe duhani...ca ben moj vajze ca ben :confused: nejse hajde meqe ja paske nis...hajde te pime sebashku :cool:

/pf/images/graemlins/laugh.gif e pranoj ishte shkelje flagrante ,por dhe ti je nje shoqerues i mire.. :kiss:
Gez /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif e pranoj ishte shkelje flagrante ,por dhe ti je nje shoqerues i mire.. :kiss:
Gez /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ca gez...nuk na ke sjell pijet...mos harro te gjeta une ty ketu(pra je ti e shtepise dhe te takon te na sherbesh...)ndersa une si shperblim te premtoj valsin me te gjate te gjith historise se vallzimit...nje vals gjer ne ekstaz.

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif e pranoj ishte shkelje flagrante ,por dhe ti je nje shoqerues i mire.. :kiss:
ca gez...nuk na ke sjell pijet...mos harro te gjeta une ty ketu(pra je ti e shtepise dhe te takon te na sherbesh...)ndersa une si shperblim te premtoj valsin me te gjate te gjith historise se vallzimit...nje vals gjer ne ekstaz. [/qb]
Waooooo.... sa romantik qe je....

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Si thua..??
Lheathercreamjpgih.JPG
[/qb]
per ty pi edhe helm e me duket i embel moj :wub: :kiss: mire ben te me sjellesh mua ndonje konjak
si psh ai qe me kishe sjell rradhen e fundit :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga King_u:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
ca gez...nuk na ke sjell pijet...mos harro te gjeta une ty ketu(pra je ti e shtepise dhe te takon te na sherbesh...)ndersa une si shperblim te premtoj valsin me te gjate te gjith historise se vallzimit...nje vals gjer ne ekstaz. [/qb]
Waooooo.... sa romantik qe je.... [/qb]
faleminderit!

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Hyni Kondra neper kembe,njela prape beqar une.Kondre :smash: Te rafte nai ortek ishalla duke shku ne pune edhe te gjetshin statuje.Ose nai ari polar shtofte dhjamin me mishin tend,ose rreshkitsh ne akull edhe t etfusin te gjithin ne allci qe mos shkrush dot mo dersa te gjej une prape nuse.
Anny,u pa puna,megjithse te desha fort nuk qe e thene per ne te 2 :cry: [/qb]
me doje forte!!!!!???????me hengerte mortja
po cdo mua ti mua ke fantazine

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Hyni Kondra neper kembe,njela prape beqar une.Kondre :smash: Te rafte nai ortek ishalla duke shku ne pune edhe te gjetshin statuje.Ose nai ari polar shtofte dhjamin me mishin tend,ose rreshkitsh ne akull edhe t etfusin te gjithin ne allci qe mos shkrush dot mo dersa te gjej une prape nuse.
Anny,u pa puna,megjithse te desha fort nuk qe e thene per ne te 2 :cry: [/qb]
me doje forte!!!!!???????me hengerte mortja
po cdo mua ti mua ke fantazine [/qb]
anny ske faj ti se ske degjuar per peshkatarin ai vien pas meje mi /pf/images/graemlins/laugh.gif mund te mbaj dhe dy ty dhe fantazin qe per mua eshte baraz me zero /pf/images/graemlins/laugh.gif