Thenje filozofike.

Hektor12

Locus omnem
Shumica e mospajtimeve tona vijnë nga keqkuptimet e këto i shkakton mosdëgjimi. Sikur ta dëgjonim njëri tjetrin do të pajtoheshim më tepër

Hektor12

Locus omnem
Vështirësitë e jetës disa i lodhin,të tjerë i forcojnë.Nuk ka asgjë në botë që të vrasë shpirtin e atij që ëndërron të arrijë diçka në jetë.

Hektor12

Locus omnem
Ndoshta kanë pasur të drejtë që e kanë vënë dashurinë nëpër libra…Ndoshta ajo nuk mund të jetojë askund tjetër

Hektor12

Locus omnem
Nuk është zgjidhje të ulërish ngado që më ke harruar… Në momentin kur ti nuk do të flasësh më për mua atëherë ka ndodhur në të vërtetë

Hektor12

Locus omnem
E ndjeja stomakun te me lekundej si nje varke ne det me dallge. Isha keq fare, ndjehesha i padobishëm, me i trishtuar. Isha dashuruar me ate

Hope

dans ton coeur
Kur i varfëri lind një fëmijë të jashtëligjshëm fëmija quhet kopil, kur e lind i pasuri quhet frut i dashurisë. Kur i varfëri i vardiset një femre quhet maniak seksual, kur i vardiset i pasuri ai quhet playboy. Kur mblidhen të varfërit quhet turmë, kur mblidhen të pasurit quhet mbledhje. Kur vjedh i varfëri quhet hajdutllëk, kur vjedh i pasuri quhet korrupsion.
Kërkojmë drejtësi nga një botë ku edhe termat variojnë sipas parave që kemi në xhep.

Hektor12

Locus omnem
- Each of us will find that what we made from the ore of our experience is character, and that character, unlike so many other earthly things acquired, is portable.
N. A. Maxwell

Hektor12

Locus omnem
My will shall shape the future. Whether I fail or succeed shall be no man's doing but my own. I am the force; I can clear any obstacle before me or I can be lost in the maze. My choice; my responsibility; win or lose, only I hold the key to my destiny.

- Elaine Maxwell

Hektor12

Locus omnem
Kujtohu gjithnjë, se çdo gjë është kalimtare (e përkohëshme); atëherë nuk do të jesh tepër i gëzuar në lumturi dhe jo shumë i pikëlluar në fatkeqësi (vuajtje).