Testime te ndryshme

beshbossi

Primus registratum
Re: Testime te ndryshme

Fillimisht postuar nga Anna O.:
[qb] Cfare shifni ne figuren me poshte? :tipsy:

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
une asisen!!
jo per gja po s'duket hic!!se s'ma asht hape faqja!!?? a thu jam edhe une shtatezane??Me frymen e shenjte!!!

ana karenina

Primus registratum

Me ty AngelDevil fati po luan nje loje enigamtike :rolleyes: (mua me hapet ajo figura :confused: ), se shpejti do kesh supriza /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
Mes gjithe asaj shkarravine me duket se ne mes te fig. ka nje zemer te zeze. s'di a e dalloni ju.!!

bebivogel

Forumium maestatis

uhmm ... me duket nje fytyre ne cep ... ne te majte te nje plaku ... pjeasa qe mbetet si gura .. apo shkurre...

:idea: kaloj klasen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb]

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
Mes gjithe asaj shkarravine me duket se ne mes te fig. ka nje zemer te zeze. s'di a e dalloni ju.!! [/qb]
Per ty gjithcka qe te rrethon eshte e pavlefshme dhe e shemtuar, nje shkarravine. Ke tendencen qe tek gjithcka te kerkosh ligesine :cry:

ps: Me vjen keq /pf/images/graemlins/frown.gif

:lol:

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] uhmm ... me duket nje fytyre ne cep ... ne te majte te nje plaku ... pjeasa qe mbetet si gura .. apo shkurre...

:idea: kaloj klasen? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I ke idete e paqarta. Ndjehesh ne udhekryq. Mos u preokupo per ate cka te duket e veshtire ose e pamundur.

:tipsy:

Dua

Primus registratum

Pershtypja e pare e kesaj fotoje ishte: nje vajze shtrire ne plazh. Me pas me jepte pershtypjen zallit ne plazh...dikur nuk e definoja dot. Me beri nervoz dhe po te dergoj kete mesazh. /pf/images/graemlins/tongue.gif

D.

Kordelja

Valoris scriptorum

...po o fotografi nga barku jote ene je me barre ti motra, se lun as topi. Kjtheu pas nje jave e te te thote motra ty e ke cun apo goce :tipsy: :lol:
:eek:

Po s'me the qe e kam goce ta preva O-ne more vesh a jo :smash:

P.s. :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
E mi u merzite tu qen me barre ti??
Ti e sheh qe jane gjurme te nje njeriu te renduar nga pesha ato /pf/images/graemlins/wink.gif shihe sa shume ka meshuar /pf/images/graemlins/wink.gif e ka shformuar gjurmen /pf/images/graemlins/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Mua me duket si nje fotografi e bere nga lart
Dy njerez qe ecin ne nje shteg dhe ndjekin njeri tjetrin paksa te frikesuar :rolleyes: , mund te kene edhe dicka ngarkuar ne shpine

beshbossi

Primus registratum

[qb]
[qb]

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
Mes gjithe asaj shkarravine me duket se ne mes te fig. ka nje zemer te zeze. s'di a e dalloni ju.!! [/qb]
Per ty gjithcka qe te rrethon eshte e pavlefshme dhe e shemtuar, nje shkarravine. Ke tendencen qe tek gjithcka te kerkosh ligesine :cry:

:lol: [/qb]
ah more patriot ja ku te doli fjala ime!!!!fajin s'e kisha une!!!

beshbossi

Primus registratum

tani une kam shume ide per ate!!
me duket si hiri i njeriut te vdekur!!!
si rruge e pare nga sateliti!

zora

Primus registratum

mua me duket si nje femer e shtrire me nje dore prane gojes,por kam pershtypjen se sa me shume ta shoh aq here do fantazoj per gjera krejt te ndryshme. :shrug:

Alanis

Primus registratum

[qb]
[qb]

ss_detailed-t.jpg
[/qb]

:lol: [/qb]
E pamundur, une te vete ligesia kerkoj te gjej ane pozitive qe te dashurohem me te. Po une ja i idese se ajo eshte nje shkarravine. Mos eshte harta e shqiperrise???? :devil:

Guest

ss_detailed-t.jpg
[/qb]
me duket si DNA ne fazen e duplikimit /pf/images/graemlins/frown.gif

ps. sa gjynaf me vje per veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

[qb] Fjala e pare qe me vjen ne mend nga foto??

Tornado. Dhe pse nuk kam pare kurre nje ne realitet kam pare te tilla neper filma dhe dokumentare. Ate me sjell nder mend.

Nje Tornado [/qb]
Ti Larushe ke shume energji te pashfrytezuar brenda teje :rolleyes: Ke nevoje ta shkarkosh te gjithen, sa me shpejt aq me mire, ndryshe te mori tornadoja e pale se ku po perfundon :goofy:

ana karenina

Primus registratum

[qb] A jo?? E paskam kuptuar gabim me duket. Duhet treguar se c'fjale te vjen ndermend kur sheh foton apo duhet zhbiriluar fotoja per te gjetur nje figure brenda. Si duhet?? [/qb]
C'fjale te vjen ndermend, dmth pershtypja e pare :thumbsup:

fairy

Primus registratum

Mua me duket si trup femre ne mes te shkretetires qe eshte bere zhul se ka kohe pa u lare dhe qe po vdes per uje.