A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

Ja ketu dhe Shqipetarja,ne nje poze te bere revisten "KLAN"
Prap ke klubi i xhonit por pare nga nje tjeter kendveshtrim!
la%20nuova%20barista.jpg

Ja ketu kemi dhe Xhoni "Pronarin" /pf/images/graemlins/laugh.gif ,(i pa identifikuar me deshiren e tij) /pf/images/graemlins/laugh.gif
cambridge.pub.jpeg

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
barista.JPG

Ketu eshte 82-shko,ke klubi i xhonit foto e bere ne fshehtesi !
Eeee te ka lezet shpirti kur e pi nje birre! [/qb]
e di qe nuk i ke shku shum larg ti :thumbsup:
po tinxash nuk e kam bere se kam burrin liberal dhe me le te pije ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vajza po ne kemi harru X-Ray moj se kemi kte neper kembe :eek: si te ja bejme :rolleyes: he se nuk na prish ky ne,, nuk i tregon gje xhonit jo dhe pse jan qe te dy INTERISTA :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

epo kesaj i thon lindesh me 4korrik ose diten e bajromit.. :lol: :lol:
rauli ne mes te gocave si kapedan kanan tafili. :lol:

tani meqense jom per qetesi ketu une dua qe keto rregulla te zbatohen. :smash:
1)dua te me puthni cdo mengjes kur te hyni tek dera e klubit.
2)cdo dark kur te dilni nga klubi dua sex. /pf/images/graemlins/tongue.gif perdorni letrat me vrim qe te mos ngaterroheni njera me tjetren se ka rauli......birra plot per ju te gjitha. :lol:
3)te tjerat duke par duke ber.. :kiss:

xhoni ketej nga klubi mos u boj merak se pse e ke lan ne duar te sigurta.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ja ketu dhe Shqipetarja,ne nje poze te bere revisten "KLAN"
Prap ke klubi i xhonit por pare nga nje tjeter kendveshtrim!
la%20nuova%20barista.jpg
[/qb]
ORE X-RAY, a harove qe ke pune me neve ore, mos posto foto te "shoqerueseve" (nga nje tjeter kendveshtrim) e te na besh sikur neve jemi ato....!!!!!

Une me te FARE, AMA ASPAK nuk ngjasoj... :rolleyes: :tipsy:
MOS haro une jam SHOTA:

44-Sh-Galica.jpg

Hajt une po ik nga ketu meqe e dija qe PA BOSS-in do na behet tollovi ketu!!!!!!!!!

Une do pres BOSS-i kur te vije e di=o dukem knej pari!! :thumbsup: :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] epo kesaj i thon lindesh me 4korrik ose diten e bajromit.. :lol:
rauli ne mes te gocave si kapedan kanan tafili. :lol:

tani meqense jom per qetesi ketu une dua qe keto rregulla te zbatohen. :smash:
1)dua te me puthni cdo mengjes kur te hyni tek dera e klubit.
2)cdo dark kur te dilni nga klubi dua sex. /pf/images/graemlins/tongue.gif perdorni letrat me vrim qe te mos ngaterroheni njera me tjetren se ka rauli......birra plot per ju te gjitha. :lol:
3)te tjerat duke par duke ber.. :kiss:

xhoni ketej nga klubi mos u boj merak se pse e ke lan ne duar te sigurta.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
RAUL, ti me te vertete je NJE, por ama mos haro REGULLAT ne i vendosim tani, se jemi SHUMICE, keshtu qe te gjitha kerkesat e tua bien ne uje!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Shqiptare ,si thua t'a mbyllim Raulin tek bodrumi.... :sleep: E terheqim me marifet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hi goca /pf/images/graemlins/smile.gif sa qef sot... :rockband:
Shqiptare merre nje tost,se e paskam bere shume te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Untitled-11.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Mmmmmmm, tamam tani per dreke, me erdhi shuuume mire. RRofsh Moira!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

RAUL-in te bodrumi thua?!!! Jo Moira se gjynah, do leme te rije tere diten ne guzhine e ti laje i cik ato enet atje se jane grumbulluar te gjitha, masanej kshu fiton edhe pike tek BOSS-i per ta mbajtur vendin e punes!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajdeni tani, Moira, 82-shko, Rozalina, Fiona te pini nga nje leng frutash nga une e te freskohemi:

juice.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

/pf/images/graemlins/smile.gif Rrofsh ,se po me pihej dicka e fresket .Me lodhi pak sistemimi i Raulit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
relax.jpg

Vajza jemi per... :rockband:

Shqiptarja

Primus registratum

MOIRA... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Ca vargje....ne fakt nje kenge per RAUL-in!!!

RAUL aga ne kompjuter
ben sefa deri ne terr,
ne mengjez masanej mezi zgjohet,
e ne pune nuk i shkohet!!!..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

00000018.gif

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Moira, si thu mi, ti japim ketij to57 nje bire prej se verteti apo prej atyne qe ne u japim atyre qe flasin si ky...menoj per vajzat, per minit, dekoltete etj., etj.?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse o shote ste pelqe mendimi im
si thu ti sduhet kthy koka kur kalo noi mini apo dekolte
per vete kam qejf te shoh gjith ata njerez qe mbahen ne nje ballkon aq te vogel :devil: :devil:

RAUL

Primus registratum

:lol: :lol:

moira dhe shqiptarja jon te denuara per mos zbatimin e urdherave qe i ka ven partia.. :smash:
denimi do te jete shume i rend sidomos per moiren se ka filluar duke fut hundet........ne sistemin tim diellor,se cfar kerkon aty i zot e di.. :lol:
shqiptare nga ti dua double kiss neqofse don te shpetosh pa ndonje penallti.. :smash:

moira do paguaj te gjitha birrat e klijentave te klubit+do me boj mua nje masazh se i ka duart e buta.. :lol: :kiss:

leonora

Primus registratum

Pershendetje vajzaaaaaaaaaaa :wave:
qa behet ktej kshu :devil: qa do te thote kur jan gjitha vajza :goofy:
mos ma luni vllain se eshte i mire nuk na prish ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

kush tha se si prish moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif o goca mos ndygjoni ket motren time se kesaj i ka ikur burri dhe ka vazhduar duke lajthitur.. :lol: un ju prish se cke me te..... :lol: :kiss: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] :lol: :lol:

moira dhe shqiptarja jon te denuara per mos zbatimin e urdherave qe i ka ven partia.. :smash:

shqiptare nga ti dua double kiss neqofse don te shpetosh pa ndonje penallti.. :smash:

[/qb]
RAUL- e din ti qe partite, e pushtet jane te korruptuar mer, sa per partine ti do humbesh,sepse ne te gjithe i njofim atje ne parti, jane kusherit e mi shumica atje, pra 2:0 per ne VAJZAAAAT!!!!! :thumbsup:

E sa per kiss, sidomos double... /pf/images/graemlins/laugh.gif , vec ne ender mujsh me e pa ate gjo, sepse me penalltite e kam lehte fare RAUL, une "rezatoj" si drita e diellit, keshu qe edhe pa KISS e kaloj, e kaloj penalltine!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL, edhe nje gje, po deshte ti te mos mbyllesh ne bodrum (meqe edhe ashtu s'ka kush te del zot tani) apo te jesh ne guzhine tan diten, ri urte e do e kalosh me mire me ne, edhe ashtu tani ne jemi BOSS per ty, meqe xhoni na e la amanet lokalin!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Vajza,Mengjesi eshte gati, urdheroni zeni vendet!

dine.jpg

Edhe RAULI mund te vije, por vetem nese nuk do te flas tere kohen qe do haje mengjes!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

/pf/images/graemlins/smile.gif Gjes Shqiptare,sa pamje e bukur .Une vetem nje kafe e cigare do te pij ,se nuk ha dot mengjes.Ne oren 2 do te ha Raulin te plekur... :lol: Din ndonje menyre gatimi per lepuj... :devil:
relax.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, ja per ty kafeja:
machiato.jpg

Mish lepuri thua?! hmmm, a thua mund te jete i mire, se s'e kam provuar ende?! PO meqe ke dhene nje propozimm te tille, do e provoj kesaj rradhe, nuk leshohet kjo oferte!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shkoj shpejt te porosis guzhinieret per ta pregatitur mishin e "lepurit", do i them qe eshte urgjent, sepse ty te duhet te hash dreke naqe!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
fontecooking.jpg
/pf/images/graemlins/laugh.gif