A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Moira, dreken e ke gati, kurdo qe te duash mund te hash, vendin si gjithmone e ke te rezervuar, ate me pamje nga qyteti!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

a.jpg

E per pas dreke, ka edhe embelsire "Bunnycake":
Paste:

bunnyCake_onTable.jpg
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] kush tha se si prish moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif o goca mos ndygjoni ket motren time se kesaj i ka ikur burri dhe ka vazhduar duke lajthitur.. un ju prish se cke me te..... [/qb]
hahhahahhahahah dhe rrense po me ben eeeee :mad:
rri urte e se te griva, more vesh :smash:
goce tek podrumi me mir /pf/images/graemlins/wink.gif se kti nuk i dihet qa na ben nej gje :angel: se dhe mua kshu ma ben, gjithmone me gaterron me babin :smash: kush e di qa i thot ky xhonit kur te vije :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb]
hahhahahhahahah dhe rrense po me ben eeeee :mad:
rri urte e se te griva, more vesh :smash:
goce tek podrumi me mir /pf/images/graemlins/wink.gif se kti nuk i dihet qa na ben nej gje :angel: se dhe mua kshu ma ben, gjithmone me gaterron me babin :smash: kush e di qa i thot ky xhonit kur te vije [/QB]
82-shko, e sheh, c'vella ke mi?! Sa i keq...
kete te bodrumi qe eshte si bunker, e di?! Ai qe eshte 5 meter poshte bodrumit te lokalit!!!!! As mos te degjoj muhabetet tona dreqi... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

Shqiptare qe te dy te mir nuk do delnim moj /pf/images/graemlins/laugh.gif jam une dhe per te :cool:
te podrumi dhe mos ta nxjerrim dhe 1 muaj /pf/images/graemlins/wink.gif po e kerkoj xhoni kur te vije i themi ka marr roprte se ishte me ato :lol: :lol: :lol:
:thumbsup: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

:lol: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej lol, po a do i cojme per te ngrene te gjorit, apo ta leme vec me bira, se i ka qef ky?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Me hanger po i japim dreqit se ashte sevap /pf/images/graemlins/tongue.gif por birr prite zot :eek: ti a don me ba me knu aaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif apo nuk bertet ky uh uh uh rri pash zoten se i cop buk e ka teper jo birr :devil:
se na xjerr sekretin moj jo per gja po ti ban si te duash /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

RAUL, e sheh, une prapseprap ma e mshirshme se motra dola?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

megjithate une kam respekt per motrat shume dhe ua le vendimin atyre, si te vendosin ato ashtu edhe do veprohet!!!!
:thumbsup: :kiss:

leonora

Primus registratum

shif kja, thot kam rrespekt per ty e ktej i thot ati dola ma mir se motra /pf/images/graemlins/frown.gif ti a don me me ngaterru me ta aaaaaaa :cry: kto jan muhabete mes shoqesh se ai e din se une du forttttttttttttt :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif
per mu bani si te doni :shrug:

Shqiptarja

Primus registratum

Aiii, 82-shko ene ti, po ti e din qe une te du ty ma shume se RAUL-in mi! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

Nuk te ngaterroj fare me te, ti e pe edhe vet qe une dua me e cu ne bunker ate e!

E pra, tani qetesohu e hajde te dalim jashte ne plazhe te pime nga nje leng e te freskohemi:

sejuiced.jpg
:thumbsup: :kiss: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Mirembrema 82-shko!
Mire se me erdhe!
Si thua, te pijme ndoi gjo sa nuk na kane ardhe vizitoret?! :kiss:

RAUL

Primus registratum

qenka bo nomi knejna pse sthoni juve.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
pse ore e keni nda mendjen me me perdhunuar eeee?
perpara se te me coni tek bedroomi merrni me vete ca luleshtrydhe,ca akull,nje shishe vere dhe ca fruta.etj. :lol: :lol: :kiss: :kiss:

leonora

Primus registratum

Raul, motra jote nuk ka pik faji :angel: se vet deshe te bej shum naze ti.... :devil: por mos u merzit se me ke mua :kiss: dhe nuk te le me shum se i muje brenda mos u merzit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

E paskeni lon birren fare ju knejna ere :eek:

eh se skam edhe koh tani po fajtori do dali para gjygjit :smash:
kam ca dyshime po te shohim /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] 82-shkodrane do ma japesh ate birre qe me ke premtuar a si /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne vend mor /pf/images/graemlins/laugh.gif ja ku e ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

birra-bin.jpg

leonora

Primus registratum

gastronomia-birra.jpg

FloBo ja merre pije nje birre e leri dyshimet ti se per ndryshe perfunove tek RAUL-i /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif 82-shkodrane ,hajde e pime nje birre se kemi sebepin e golit te kombetares... :rockband:

Florus

Forumium maestatis

Moira duhet me pi 2 tani :thumbsup:
thuj ishallah sbehen me shume se ike per lesh pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

82-shko i dole perpara procesit eee :tipsy: rrofsh, gezuar!

/pf/images/graemlins/laugh.gif aman te fitojne , ta di se shkoj kemba -doras ne shtepi... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt gezuar.. /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

birra.jpg

hajdeni GEZUAR pra se fituam :rockband:
ja ku i mora dhe birrat per te festu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira, floBo cin cin /pf/images/graemlins/smile.gif