What is on my mind...

TinkerBell

Papirus rex
Një vit në Forum dhe pothuajse asgjë nuk ka ndryshuar.
Edhe para një viti kur u futa , kishte 2-3 vetë këtu , po njësoj dhe tani...

Të thuash që unë solla fatin e keq , nuk shkon... ngaqë e gjeta këtu , kështu :p
 

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Ne te gjithe kemi per te vdekur. Te gjithe.Cfare cirku. Vetem kjo gje mjafton qe ne ta duam njeri-tjetrin, por ne nuk e duam.Jemi te tmerruar dhe te shtypur nga gjerat e parendesishme. Ne perpihemi nga asgjeja.
Bukowski.
 

Aki

Paint It Black
keta dy fakte interesante qe i lexova tani: qe fluturat shijojne me kembet dhe ne bote ka me shume pula se njerez
 

Aki

Paint It Black
The Force is coming

 
Top