A do nje birre e??

BISOU

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

PSE JE KAQ XHELOZ :smash: ... PSE NUK DO JESH ATY HEREN E PARE ME NEVE??? TI E DI SI THOTE POPULLI: PESHKUT QE QELBET I VJEN ERA /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .....
SHIKO SA E MIRE, E BARDHE DHE E PASTER QE JAM /pf/images/graemlins/laugh.gif

UNE PO PRES XHONIN ME BIRREN TIME :kiss:

DHE PO I SHKRUJ NGA DY HERE GJONAT QE TE MOS HARROSH :lol: :lol: RRESHQITJE GISHTASHHHHHHHHHH

/pf/images/graemlins/laugh.gif i shkreti ti ,te qenka bastarduar fare nuhatja ,nuk arrin dot te ndiesh parfumin e nje femre ... :tipsy:
Goca hajde per shendetin tone :rockband: ti bejme pak zili peshkut /pf/images/graemlins/tongue.gif
exit.jpg

assassino26

Primus registratum

Une jam xheloz e pranoj...Vdes per femrat qe vijne si era jote :tipsy:
lene mi Xhonin se jam une.Ose e di cke merre nji Xhoni Walker se e pijme seshte problem.
E qe ta kisha llafin,per heren e pare s'ka gje le te mos jem nga hera e 2-te der ke e infnitja sdua te mungoj

BISOU

Primus registratum

MOIRA, CHEERS SWEET HEART :kiss:

LE TE MENDOJME DHE NJE HERE NESE DO TE KEMI DESHIRE PER SPEKTATORET ADMIRUES :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] o edhe mu nji kafe se birren e piva e mi trullosi trute... I wanna make love /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me caffe do t make love ti e ...

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] o edhe mu nji kafe se birren e piva e mi trullosi trute... I wanna make love /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me caffe do t make love ti e ... [/qb]
Shih vullnetari i pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

82 Ma boj ne mu i caffe t bohem Tamom .... Rozaline un sjom Vullnetar se un nuk make Love me Caffe ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] MOIRA, CHEERS SWEET HEART :kiss:

LE TE MENDOJME DHE NJE HERE NESE DO TE KEMI DESHIRE PER SPEKTATORET ADMIRUES :devil: [/qb]
Smaj pergjegjsi per pasojat...
Ose me lidhin me nai litar te forte se e kpus

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] RAUL, ja me dy por sa te dush naqe :kiss: ne vend motra per ty :wave:
caffe.JPG
[/qb]
te lumshin duart motra se paske ber kafe te persosur. :kiss: :kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO mua kush do te me sjell nje makiato?! :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Deshka dhe makiato kjo!!! pa me sjelle wiskin as uje nuk ke per te pire tek ky lokal dhe mos te guxoje njeri ti japi moret veshtht hééééééééé.

k_espresso-macchiato.jpg
:kiss: Shqiptarja
Indiano /pf/images/graemlins/laugh.gif merre kete shishen e ujit dhe shko te pish ilacet e terbimit... :devil:
benedetto_600.jpg

Guest

Moira flm shume dhe nga ti une e dija qe je vajze e sjellshme ti, por tashi e tutje vetem po ste pashe andej nga Hani se do ta rregulloj qefin mire dhe ty :kiss: :kiss: Kuptohet perpara duhet me té :smash: :smash: :smash: :smash:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
k_espresso-macchiato.jpg
:kiss: Shqiptarja
[/qb]
MOIRA shpirt njeriu je ti!!!! Te falemnderit!
E ky i melartshmi....deshta te them INDIANO, i eshte prish pak qejfi nga une.....ehhhhhh, INDIANO, e sheh, femrat jane ndonjehere shume me xhentile se ju, meshkujt!!!! :thumbsup: :tipsy:

MOIRA YLLI< cfare don nga une tani, per inat te INDIANOS, eja te bejme qejf!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

MOIRA YLLI< cfare don nga une tani, per inat te INDIANOS, eja te bejme qejf!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Dy vajza te mrekullushme nisen per qef ahhhhh sikur te isha dhe une ne mes te dyjave a nuk do te ishte me mire???