Testime te ndryshme

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Testime te ndryshme

Fantazoni juve, fantazoni se ua beri Anna lavazhin e radhes...por kesaj here pa para /pf/images/graemlins/wink.gif

ana karenina

Primus registratum

Kordele po c'pate mi se me prishe pune me klientelen :smash: Sa degjuan fjalen 'para' u zhduken nga syte kembet :lol:

CoolAngel

Primus registratum

Fajin nuk ta ka Kordelja ty. Klientet te iken se nuk ke fare strategji marketingu, plus qe mbete duke gjuajtur ( :smash: ) ne cdo postim. I frikesove te shkretet. Je teper agresive. :lol: :lol: :lol:

ana karenina

Primus registratum

Strategji marketingu :rolleyes: :confused: Dallendyshke nga anet tona nuk perdorim nga keto te mbiquajturat 'strategji' dmth mashtrime. Ne mesojme njerezit te forcojne trurin e te mos genjehen lehte nga keto 'strategjite' tuaja /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: :smash:

PS2: Mos me dil me nga tema me vleresime personale mbi mua se te eshte bere si refleks, sa here lexon ndonje postim timin :smash:

PS3: Dhe thone pastaj qe jemi ne te egra :wub:

ana karenina

Primus registratum

psych06.gif

:lol: :lol: :lol:

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga iren:
[qb]

se ju psikolloget keni dhe nje force suxhestionuse dhe na e ben fiksim kot pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave: [/qb]
Nuk eshte fiksim jo, punojme prej verteti ne :lol: :

Nightmare%20Makers.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artemis:
[qb] fizioterapistet fatkeqesisht nuk kane forcen te inkduktojne dicka ne vullnetin tim te lire,edhe pse perdorin fjalen keshillohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Atehere:

nothingwrong.gif

:lol: :lol: :lol:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Anna O.:
[qb] Cfare shifni ne figuren me poshte? :tipsy:

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
Mua si foto e tokes e marre nga lart me duket, tip arqipelagu, por sidoqofte eshte marre nga siper dhe ne distance te madhe!

Si i bie?! :rolleyes:

ana karenina

Primus registratum

I bie qe ti e shef boten nga lart poshte, vuan nga deliri i madheshtise /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nqs e para nuk te pelqen ( /pf/images/graemlins/wink.gif ) e ndryshoj une: I bie qe je shuuuuuume po shuuuuuuume ama realiste.

Zgjidh, se i kam testet demokratike une :rockband:

alinos

Forumium maestatis

Ne rradhe te pare e rendesishme eshte qe nuk me nxorre me barre, se helbete edhe coc kemi lexuar /pf/images/graemlins/wink.gif

Se dyti,
dy tiparet e etiketuara nuk bien detyrimisht ne kundershtim. Robi mund te kete delirin e madheshtise dhe te jete shume shume shume SHUME realist/e.

Demokracia asht utopi, kurse aftesia per te kuptuar personalitete do me shume se nje foto virtuale... /pf/images/graemlins/wink.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Demokracia asht utopi, kurse aftesia per te kuptuar personalitete do me shume se nje foto virtuale... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Alinos mos u merzit po te te them qe ke kjo tema nuk jam une qe perpiqem te kuptoj njerezit, jane njerezit qe perpiqen te kuptojne veten e keshtu qe kur dikush kerkon ndihme te kuptoje veten jo nje foto virtuale po edhe nje qime floku mjafton /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave:

alinos

Forumium maestatis

cdo te thote kjo?
Qe sulmet, me fal analizat e tua tek Psikologjia jane nje menyre per te kerkuar ndihme, apo me sakte per te te kuptuar te tjeret?

Nuk merzitet alinosi jo!
Une thjesht kam qef psikollogjikosjen e njerezve dhe ne vazhden e kesaj kisha lexuar cdo shpjegim para se te te jepja kuptimin tim te fotos.
Nepermjet shpjegimeve te atyre qe i vendosin lojrat, perfshi ketu dhe fotot virtuale dhe qimet e flokut, shpresoj te mesoj me shume per njerezit, ne menyre qe t'i kuptoj me mire dhe te sillem me mire me ta.
Me sa duket e jotja ishte me shume nje tallje sume me karakter psikologjik, dhe duke pare si ke reaguar ndaj njerezve te ndryshem ne temat e fundit te psikologjise, me vika keq qe ne te tjeret (budallenjte e rradhes) e kemi marre seriozisht nje forum serioz si psikologjia.

Por ndoshta deliri i madheshtise eshte semundje ngjitese dhe ngjitet duke lexuar brockullat e alinosit.
Ooops, teper vone!
U infektove /pf/images/graemlins/wink.gif

ana karenina

Primus registratum

Alinos me vjen keq qe e mendon dhe e interpreton keshtu, kam shkruar shume here qe kjo eshte nje loje, sepse analiza te tilla nuk jane korrekte, dhe e kam shpjeguar edhe arsyen 'pse jo'. Une mendoj qe nje loje ka shume ndryshim nga nje 'tallje sume'. Sa per 'sulmet' e mia, per sa nuk te jane drejtuar ty, preferoj te mos jap shpjegime personit te gabuar dhe ne vendin e gabuar. Jam treguar e sinqerte me te gjithe, kur kam vene re qe po merrej seriozisht jam shpjeguar, une e quaj argetim (saktesoj: argetim te te dyja paleve, jo vetem timin, argetim ne kuptimin me te mire te fjales), nuk ndjehem e detyruar te 'luaj profesionalisht' ne cdo teme te psikologjise, nuk me kerkohet gjekundi kjo e fundit. Ku ka qene per tu kthyer pergjigje serioze e kam bere, dhe per me teper me shume deshire dhe pasion. Dhe nuk me eshte kundervene dikush ne dy-tre faqe 'analizash' per tallje, perkundrazi kam pare qe jane argetuar te gjithe, ka qene nje shaka e kendshme per te gjithe (e di qe tani do me kunderviheni me teorine e relativitetit po t'ju them te drejten kjo teori me ka lodhur shume, mua te pakten ndjej se me kufizon origjinalitetin).

Ndoshta eshte ndryshe kur vetem shkruan e ndryshe kur flet, une nuk te jam kundervene, i kam shkruar duke qeshur pergjigjet ndaj teje, me cuditi ky reagimi jot, nuk e prisja.

:shrug:

Ida

Primus registratum

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
Ne shikim te pare mu duke si fotografi nga lart e nje lumi dhe disa shkurre rreth tij.Me pas duke e verejtur me teper me krijon pamjen e nje lumi me uje te rrjedhshem e te qete ,me shkure rreth tij dhe ne nje ane te lumit nje njeri te ulur ne gjunje duke u munduar te bej nje pune qe i duhet,si pershembull te ndezi zjarr (duke ferkuar gure ose dy eshkla druri)per te ngrohur ushqimin qe ka me vete.Pasi njeriu me duket paksa primitiv dhe me nje gune lekure mbi supe.

Cili eshte interpretimi juaj per versionin tim.

Gjithe te mirat!

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb] tani une kam shume ide per ate!!
me duket si hiri i njeriut te vdekur!!!
si rruge e pare nga sateliti! [/qb]
ana!!!!!

ana karenina

Primus registratum

[qb]
[qb] tani une kam shume ide per ate!!
me duket si hiri i njeriut te vdekur!!!
si rruge e pare nga sateliti! [/qb]
ana!!!!! [/qb]
Perpiqesh ti largohesh me mendje nje ngjarjeje te dhimbshme :confused:

/pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ida:
[qb]

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
Ne shikim te pare mu duke si fotografi nga lart e nje lumi dhe disa shkurre rreth tij.Me pas duke e verejtur me teper me krijon pamjen e nje lumi me uje te rrjedhshem e te qete ,me shkure rreth tij dhe ne nje ane te lumit nje njeri te ulur ne gjunje duke u munduar te bej nje pune qe i duhet,si pershembull te ndezi zjarr (duke ferkuar gure ose dy eshkla druri)per te ngrohur ushqimin qe ka me vete.Pasi njeriu me duket paksa primitiv dhe me nje gune lekure mbi supe.

Cili eshte interpretimi juaj per versionin tim.

Gjithe te mirat! [/qb]
Per momentin je e preokupuar mbi ceshtje te vogla te jetes se perditshme por gjithsesi te rendesishme. Po jeton nje periudhe qetesie dhe shplodhjeje, pa shume shqetesime.

:rockband:

Alanis

Primus registratum

Hajde popull bej testime se s'ke ca ben tjeter

Kete e keni per njeriun e zemres tuaj, per ate qe ju ben te ndjeheni edhe mire edhe keq.

Love Test :wub: :kiss: :kiss: :wub: