What is on my mind...

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
 

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
-Po pastaj?
-Pastaj asgje. Ajo fshiu lotët, doli para pasqyres, i vendosi nje make-up te rende fytyres. E kombinoi ate me nje buzeqeshje hakmarrese dhe doli jashte sikur asgje te mos kishte ndodhur.
-Po si ia doli?
-Heh, si ia doli? Ajo eshte femer, dhe femrat gjithmone ia dalin
 

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nuk e kam parë asnjehere si "luftë" , mospërputhjen e mendimeve ndërmjet anëtareve këtu apo kudoqoftë edhe në jetën reale.
Përkundrazi prirjet kontradiktore i mundësojne njeriut , ecjen dhe zhvillimin përpara , e largojnë nga pasiviteti , vegjetimi..
Do citoja se akti i mosbindjes , si akt i lirisë është fillimi i arsyes.
Cdo orvatje e jona , është një strategji për ti vendosur përballe të vërtetes asaj anë që i tremben apo i frikësohen si një model specifik i të rizgjuarit të qelizave nervore të trurit :p dhe aftësimi për të menduar mbi të gjitha deshiruar të vërteten,e verteta mund të na bëje të lire ,
fundja duhet pak elasticitet në mendime....vetëm në këtë mënyre njeriu shmanget nga determinizmi instiktiv i veprimeve të tij dhe vetëdijesimi duhet te jete triumf i vlerave për qenien njerëzore,
racionaliteti është kompromis midis natyrës tonë prej kopeje dhe aftësise tonë për të menduar.

Bota është e shumëllojshme , perceptime të ndryshme , perjetime të ndryshme...
I kuptoj , por nuk bëhem dot pjese e tyre.
 

Hope

dans ton coeur
Të jesh i bukur, nuk ka rëndesi...se bukurin tuaj e josh një njeri..
- Të jesh i zgjuar, s'do të thotë gjithcka..se mendjen ta prish dhe një budalla..
- Të jesh i pasur, kot sa je ..parat sot i ke nesër si ke..
- Të sinpatizosh dikë, është fare kot..se thua është ëngjëll e të del idiot..
- Të jesh i sinqerte është fatkeqsi.. në këtë botë rebele nuk njihet drejtësi..
- E të dashurosh, thonë është gjë e bukur.. nëse dashuron vërtet ke bëre dhe një tjetër të lumtur...
 
Top