What is on my mind...

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Do i bie ziles ai, po mos jem aty do e lere te dera,po ti nese do mund ta dergosh e me nje pellumb
Jo jo,me postier te te vij letra, nga ata qe shperndajne letrat me biciklete.
Pastaj me pellumb vec mezashe te vogela sjell .
 

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ne fakt ti japesh dikujt mundesi te dyte..eshte njesoj si te lexosh nje liber qe ia di fundit..
Jah keshtu e puna ime me ty:D
 

Artin

Papirus rex
Ne fakt ti japesh dikujt mundesi te dyte..eshte njesoj si te lexosh nje liber qe ia di fundit..
Për thënie filozofike, ka një temë të posaçme këtu... :p

Për temën... verë jo e bukur kjo e sivjetmja... më e keqja e këtyre viteve të fundit.
Por mund të vijnë dhe më të këqija...
 
Top