A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Moira flm shume dhe nga ti une e dija qe je vajze e sjellshme ti, por tashi e tutje vetem po ste pashe andej nga Hani se do ta rregulloj qefin mire dhe ty :kiss: :kiss: Kuptohet perpara duhet me té :smash: :smash: :smash: [/qb]
e kuptova por meqenese ti nuk ke.. :smash: ,po e provoj vete e para ,... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ali%20and%20Frazier%20boxing%20gloves.jpg

arusha e bardhe

Primus registratum

po po midis dy vajzave dhe ne pranin e nje makiato
sdo ishte keq ....si veshka mes dhjamit do ishe o indiano... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif te puc :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] MOIRA YLLI< cfare don nga une tani, per inat te INDIANOS, eja te bejme qejf!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dy vajza te mrekullushme nisen per qef ahhhhh sikur te isha dhe une ne mes te dyjave a nuk do te ishte me mire??? [/QB][/QUOTE]

Ah, te keqen Shqiptarja, po mundesh me ardhe do ishte mire, vec per pasojat nuk garantoj, te pakten jo une, e per Moiren nuk e di.E cilat jane pasojat e afrimit?! Ato jane si vijon:

violent-smiley-012.gif

He pra, e ndryshove mendjen pas kesaj apo jo?!
/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif Une desha nje akulore... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ESPECIALLY FOR YOU Moira:

icecream.jpg

Te befte mire!! :thumbsup: :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif e trembem me duket,une i tregoj dorezat ,ti topuzin.... :lol:
Indiano... /pf/images/graemlins/tongue.gif paqe..
Wisky.jpg

Guest

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif e trembem me duket,une i tregoj dorezat ,ti topuzin.... :lol:
Indiano... /pf/images/graemlins/tongue.gif paqe..
Wisky.jpg
[/qb]
Prit sa te pij kete shishen dhe pastaj erdha !!!

Por ndoshta dehehm pak me shishen e wiskit dhe kam frike mos te me perdhunoni se u bote tre tashi :cry: :cry: :cry:

Shqiptarja

Primus registratum

Oh, sa mire eshte kur ke nje "nxenes" qe meson shpejt,shpejt....pa i bere ilustrim shembujsh!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

INDIANO, po ti vet kerkove wiski, fajet si ka Moira qe te ka servuar!!!

Hajt se po ta bej une nje kafe alla shqiptarce une ty dhe te del "dehja" menjehere!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka kafe per ate ,po hajde e fusim ne vaske me uje te ftohte :devil: [/qb]
Moira, zgjedhje e mire kjo!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

baby0203.jpg
/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Guest

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka kafe per ate ,po hajde e fusim ne vaske me uje te ftohte :devil: [/qb]
Jo ne uje te ftohte por edhe akull te me futni...............................

Shqiptarja

Primus registratum

UNE bej nje kompromis, para gjithe publikut te AF-se, e qeras INDIANO-n me cfare do qe te doje!
Une paguaj Indiano!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Shqiptare ajo Moira e poshter shishen e wiskit e kishte mbushur me uje se e dinte ajo se po u deha una do te bosha ndonje te pabome :kiss: :kiss: nje birre desha nga ty ejjj!!!se mos ma mbush dhe ti me vaj ulliri se te griva fare :smash: :smash: :smash:

Shqiptarja

Primus registratum

INDIANO, fjala eshte fjale dhe besa bese...
Ja po ta dergoj porosine e kerkuar original wiski:

wiski.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

Vec mos e tepro, te keqen Shqiptarja!!! :wink:

Guest

Vete e keni fajin me jepni per te pire alkol dhe me thoni te mos bej ndonje budollallik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif tashi zgjidhni e merrni o :kiss: :kiss: ose :smash: :smash:

do zoti zgjidhin te paren :idea: :idea:

arusha e bardhe

Primus registratum

te ka shku mendja per dajak keshtu... /pf/images/graemlins/wink.gif amna te keqen permbahu ..ta dim si ke pijen ..me <dru> /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] Vete e keni fajin me jepni per te pire alkol dhe me thoni te mos bej ndonje budollallik /pf/images/graemlins/laugh.gif tashi zgjidhni e merrni o :kiss: ose :smash:

do zoti zgjidhin te paren :idea: :idea: [/qb]
INDIANO, mos se pastaj, ne vend alkoolit do te japim vaj ulliri!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif