A do nje birre e??

shtriga

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Moira flmkishe te drejt eshte shume e mire.ver nje got dhe per ty ajde ulemi bashk a kthejm ndonje. :wave:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Vetvete,po mendoja per nje dolce si fillim... :idea: :kiss:
pekarna_vrhnika.zavitki.jpg

Po te le ty te zgjedhesh ne fillim .. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si fillim une po zgjedh pucjen tende per te me embelsuar tamam...dhe po i marr te dyja se kam rit shume me takojne apo jo :kiss:

picasso

Forumium maestatis

xhono me degjo mua...me thir mua nje here per festen adio-beqari /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe sa per menune se ca dua une ne ate feste eshte... birrr me bollek,mish nga te gjitha lllojet(sidomos te jete nga ai sallami i qenit qe gatuhen ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif )kontorrnon na e bej medein shqitarshe /pf/images/graemlins/laugh.gif te keshte sameshume kercej lakrash /pf/images/graemlins/laugh.gif ama per porosi qe bej dhe une...hej mos harro ee...ke kohe deri te henen perndryshe nuk te vi as ne dasem :wave:

xhoni

Primus registratum

po skam dasem mor qe ..te....te :smash: :smash: ... te dhente perendia sex me bollek ishalla

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] po skam dasem mor qe ..te....te :smash: :smash: ... te dhente perendia sex me bollek ishalla [/qb]
puuuuuuuuuuuuuuu ca thashethemaxhish paska ketu...me fal eee...kujtova(ngaqe lexove me lart)hej plako...mos caj koken...ate festen adio beqari...ti do e besh se do e besh /pf/images/graemlins/laugh.gif beje tani /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe sa per urimet...gjithatu :thumbsup:

anny

Primus registratum

ej po mua nuk do me jepni nje birre??'
avash avash e di qe jeni keq nga leket po shtrengojeni dhe pak rrypin,se i imi ka vajt ne fund

anny

Primus registratum

[qb] Kamarier!!!!
Nje birre te madhe per anny ,shpejtttttt!! [/qb]
flm xhoni,shume mil je :kiss:
hajt mo se po na ra ndonje lek ne dore ta kthej 2shishe

albavina

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] hapa temen dhe asnjeri skutohet te me qerasi kur nuk jam /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: [/qb]
ylli i forumit dashka birre?!
kamarier je i pushuar!!!!
merre zemer se te qeras pronari ty :kiss: :kiss:

efes_Pilsen1.jpg

hajde te pish ketu me ne /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thnssssssssss yllo :kiss: vetem ti kujtohesh per mua :kiss: tvb

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] si gjithmon nuk ka per ti ra nai lek m'dore,kshu qe xhoni jepi lali jepi... [/qb]
ku e di ti mo???xhoni per dy dite marr rrogen uk te genjej ja te shikosh qe nuk do harroj te te jap 2shishe

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga tola:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] a ka nai birre me ... [/qb]
Tedi te kisha dhene birra per 1 jave dhe java ska mbaruar ende,te mendoj se birra ime ste pelqen? [/qb]
O Tola po varet ca Sasie quan ti te arsyeshme per 1 JAve . NQs mendon qe 2 arka mjaftojne ahere je gabim se kur kom me Arka un i pi per 2 3 dite . Pranej kerkova prape un ... [/qb]
Une nuk pekufizova sasi thjesht ofrova qe per nje jave birrat i ke nga une, pa thene nje gote apo nje arke ne dite. /pf/images/graemlins/wink.gif per nje jave te tere.

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] si gjithmon nuk ka per ti ra nai lek m'dore,kshu qe xhoni jepi lali jepi... [/qb]
ku e di ti mo???xhoni per dy dite marr rrogen uk te genjej ja te shikosh qe nuk do harroj te te jap 2shishe [/qb]
Kur e mer rrogen ti zemra?te Djelen!!!!!
Se un e di qe te Premteve meren rrogat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rroga... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif Xhoni je i vetmi qe mund te me pagush rrogen :angel: ,se mua s'me paguan kush..
C'a shije ka rroga...?? :tipsy:

nikos_asas

Primus registratum

Shijen e kukurecave /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti moj Moira kaq parazite je qe nuk di shijen e rroges? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shpirtkeqo, pase mrrit ti e?

Si ishte ajo puna e rrogave? Kush e kishte mor sot rrogën? Çu bo ajo birra ime?
Epo, shkërdhatë kush e vodhi shishn e birrës /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb] Shijen e kukurecave /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti moj Moira kaq parazite je qe nuk di shijen e rroges? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: mua me ka rene vetem te jap rroga ,e jo te marr.. :tipsy:

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Shpirtkeqo, pase mrrit ti e?

Si ishte ajo puna e rrogave? Kush e kishte mor sot rrogën? Çu bo ajo birra ime?
Epo, shkërdhatë kush e vodhi shishn e birrës /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore shkerdhate prap ke pi nga ajo rakija e preshit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrogen e mora sot, meqe nuk i njof mir k'to klubet ktu po te qeras tek stiptadhiko se kercimtare eshte Moira sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

IS210-014.jpg

moira ...afrohu yllo.
me fal per vonesen por skam qene ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O Shpirtkeqo, çër osht kjo stiptadhiko mër daj :confused: . Nai gjo që hahet e /pf/images/graemlins/laugh.gif ?