Takimi i pare!

Hellena

Primus registratum
Re: Takimi i pare!

Meqe jemi tek takimet e para , nuk e di ne e mbani mend ate gazeten Intervista ku linin takime robte /pf/images/graemlins/lol.gif ..
Kam qene ne gjimnaz atehere dhe me disa shoqe po lexonim gazeten dhe aty tek seksioni i takimeve lexuam per nje cift qe do takoheshin ne qytetin tone afer shkolles tone , dhe ne grup vendosem te shkojme ti shohim se cdo bejne /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Ai kishte shkruajtur qe do dilte me nje kostum te verdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif , qe ishte shume simpatik /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe qe do ishte me gazete ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif...
Ajo kishte shkruajtur qe ishte ne universitet /pf/images/graemlins/laugh.gif , bukuroshe me floke te gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur shkojme atje ne ate ore , cte shohim nje derr katnari pa floke /pf/images/graemlins/lol.gif me nje gazete ne dore dhe me nje buzqeshje idjote ne surrat shikonte rruges ne cdo vajze qe kalonte se kujtonte se ishte Ajo /pf/images/graemlins/lol.gif ...
Pastaj aty afer degjojme nja dy goca (katunare ) dukeshin qe ishin nga fshati , i pyetem cdonin aty dhe na thane qe njera prej tyre ishte Ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe qe ishte zhgenjyer se ai nuk ishte sic e imagjinonte /pf/images/graemlins/lol.gif ...
Pastaj kalonin aty para atij i buzeqeshin edhe largohen /pf/images/graemlins/lol.gif

Eh takimi i pare .. so romantik qe eshte ....

Dolores

Primus registratum

Wow cfare krim shkrimesh ....Bab Lymi tu thafshin gishtat qe ke shuar emocione te tera /pf/images/graemlins/laugh.gif ....edhe jo te gjithe ndihen romantike ne takimin e pare ....ca ven me mendje te keqe ..:D

kelmendielvis

Primus registratum

takimi i pare? hmmm cdo her qe e takoj me duket si takim i pare...plot emocione....hehehe..... flm /pf/images/graemlins/smile.gif

Stellamarina

Primus registratum

takimi i pare shkaterrim i vertete. i derdha kafen ne pantallona. apo s'ishte nje alamet kafe e gjate ne filxhan caji. ishte dhe e nxehte dreqi. edhe tani qe me kujtohet mimika e fytyres se tij me vjen per te qeshur.nejse i kerkova falje por si duket nuk i pranoi se nuk u be me i gjalle.

andrea 123

Primus registratum

Takimi i pare eshte gjithnje stresues sidomos nese personi qe do takosh eshte i rendesishem per ty.

Dikur kam patur zakon qe ne takim te pare te beja gjithnje ndonje prapesi ose t'i shkaktoja pershtypje te keqe. Heren e fundit desh i theva gishtat e dores te shkretit se i kapa pa dashur te dera e makines. Dhe te mendosh qe kishte aq kohe qe e priste ate takim.

Ndersa tani..... Nuk i demtoj me ata qe dal por duke qene se kam shume kohe pa qene ne nje takim te pare, kur takohemi rastesisht do ndodhi ndonje gje, si per shembull e shtyta pa dashur ne det nga moli ne mes te janarit.

Meegjithate eshte shume e bukur t'i jetosh emocionet perpara takimi, pavaresisht atij qe do takosh, sepse kjo do te thote qe ne jemi gjithnje ne kerkim te dashurise dhe e marrim ate seriozisht.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Takimi i pare me personin e fundit...ngeli takimi i pare dhe i fundit...E frikesova...dola jashte vetes...doja te behesha e forte...si meshkujt...çuditerisht qellova ne nje tip te bute...i thashe tekstualisht keshtu "Une meshkujt i perdor...pasi kam mbaruar pune...i hedh si shamia ne plehra"...me pa i habitur dhe me tha qe nuk dukesha e tille...Bera gabimin tjeter me te madh akoma...vazhdova... "sillem njesoj si ju me femrat"...Nuk u pame me... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

pippo

Primus registratum

E ça fitove ti nga kjo sjellje .... harxhove nje mbremje.....

Une jam gjithmon vetvetja........

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ç'rendesi ka ça fitova apo humba!
une tregova nje takim... kaq!

Ema

Goddes

Takimi i i pare(i fundit).
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Bukur.Isha me rroba pune dhe e lodhur por isha e lumtur.ka kalu cik kohe po hajt mo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

popkin

Forumium praecox

TAKIM I PARE JO EDHE AQE PO I 2 ME BERI TA PYSJA PER NJE NATE JASHTE PO PER MUA ESHTE VETM VETM HISTORI JO UNE EPYTA JO ISHTE DESHIRE E IMJA TA PRENOJA JO KJO JO AJO JO KESHTU JO ASHTU
ESHTE VETM HISTORI JETA E PERDITSHME PASE PAKE KOHESH SESHTA ASGJE QE E MENDOVE NE TAKIMIN E PARE ESHTE THJESHT HISORI?
ESHTE DITA QE DO KUJTOSHE ATE PRESONE ME ATE PARAQITJE
PER SHUME KOHE TE GJATE

antip

Primus registratum

Keto shenjat e pikesimit ta dhjesin talentin fare ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

antip

Primus registratum

Une tradhetova veten,
sic vetem une di te bej
te thashe, jam me fiksime
ti e di qe s'vlej per gje

(Caliente's signature translated by Lubardhi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif )

antip

Primus registratum

kush kopjon mi? A jemi ke tema perkthimeve...?
Tani m'perkthe icik ket timen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

KoDoShi

Primus registratum

Mbaj mend nji takim timin dikur(vite me par) isha pa eksperienc, kisha ndrrojtje nga vetja(a do arrij valle te fitoj nji takim t'dyt a jo) Nuk isha un ai at'dite ne ate takim, nuk u solla si Bled, por perpiqesha me siklet t'madh t'isha dikush tjeter...kjo me veshtirsoj gjithcka, mu dukte vetja kur flisja komplet fallco(nuk isha un)...doja edhe une, t'isha DON-ZHUAN ne at'moshe!? ..ndon'se ishte absurde, prandaj nuk me eci...ajo u tmerrua, qesh kur e kujtoj!E ditet n'vijim kur kujtoj, i flisja, e ajo nuk merrte mundimin t'mi hidhte syt e jo me t'me fliste!

Jo me kot e tregova k'te histori, kush e sht i squt vet...le ta kuptoj e ti behet m'sim!
(jam shum i sigurt, qe shumica k'tu e kan perjetu dhe vet ket histori)

olololol

Primus registratum

U njohem kot fare .
Ishte ne chat , une sa hyra me pa per dike, dhe po lexoja ket gocen ca shkruante.
Nga menyra e shkrimit dukej tironce.
I fola ne privat .
E pyta per shkollen dhe me tha qe ish ne nje shkolle private.

- Ca e ke babin ti lali i them, Deputet apo Hajdut (doganier) se vetem keto mund te fusin femijet ne shkolla private me pagese.

Nejse e kaluam si me shaka dhe i them :

- Kur te marr rrogen do dalim per kafe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

- Jo tha neser direkt , qeras une.

- Jo jo i thash se kam dorene rende.

- Ska problem , neser ne 13:00 tek nje lokal aty ke Piazza.

- Si je me lek ne tel e pys ?

- Dobet , tha.

- Mire hudhe nr tend se te marr une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Me pa ne MSN fytyren dhe te nesermen sajova na 15 mij lek te vjetra se si dihej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Shkova pak me para , dhe po e prisja dhe une epash si fytyre po se fiksova mire dhe cdo goce qe kalonte mendoja se ish ajo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Vec kur erdhi, me qeshi sa me pa nga larg.

- He mer qeros tha , u merzite duke me prit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

U futem te nje lokal aty afer .

Erdhi kamarieri ajo mori nje Lipton Ice Tea , une nje kafe nje xhek /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Kur uli kamarieri porosine , nuk ja hapi kanocen asaj dhe qe " ajo mos te thynte thonjte , se e di qe i blejne me lek" thash po ja hap une.
AJo mendoj se po merrja faturen ,tak e terhoqi me shpejtesi .

- Nuk bohet fjale fare te kam ftuar une tha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

- Desha me hap kanocen i them .
- E me e kujt ja fut ti tha.

Ndenjem na dy ore po iken si dy minuta s'po linim rradhe kush me fol me para , buum une , buum ajo ., ishte shume e omel, e muhabetit, per siklet nuk bohej fjale, u ndjeva me verte mire .

Ka ca qe duhet me more Grep me vete me bo muhabet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

abs

nuk e di...

Koh' per takim t'par' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

Löwe wo bist? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Nje shokut babes tim, kur ishte i ri, diten e takimit te pare, kur ishte pispillos, vesh me kostum e pardesy (dmth rrobat e fejeses /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif) rruges per takim i qellon nje sorre apo ku di une e i leshon nje glase kaptines /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif po nuk e di ça lloj specie apo rrace ishte, po dhe lopa nuk ja kalonte dot ne fushen e glasave atij shpendit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Jaka kemishes, kostumit ne pardesyse i dolen jashte perdorimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ne situate delikate, pasi dhe 30 min kohe kishte, ky tipi (emrin spo ja them se sot eshte me pozite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif) rikthehet ne shpi te vet per tu pastruar apo nderruar, pasi nga kaptina e deri te mesi nuk kishte pereni me e njoft /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Si perfundim ne takim shkoi me 30 min vonese, vajza qe ja kishin gjet si me shkese i ngeli aq shume hatri, sa qe nuk donte me e taku mo se ndihej e ofenduar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif
Me i kallzu historine e glases, ajo nuk kishte me e besu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif keshtu qe si perfundim ky tipi sot ka nuse tjeter ne tre kalamoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Perfitoj nga ky shkrim, ti kerkoj qeverise aktuale q1 te marri masa te rrepta kundra sorrave vagabonde ne kryeqytet, pasi ka njerez te ndershem qe vujne masnej nga pa aftesia e qeverrise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif