Thenje filozofike.

Hektor12

Locus omnem
Mos u trego shumë i ‘ndershëm’ me të gjithë në këtë botë.. Mos harro se pemët me të ‘drejta’ zgjidhen gjithmonë të parat për tu ‘prerë’..!

Hektor12

Locus omnem
Ajo i ngulte sytë, si t’ia kërkonte qëndrën e vështrimit . Pastaj i tha: ke frikë prej meje?
Kurrë, tha ai. Kam veç një frikë, mos të të humb!.

Hektor12

Locus omnem
Vështirësitë e jetës disa i lodhin,të tjerë i forcojnë.Nuk ka asgjë në botë që të vrasë shpirtin e atij që ëndërron të arrijë diçka në jetë.

Hektor12

Locus omnem
Ndoshta kanë pasur të drejtë që e kanë vënë dashurinë nëpër libra…Ndoshta ajo nuk mund të jetojë askund tjetër

Hektor12

Locus omnem
Nuk është zgjidhje të ulërish ngado që më ke harruar… Në momentin kur ti nuk do të flasësh më për mua atëherë ka ndodhur në të vërtetë.

Hektor12

Locus omnem
E ndjeja stomakun te me lekundej si nje varke ne det me dallge. Isha keq fare, ndjehesha i padobishëm, me i trishtuar. Isha dashuruar me ate ...
Kete per njeren qe sme hiqet nga mendja

Hektor12

Locus omnem
Njih vlerën e pesë gjërave para pesë gjërave të tjera: Të rinisë para se të plakesh;të shëndetit para se të sëmuresh ;të pasurisë para se të varfërohesh ;të kohës së lirë para se të jesh i zënë me punë ;të jetës para se të vijë vdekja.

Hektor12

Locus omnem
Cdo njeri qe takon ne jete , eshte duke luftuar me problemet e tij . Ji i sjellshem me te ! Ndoshta nuk mund t’i zgjidhesh hallet , por miresjellja jote do t’i jape kuraje te mos dorezohet. Miresjellja jote mund te jete mrekullia qe po priste. Shpesh , pa e ditur , ne bejme mrekullira ...

Hektor12

Locus omnem
Grate jane me te arsyeshme se burrat. Apo mos keni pare ndonje grua qe t’i shkoje pas nje burri per hir te kembeve te tij te bukura ...

Hektor12

Locus omnem
Femrat dhe macet gjithmonë do të bëjnë ç’të duan. Meshkujt dhe qentë duhet të qetësohen dhe të mësohen me idenë ...