A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

hahhahhahahahhahah banjo eshte zene se kan ber grosh ne drek dhe jan turr gjith tek ajo :lol: :lol: :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Per TEDIN:

beer_glass.jpg

:thumbsup:

leonora

Primus registratum

une do vi te pija me vone nga ora 6 nje kafe se marova nga koka /pf/images/graemlins/frown.gif se tani po flej pak gjume dhe pastaj do shkoj te kryj nje pune :smash: :smash:

Guest

Paska more fund prap ky klub ketu vihet per te bere qef dhe me pi nje gote dhe jo per te qa hallet e njrezeve.
U pa puna po e pi edhe une nje wiski qe te jem pak ne forme /pf/images/graemlins/laugh.gif se si dihet se si vijne punet ma vone duhet me u pergatit :smash: :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Wow e Papame kjo birra se tani po pi i konjak qe ma dhan me dhune . E Kishin porosit ne hiken pa m thone qe e ke t pagume vetem kur m erdhi gastarja me konjak ne m than qe e ke ka filoni ...

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Paska more fund prap ky klub ketu vihet per te bere qef dhe me pi nje gote dhe jo per te qa hallet e njrezeve.
U pa puna po e pi edhe une nje wiski qe te jem pak ne forme /pf/images/graemlins/laugh.gif se si dihet se si vijne punet ma vone duhet me u pergatit :smash: :smash: :smash: [/qb]
INDIANO, sot nuk ka wiski per ty, m'vje keq, po ne vend wiski-t, a ben nje limonade se eshte me mire per shendetin, e s'do keshe nevoje pastaj per :smash: ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Wow e Papame kjo birra se tani po pi i konjak qe ma dhan me dhune . E Kishin porosit ne hiken pa m thone qe e ke t pagume vetem kur m erdhi gastarja me konjak ne m than qe e ke ka filoni ... [/qb]
TED, s'guxon kush te te jap te pish nojsen me dhune tyja....po qe ashtu atehere denonco rastin tek une, se...une te dal ne ndihme menjehere!! :wink:
Cka do pish nga une TEDI, se une te qerasi sot, per inat te te tjereve!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Vallahi vetem tu i pa po bohem Tape ... Ishalla o nai BloodyMary Atu ...

gatto%20saluta.gif
Pse me erdhi era Bisou mua??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me sillni nje kafe ju lutem ,se po pres shoqen e ime.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

o edhe mu nji kafe se birren e piva e mi trullosi trute... I wanna make love /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

ERDHA JA KU JAM
bijou.jpg

KJO KARROCA ECEN SHUMENGADALE , NE FUND TE MUAJIT ME KE ATY /pf/images/graemlins/laugh.gif E PASTAJ FLASIM NE
PO TANI XHONI DO NA E JAPI NGA NJE BIRRE TE MIRE E TE FTOHTE APO JO /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
gatto%20saluta.gif
Pse me erdhi era Bisou mua??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me sillni nje kafe ju lutem ,se po pres shoqen e ime.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pse mi kaq pa la qeka kjo shoqja jote sa i vika era 1 muaj larg...
hahahahahahaha,se mu kujtua 1 barsalete tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

PSE JE KAQ XHELOZ :smash: ... PSE NUK DO JESH ATY HEREN E PARE ME NEVE??? TI E DI SI THOTE POPULLI: PESHKUT QE QELBET I VJEN ERA /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .....