A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

vetem kenkemi kshu :rolleyes:
e shikoni mori gra se i dashtun eshte ky kur nuk jeni ju :wub:
ik, mjaft me puthe tashi se jemi ne lokal e ashte turp /pf/images/graemlins/tongue.gif shif si ka dal ajo gruja ne dritare tu na pa /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Del mileti ndritare sa na kan zili mi dreq,nuk e kupto eee???
Si thu,ta ftojme dhe ate per nje birre??? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Bira per TEDIN;

beer_tours01_1.jpg

Lengu i pjeshkes per mua:

orange_juice.jpg

xhoni

Primus registratum

Miremengjes o xhente!!
Me bjernin nje caffelatte mua dhe urdheroj te sherbehen te gjitha kafet dhe kapucinot gratis deri ne dreke /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Flm yllo :thumbsup:
Shiko se je ti Shqipetare dhe Moira tani pergjegjse te klubit.Po jua le amanet. /pf/images/graemlins/smile.gif
Raulit i lutem te mbaje pak qetesi nqs ben njeri gjullurdi.
82 shkoder te mos perfitoje nga rasti dhe te prishi leke shume dhe gjithashtu mos bej si pronare se ska kokerr gjeje me te ky lokal /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
Sa per furnizim kantinen e keni plot,dalin e teprojne deri sa te vij une.
Nejse,do ta bej nga nje vizite ndonjehere.

see you soon :wave:
good luck to everybody :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, yllo, urdhero limonaden:

lemonade.jpg

Merzitesh edhe ti per xhonin?! /pf/images/graemlins/frown.gif Ka pushim BOSS-i! PO kur te vije do i bejme nje surprize te kendshme!!! :thumbsup:
Ej, po kam nje ide :idea: !
Do kenaqemi mi, se do jete kafe e menaxhuar vetem nga femnat!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do bejme c'te duam, e sa per RAUL-in, e din ti, ai eshte yll fare, do ia marrim mendte disi dhe do e largojme noiher nga lokali per te bere sefa ne femnat, ti Moira, une, 82-shko, fiona, Rozalina....hajde vejza te kenaqemi pa djemte....!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh yllo ,me ngrite moralin /pf/images/graemlins/wink.gif .Edhe mua me ka marre malli per nje feste mes femrash :rockband: Uauuu ,kam nje ide... :idea:

Shqiptarja

Primus registratum

Mire Moira, prit iher te ike BOSS-i masanej na e trego idene :idea: se une gabova, mundet me ma terheq verrejtjen!!! :angel: :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po mendoja per nje si keto ne oret e vona te nates... :angel:
uomini_3.jpg
Skenen e regolloj une,edhe ca nr tel i kam :rockband:

/pf/images/graemlins/frown.gif :angel: Hiiii, e thashe une ,po pse mendon vertet,se jane kundra ata... :shrug:
/pf/images/graemlins/laugh.gif nejse e marr une Xhonin me te mira... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

MOIRA, edhe ti c'skene ke menu!!!!!!! :lol:

Ej lol, po munemi me i mor mi per ne banak me punu, i bojn klientat me e frekuentu lokalin ma shpesh....kshu qe edhe per BOSS-in do jete mire kur te shoh llogarine....Uhuuuu, c'ide edhe ne!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

JO se jan kundra, po e di, masanej na hiqet e drejta per te menaxhu her tjeter, kshu qe me mire sekret se nuk u dihet meshkujve mi, e nderojne mendjen sahere tu teket!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

soni2

Primus registratum

joo sa here tju teket ju ndrron mendja meshkujve po sa te kaloje nai mini apo dekolte

meqe je bane edhe per mu i birre se u thava

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, si thu mi, ti japim ketij to57 nje bire prej se verteti apo prej atyne qe ne u japim atyre qe flasin si ky...menoj per vajzat, per minit, dekoltete etj., etj.?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Pershendetje!!!!!!!
wwwweeeeeeeeeeeeee
kenkemi gjith vajzat vetem wwaaawww sa lezet qa po bekemi qef po e bejm fest gjithmone :goofy:
per RAUL-in mos pysni fare se kemi yll bote ate /pf/images/graemlins/wink.gif bilese kot si ka dal djale se me ka then mami ishte nis per vajze :lol: :lol: :kiss:
Hajde me jepni nje kafe dhe nje got uje e me vone kalojma nga birrat :wave: