Testime te ndryshme

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Testime te ndryshme

Nga 22 - 44 pike
Peshorja e dhurimit dhe e pranimit te dhuratave eshte tek ju nje ekujliber te plote. Benl pak dhurata, por qe hyjne ne pune dhe qe nuk kushtojne shtrenjte, per persona qe i doni vertet dhe qe e dini qe do t'jua kthejne ne te njejten mase. Duhet te keni me teper fantazi dhe mos u shqetesoni per mendimin e te tjereve. Me siguri do te jete me bukur per ju dhe per ate qe do te pranoje dhuraten tuaj.

:wink:

Ema

Goddes

SHIKIMI I JUAJ MBI DASHURINË
Asnjë njeri në këtë planet njëjtë nuk e përjeton njëjtë dashurinë. Disa ëndërrojnë dhe vetëm ëndërrojnë. Të tjerët e dijnë se deri sa largë mund të shkojnë. Përveq këltyre ka edhe fatalista, për të cilët jeta dhe dashuria është aventurë e bukur. Cilës kategori i takoni ju? Në përpjekje për të gjetur përgjigjen në këtë pyetje, filloni me këtë test…

1) Ëndërroni se dashuria e juaj është:

a) intrigante dhe senzuale
b) të rrezikshme dhe pasionuese
c) romantike dhe të qëndrueshme

2) Te personat e gjinisë së kundërt, e para që e vëreni është:

a) bukuria
b) siguria
c) sharmi

3) Takoheni me dike që din të komentoj fatin në letra. Si do të veproni?

a) i lejoni t'jua komentoj fatin tuaj në letra
b) jeni të bindur se është sharlatan
c) nuk i lejoni t’ju shikoj fatin në letra

4) Nga partneri pritni t’jua pushtoj zemrën me:

a) seks
b) gjëra praktike
c) ëndërra për dashuri të përjetshme

5) Do të dëshironit që takimin e parë ta përfundoni:

a) me puthje të zjarrtë
b) vetëm duke biseduar

c) në kinema

6) Ardhmëria është:

a) e paparashikueshme
b) më e mire se e tashmja
c) me riziqe

7) Nuk e duroni:

a) budallakinë
b) agresivitetin
c) të folurit e kotë

8) Do të dëshironit të ishit:

a) romantik
b) misterioz
c) ngazëllyes-e

9) Ngjyra që ju më së shumti e adhuroni është:

a) e verdha
b) e kuqe
c) e kaltër e çeltë

10) kur i mbyllni sytë mendoni në:

a) punën tuaj
b) partnerin
c) në një shkretirë të vetmuar

TABELA E REZULTATEVE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
a) 3 1 1 3 1 2 2 1 3 3 b) 2 2 2 2 2 1 1 2 2 2
c) 1 3 3 1 3 3 3 3 1 1

Prej 10-16 pikë:

Ëndërrimtar. Të ëndërruarit për ju është dçka pa të cilën nuk mund të jetoni. Jeni tejet romantic dhe shpesh mbylleni në botën tuaj fantastike. Idetë mbi dashurinë janë shumë large realitetit, dhe e gjithë kjo për arsye se i frikoheni se dashuria juaj nuk do të ket sukses. Kur mendoni për personin e caktuar, e idealizoni atë dhe gjithçka që shihni para syve është në frymën e ndjenjave. Lehtë bëheni rob i ndjenjave duke pritur dashurinë e përhershme. Por koha e përrallave, tashmë e sa kohë ka kaluar!

Prej 17-23 pikë:

Fatalist. Sipas jush dashuria nuk është e përbërë nga idetë e mëdha, por vetëm nga emocionet. Ato ju shpiejnë nëpër jetë, ju udhëzojnë dhe ju japin kënaqësi. Jeta është aventurë e bukur dhe gjithnjë nga ajo merrni anët positive të saj. Ju mire e dini se përmbushja e dëshirave nuk varet vetëm nga ju, por edhe nga rrethanat, takimet dhe fati. Prandaj me shumë durim pritni dashurinë e jetës suaj. Keni mjaftë aftësi dhe imagjinatë për t’i nxitur ëndërrat tuaja.

Prej 24-30 pikë:

Realist. Keni aftësi të analizoni, të kuptoni shumçka dhe të dini se ku i keni kufijtë. Kjo ju bënë person realist. Gjithnjë kacafyteni me probleme, ndërsa ëndrrat ju shërbejnë të i përmbushni disa dëshira të vogla. Për ju dashuria është shumë e rëndësishme, por që ajo është vetëm një pjesë e jetës. Problemet i zgjidhni pa pritje të mëdha. Ju jetoni në të tashmen. Ëndrrat tuaja mund të plotësohen, ngase nuk ëndërroni asnjëherë për personat e paarritshme.

Ema

Goddes

S'kisha dyshim se isha kjo :lol: :

Prej 10-16 pikë:

Ëndërrimtar. Të ëndërruarit për ju është dçka pa të cilën nuk mund të jetoni. Jeni tejet romantic dhe shpesh mbylleni në botën tuaj fantastike. Idetë mbi dashurinë janë shumë large realitetit, dhe e gjithë kjo për arsye se i frikoheni se dashuria juaj nuk do të ket sukses. Kur mendoni për personin e caktuar, e idealizoni atë dhe gjithçka që shihni para syve është në frymën e ndjenjave. Lehtë bëheni rob i ndjenjave duke pritur dashurinë e përhershme. Por koha e përrallave, tashmë e sa kohë ka kaluar!!!

Medet,medet :eek: :mad:

Ema

Goddes

:lol: Aaq edhe une ,por degjo shif gjuj nonji qe kap shum pik,realiste dmht qe te ekuilibroheni.
Une po shof per noi realist :goofy: po shume te uritur me duken njerezia ketej nga AF :eek:

javash re byrazer se e shqyeve, thyeve maksimumin. Mos i hap bela vetes, se neper femra fjala flutoron. He xhan! :tipsy:

edda

Primus registratum

1) c
2) b
3) b
4) b
5) a
6) a
7) b
8) b
9) c
10) c

enderrimtare ene une :rolleyes: ..ehhhehhh

Kordelja

Valoris scriptorum

19 /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

Do behem skelet ne park duke pritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] 19 /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

Do behem skelet ne park duke pritur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kordele, ca po thu a?! Merria o pra anet pozitive jetes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Driteheneza, s'me duket se ka shume shance per fatalistet /pf/images/graemlins/laugh.gif
....nejse une veten s'e njoh per te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif pragmatike do mjaftonte ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marimba

Primus registratum

Testi i meposhtem ngjan me ate te Dua-s, por eshte pak me i gjere.
Duhet te pershkruash keto gjera:

Ndodhesh ne nje pyll . Si eshte pylli dhe cfare ndjenje te frymezon? A hyn drita ne te?

Ecen ne nje monopat . Si eshte monopati (i gjere apo i ngushte, me uje apo me gure etj), malor apo disheze

Ne rruge gjen nje kuti . Si eshte kutia dhe a e hap?

Arrin ne nje lendine, ku ndodhet vetem nje peme . Si eshte pema, e madhe apo e vogel, hijerende apo shkurre?
Vjen nje zdrukthetar per ta prere. Cfare ben ti?

Me pas shikon nje shtepi . Sa larg teje e shikon? Si eshte nga jashte? Hyn brenda apo e shikon nga larg? Si hyn brenda?

Shikon nje liqen . Si eshte liqeni dhe a hyn ne te?

Shikon nje ari . Cfare ndjen dhe si reagon?

Ne fund shikon nje mur . Si eshte muri (i larte, i gremisur, i rrenuar?) E kalon apo kthehesh mprapa? Nqs po, si e kalon? Cfare ka pas murit?

Marimba

Primus registratum

Testi i Pemes

Vizatoni nje peme .
Vizatoni ne vecanti edhe nje dege me disa flete peme.

Pergjigjet do t'ua jap me vone.

/pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Ndodhesh ne nje pyll . Si eshte pylli dhe cfare ndjenje te frymezon? A hyn drita ne te?

-...me terheq misteri i pyllit, e panjohura, shtigjet e reja,kontrasti i drites i hijeve te pemve me frymzon,pylli me permbajtjen e tij dhe ndicimin me duket skena me perfekte.
me pelqen errisira e saj, me duket sikur mshef shume emocione, jam kurioze ta njoh me thelle ate.

Ecen ne nje monopat . Si eshte monopati (i gjere apo i ngushte, me uje apo me gure etj), malor apo disheze

-...zakonisht manopati eshte i gjera gati si vertikal, edhe pse ne kte pozicion i ngjitem (neper endrrat e mija) me pelqen e veshtira, ndersa po te jete disheze pra ne kthim, me duket sikur fluturoj ne te...me ngjall nje ndijim fluturues e rimarjes se forcave e deshires per tu ngjitur perseri.

-...me terheq kutia. e marr e hap. dhe aty brenda gjej nje leter. me textin love you.

Arrin ne nje lendine, ku ndodhet vetem nje peme . Si eshte pema, e madhe apo e vogel, hijerende apo shkurre?

-...lendina magjike me barin dhe lulkat e egra qe me mahnit cmendurisht, ka nje peme...ajo eshte e gjere e bukur, plot hijeshi, lakimi i degeve te saja me duket sikur eshte plot ndienja, sikur duan te me perqafojne, e dua ate peme.prandaj zdrukthetarit i afroj nje oferte me te cilen e bind qe te mos e presi ate.

Me pas shikon nje shtepi . Sa larg teje e shikon? Si eshte nga jashte? Hyn brenda apo e shikon nga larg? Si hyn brenda?

-...kjo shtepia ka dritare te medha, ne te cilen hyn shume drite, eshte e thjeshte e ngrohte. prandaj me lind deshira per ta pare nga brenda, i lutem pjestave te shtepise ti hedh nje sy arkitektures se saj. dhe shoh se ajo eshte me shume drite, nga te kater anet.

-...liqenin te cilin e shijoj dhe nga larg, i afrohem natyrisht, dhe shoh ne te pasqyrime te dryshme, te qiellit dhe te pemes te shtepise dhe te fetyres time. me terheq bota e mbrenshme e tij, thellsia, jeta qe eshte atje.

-...ngaqe i dua kafshet gezohem kur shoh ariun. i afroj dicka per te ngrene, e perkedhel dhe ndiej ngrohtesine/dashurine e tij te me kthehet mrapsht.

Ne fund shikon nje mur . Si eshte muri (i larte, i gremisur, i rrenuar?) E kalon apo kthehesh mprapa? Nqs po, si e kalon? Cfare ka pas murit?

-...shoh nje mure te vizatuar/pikturuar, megjithate dua ta kaloj sepse jam kurioze te di cfare mshifet pas tij? me pelqen pafundesia.

kur marr pergjigjen, dhe sa duhet te paguj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

-Pylli eshte i thelle, nuk i duket fundi, ka nje shteg neper te cilin une hyj.Pemet jane shume te larta por pak me thelle ka shumllojshmeri dhe peme me kurore te gjere dhe plot me zogj qe ciecerijne, aty ketu kalon ndonje lepurush apo ketrush :wub: .Ka flutura ne nje si luginez brenda tij dhe lule nga ato me arome te thelle si te pyjeve.Ka edhe fiere dhe luleshtrydhe nen to.Nuk ia gjej dot fundin pyllit, ose nuk dua te dal ne fund te tij....eshte i bukur dhe pse nuk e njoh me terheq brenda tij.

-Monopati eshte i malor, ka shkurre neper te dhe aspak i drejte, ravijezihet mes bimesh qe nuk ua di emrat por qe kundermojne freski, uji rrjedh diku ne nje pjesez te tij dhe bimesia eshte me e dendur dhe me e blerte ne ate pjese.Dikush tjeter ka shkelur ne kete monopat dhe e ka hapur ate shteg, nuk me duket se jam e para une qe e shkel.Diku malorja mbaron dhe para meje shfaqet nje lugine-livadh i gjere shume qe eshte teper e ndricuar.Eshte bukur shume, tani marr fryme me lehte, dihatja ndali dhe shijoj luginen.

Kutia eshte e punuar bukur shume me dru dhe me metal.Eshte shume e pluhurosur dhe e vjeter, ka nje si cengel qe duhet ngritur per ta celur, dikur do kete patur ndonje dryn ne te per ta mbyllur.Brenda ne kuti ka nje lule te thare, duket si jasemin, ka nja dy kapse te bukura flokesh, ca foto te vjetra bardh e zi qe jane zverdhur nga koha.

-Ne lendine kisha arritur qysh me lart edhe pse nuk e kisha lexuar vazhdimin e pyetjeve.Lemdina eshte shume e ndricuar dhe pema eshte nje rrap gjigand me nje kurore madheshtore dhe nje trung te gjere te cilit i kane dale rrenjet gati mbi dhe dhe ku mund te ulesh dhe te pushosh qetesisht.Jam ulur aty dhe shijoj cicerimat e zogjve dhe hijen e rende te pemes, eshte shume melodioze si pamja ashtu edhe zhurmezat qe degjoj.

-Nuk do doja qe ta priste dhe pemen e vetme qe eshte ne ate lugine dhe perpiqem ta ndal te mos e beje, ajo peme mund te rrije aty e kalimtaret te pushojne por edhe si rrufepritese, eshte e vetmja bukuri ne ate lugine.Zogjte do te mbeteshin pa strehe.

-Shtepia eshte ne te njejten largesi sa edhe pema ne supozimin e mesiperm, afer dmth, eshte me nje kopesht te bukur perpara, pa gardh apo mur rrethues.Eshte prej druri dhe jo e madhe, ka nje lishares perpara dhe ka nje si balkon te ngritur ku ka nje tavoline prej kashte dhe dy shezlone.Hyj brenda me ndrojte pasi kam thirrur jashte per ndonje njeri te gjalle dhe me pas e kams tudiur mire shtepine.Duket se i perket dikujt, ndoshta ndonje cifti te moshuar, eshte e paster shume edhe pse e pabanuar ne momentin qe une hyj aty.Ka nje oxhak shume te bukur brenda dhe e rregulluar me shume shije dhe shume thjeshte, duket sikur eshte bere kasten per mua.

Liqeni nuk eshte shume i madh, ka nje si mol qe del ne thellesi te tij dhe e sodis, nuk hyj ne te, eshte teper i erret per shijet e mia dhe me duket se nuk do hyj ndonjehere.

Une e shoh ariun por jo ai mua, keshtu qe ia hedh dhe kesaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif ai largohet me capitjen e rende dhe bashke me misterin e tij qe largohet davaritet edhe cudia ime.

-Muri eshte i vjeter dhe i ndertuar nga gure te medhenj, eshte i rrenuar ose le te themi jo i mirembajtur, e kaloj natyrisht dhe pertej tij eshte nje keshtjelle gjigande qe shtihet ne nje lugine te paane, shkoj drejt saj...

Po pres..... :cool:

gezim lame

Primus registratum

Per testin qe kishte vene Ema 20 pike :

Prej 17-23 pikë:

Fatalist. Sipas jush dashuria nuk është e përbërë nga idetë e mëdha, por vetëm nga emocionet. Ato ju shpiejnë nëpër jetë, ju udhëzojnë dhe ju japin kënaqësi. Jeta është aventurë e bukur dhe gjithnjë nga ajo merrni anët positive të saj. Ju mire e dini se përmbushja e dëshirave nuk varet vetëm nga ju, por edhe nga rrethanat, takimet dhe fati. Prandaj me shumë durim pritni dashurinë e jetës suaj. Keni mjaftë aftësi dhe imagjinatë për t’i nxitur ëndërrat tuaja.

Flm Ema hera e dyte brenda javes qe kam dale fatalist
Po filloj ta mendoj se jam njecik.......... :mad:

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Atij qe me ka thene fatalist mos ti behet qejfi se s'jam...
slap2.gif

Guest

Ajo me doli dhe mua po se besoj te jete e vertete ne fakt s'para u besoj gjera te tilla jane me shume lojra :lol:

gezim lame

Primus registratum

te ai testimi i pare i Emes 44 pike ne kufij te

Nga 22 - 44 pike
Peshorja e dhurimit dhe e pranimit te dhuratave eshte tek ju nje ekujliber te plote. Benl pak dhurata, por qe hyjne ne pune dhe qe nuk kushtojne shtrenjte, per persona qe i doni vertet dhe qe e dini qe do t'jua kthejne ne te njejten mase. Duhet te keni me teper fantazi dhe mos u shqetesoni per mendimin e te tjereve. Me siguri do te jete me bukur per ju dhe per ate qe do te pranoje dhuraten tuaj.

Nga 45 - 69 pike
Bujaria dhe kureshtja ju bejne qe ta konsideroni dhuraten si menyren me te mire per te shprehur emocionet e ndjenjat tuaja, ne çdo moment te vitit. Shfrytezoni pra ndjeshmerine tuaj dhe aftesine e madhe komunikuese, duke bere dhurata me te zgjedhura.

Kush jom tani si ta gjej... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Vezhgimi yt mbi dashurine

18 pike, demek fataliste por jo me kuptim disfatiste por qe ja kam lan fatit ne dore :shrug: :rolleyes: :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

ximi mos thuaj ne mes, 44 rrumbullak nese ke e ke gjet veten /pf/images/graemlins/laugh.gif