Nuk eshte fiksim jo, punojme prej verteti ne :lol: :Fillimisht postuar nga iren:
[qb]
se ju psikolloget keni dhe nje force suxhestionuse dhe na e ben fiksim kot pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave: [/qb]
Atehere:Fillimisht postuar nga Artemis:
[qb] fizioterapistet fatkeqesisht nuk kane forcen te inkduktojne dicka ne vullnetin tim te lire,edhe pse perdorin fjalen keshillohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mua si foto e tokes e marre nga lart me duket, tip arqipelagu, por sidoqofte eshte marre nga siper dhe ne distance te madhe!Fillimisht postuar nga Anna O.:
[qb] Cfare shifni ne figuren me poshte? :tipsy:
[/qb]
Alinos mos u merzit po te te them qe ke kjo tema nuk jam une qe perpiqem te kuptoj njerezit, jane njerezit qe perpiqen te kuptojne veten e keshtu qe kur dikush kerkon ndihme te kuptoje veten jo nje foto virtuale po edhe nje qime floku mjafton /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Demokracia asht utopi, kurse aftesia per te kuptuar personalitete do me shume se nje foto virtuale... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ne shikim te pare mu duke si fotografi nga lart e nje lumi dhe disa shkurre rreth tij.Me pas duke e verejtur me teper me krijon pamjen e nje lumi me uje te rrjedhshem e te qete ,me shkure rreth tij dhe ne nje ane te lumit nje njeri te ulur ne gjunje duke u munduar te bej nje pune qe i duhet,si pershembull te ndezi zjarr (duke ferkuar gure ose dy eshkla druri)per te ngrohur ushqimin qe ka me vete.Pasi njeriu me duket paksa primitiv dhe me nje gune lekure mbi supe.Fillimisht postuar nga Anna O.:
[/qb]
ana!!!!!Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb] tani une kam shume ide per ate!!
me duket si hiri i njeriut te vdekur!!!
si rruge e pare nga sateliti! [/qb]
Perpiqesh ti largohesh me mendje nje ngjarjeje te dhimbshmeFillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]ana!!!!! [/qb]Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb] tani une kam shume ide per ate!!
me duket si hiri i njeriut te vdekur!!!
si rruge e pare nga sateliti! [/qb]
Per momentin je e preokupuar mbi ceshtje te vogla te jetes se perditshme por gjithsesi te rendesishme. Po jeton nje periudhe qetesie dhe shplodhjeje, pa shume shqetesime.Fillimisht postuar nga Ida:
[qb]Ne shikim te pare mu duke si fotografi nga lart e nje lumi dhe disa shkurre rreth tij.Me pas duke e verejtur me teper me krijon pamjen e nje lumi me uje te rrjedhshem e te qete ,me shkure rreth tij dhe ne nje ane te lumit nje njeri te ulur ne gjunje duke u munduar te bej nje pune qe i duhet,si pershembull te ndezi zjarr (duke ferkuar gure ose dy eshkla druri)per te ngrohur ushqimin qe ka me vete.Pasi njeriu me duket paksa primitiv dhe me nje gune lekure mbi supe.Fillimisht postuar nga Anna O.:
[/qb]
Cili eshte interpretimi juaj per versionin tim.
Gjithe te mirat! [/qb]