A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] mos te ishte motra ime ketu do me ishte ber varri livadh deri me tani.. /pf/images/graemlins/smile.gif
thanks motra e madhe apo e vogel te te therras. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss: [/qb]
si te duash ti te me therrasesh :kiss: :kiss:

Guest

O FIONA a pijme nga nje kafe se sa u ngrita nga gjuùmi :sleep:

susana

Primus registratum

nje kafe per indiano-xhons dhe mua, :wink: se dhe une tani u zgjova. :wave: edhe nje birre per ate qe s'i eshte bere varri livadh akoma :kiss: :kiss: hajt se paguaj une sot :wave:

Guest

Fiona faleminderit per Kafen si shpirt je, e ke hallall nje :smash: :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

thank fiona,por a ka mundesi te me japesh dhe ca peanuts se i kom qef shume. :kiss: :kiss:

susana

Primus registratum

sillni edhe nje these me peanuts per Raulin :kiss: :kiss: indiano - xhons, na ca kshu se ti kam borxh :smash: :smash: :smash: :wink:

Guest

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif kush me qerras me nje birre ,se plasa vape... [/qb]
Te qeras zemra jote ty por duhet me pagu diçke masanej se :smash: :smash: :smash:

leonora

Primus registratum

nje leng frutash po deshet
se jam shum poshte me moral sot,,,,,,, sado e sinqert te jesh ne kte bote te bejne genjeshtare.... pse kshu????

Guest

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] nje leng frutash po deshet
se jam shum poshte me moral sot,,,,,,, sado e sinqert te jesh ne kte bote te bejne genjeshtare.... pse kshu???? [/qb]
Sepse duhet te njohesh veten tende perpara pastaj te tjeret.

RAUL

Primus registratum

merr lengun motra se qenke ne qef sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pa tregoj vellait tat iher kush te ka quajtur genjeshtar ty? :smash:

leonora

Primus registratum

Raul flm naqe
nuk ka rendesi se ne fund te fundit nuk eshte nje apo dy persona qe gjykojn nje njeri.

RAUL

Primus registratum

[qb] Raul flm naqe
nuk ka rendesi se ne fund te fundit nuk eshte nje apo dy persona qe gjykojn nje njeri. [/qb]
tani me ka pelqyer fjala jote. :thumbsup: :thumbsup: :kiss:

xhoni

Primus registratum

[qb] :kiss: :kiss: [/qb]
Mos me puth miletin ketu ne klub tim,e more vesh :smash: :smash: :smash: :smash:

Bjerni 1 birre se neser kam gjyqin me grun dhe do fillojte dehem qe sot :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

shif, shif qa thot ky pupuppupupupup turp, turp per ty se e korite vetin per kyt dyja :smash: :smash: :smash: se mu e din qe jam nuse e mire e nuk me nihet zani i gojes :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif
e ke puthi une nuk te duhet gja ty se kam vella une ate :mad:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
[qb] :kiss: [/qb]
Mos me puth miletin ketu ne klub tim,e more vesh :smash:

Bjerni 1 birre se neser kam gjyqin me grun dhe do fillojte dehem qe sot :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ta mban ta lesh ti ate. :smash: te vras me buk e ne goj se eshte motra ime ajo,prandaj pi birra aty dhe mos u bo xheloz kot.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

leonora

Primus registratum

Mirmgjesi njerez!!
ahhhhhh sot ktu nuk paska rob zoti gjith ne gjum me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:
RAUL :kiss: :kiss: :kiss: te ka motra yll bote ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

he moj ti, si e kalove mbrome me burrin? te boni prap numra ee? /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

lene mos pyt se qa kam rraf mram en te nuk i bjen nermen me shiku gru tjeter me sy sa te ket jet :smash: :smash:
ty mir te kam , qa po pin ti i her??