Takimi i pare!

Anana

Primus registratum
Re: Takimi i pare!

Po ky kujton se si dine gocat ato taktika? Femrat jane aq siperfaqesore sa cunat...pamja e dukshme gjysma e punes:)

regele

Forumium maestatis

Hera e pare qe e degjoj qe cunat jane siperfaqesore..te lutem zhvilloje pak kete mendim ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

eh s'e kisha me filozofi. Pamja e jashtme desha te them. Me dukej sikur cunat si vini rendesi pamjes se jashtme ne Shqiperi. U intereson femrave ky detaj. Kaq.

S

Scorpion

Guest

Ca thu mi goce, kujt nuk i intereson pamja e jashtme. Normalisht ti shoqerohesh me kollaj me nje person qe eshte me joshes e me i pashem sesa me nje qe mund te jete jo aq simpatik. Se ndjehen me te sigurte, me rehat me nje qe eshte terheqes nga pamja e jashtme.

Shume vete thone qe s'perben pamja e jashtme shume rendesi per ne, por s'eshte e vertete, nuk ka aq kontroll njeri mbi veten sa per ta mposhtur kete. /pf/images/graemlins/wink.gif

Anana

Primus registratum

Ndoshta. Po ne shqiperi kam pare une burra me barkun e madh rrumbullak qe iau dredhin gocave elegante pa pike turpi...Kam degjuar edhe shprehjen qe s'ka rendesi pamja e burrit. /pf/images/graemlins/idea.gif

olololol

Primus registratum

Yllka mos devijo nga tema.
Ke naj rast ti na e thuj
ke naj keshille na e thuj.

Anana

Primus registratum

U hapa une te faqja 1 ose 2. Po po ju them prap po deshet qe te qeshni ca.

Kete historina akoma e kujtoj me siklet.

Une jam frikacake e madhe nga merimangat edhe sa here qe shifja ndonji thirrja komshiun qe ti vriste se si vras dot vete. Merimange mbas merimange, e nxori koken ky edhe me ftoi qe te venim ne ca vende. Si perfundim, si goc me edukate qe jam, sugjerova qe te venim ne kinema.

Une ne ate palo takim as tualet nuk bera, as taka nuk vesha, vesha dhe nji xhup qe me mbulonte si thes. Ky kur erdhi te me therriste, i kundermonte parfumi. Eh...

Nejse, vajtem ne kinema, ky si ne siklet po dukej, une qe perpiqesha te buzeqeshja e ta beja te ndihej rehat. Mori kokoshka dhe coca cola edhe i derdhi qe te dyja, se di se si.

Pastaj kur vajtem brenda te filmi i degjoja fryme marrjen. Po ky cne thesha me vete, une du te degjoj filmin. Filmi me i gjate i jetes sime.

Kur po ktheheshim ne shpi pastaj sec me bente ca muhabete te cuditshme, filloi te me tregonte sesi u benin kontroll gjenokologjik ne ushtri....iuuuuu. Edhe qeshte pale. Pastaj sugjerovi qe te me jepte hua nje dvd "The Secretary". E keni pare ate filmin ju?

Uf, dhe ne fund kur arritem ne shpi pati fytyre te permendte qe te dilnim prape. O dio, qe atehere cuditerisht isha shume e zene me pune. /pf/images/graemlins/eek.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

O lymo e mban mend kur jemi taku per here te pare ? /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa mke lene te pres qelpsin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Lips-o ketu nuk po flasim kush ka lene me shume me prit tjetrin ne takimin e pare /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kone /pf/images/graemlins/confused.gif

Ju qe mkeni prit mir ja u kam bo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

zoulou

ElB@S@N

takimi im i pare ?? Mire kaloi vetem pak stres por
normale !!! /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

N'kinema knej nga lagj'ja jeme shkohet mbas dy tre takimeve n' drite, dmth perjashta ne ndonje lokal apo...dhe kur tjetri t'propozon kinemane dmth qe don' te afrohet me shume, n'ket rast ka rezikshmeri te madhe te ta njesi ndonje t'puthme /pf/images/graemlins/laugh.gif ishtu i kishte ndodh kojshis teme qe sapo erdhi e re ne lagjen tone, nuk i dinte rregllat /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam javen tjeter nje takim t'pare /pf/images/graemlins/laugh.gif, ju kallxoj si do shkoj /pf/images/graemlins/rockband.gif

regele

Forumium maestatis

Kallzon, kallzon ti, por nuk vij fare ne takim une /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

s'kalloxoj pjest e 'frikshme' jo /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde me gazet e me lule n'dor' e /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

Takimi i pare. Isha shume i emocionuar.

I thash vetes qe s'duhet ta vras mendjen shume, se me shume do stresohesha. Mendova, te lahem apo te mos lahem? Jo, thash, s'po lahem se do dukem sikur jom bo cun i bukur me zor, ..pastaj zhuli m'shkon icik, m'qet me ezmer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, e lam te takoheshim i restorant ne dalje te qytetit. ..kur e pash te hynte ke veranda restorantit ....i futa i t'thirrme t'shoqerume me t'shame: "E re .......e prune koken ma n'fun e? Paske sjell me vete edhe ate legenin qe deri para x vjetesh vinte m'thote "o plako ho me na jep ca luledilli mos u bo legen." ..kurse tashi o s'flet se o bo me fuorristrrad! ..hajde hajde."

O cuno, na sill edhe i shishe tjeter Moskat, edhe ato pjatat me melci. ..cuna, ky o i shoku im ..... kurse ate tjetrin e njifni vet. ....hajd plako se do bohen ...... sot.