Re: Takimi i pare!
U hapa une te faqja 1 ose 2. Po po ju them prap po deshet qe te qeshni ca.
Kete historina akoma e kujtoj me siklet.
Une jam frikacake e madhe nga merimangat edhe sa here qe shifja ndonji thirrja komshiun qe ti vriste se si vras dot vete. Merimange mbas merimange, e nxori koken ky edhe me ftoi qe te venim ne ca vende. Si perfundim, si goc me edukate qe jam, sugjerova qe te venim ne kinema.
Une ne ate palo takim as tualet nuk bera, as taka nuk vesha, vesha dhe nji xhup qe me mbulonte si thes. Ky kur erdhi te me therriste, i kundermonte parfumi. Eh...
Nejse, vajtem ne kinema, ky si ne siklet po dukej, une qe perpiqesha te buzeqeshja e ta beja te ndihej rehat. Mori kokoshka dhe coca cola edhe i derdhi qe te dyja, se di se si.
Pastaj kur vajtem brenda te filmi i degjoja fryme marrjen. Po ky cne thesha me vete, une du te degjoj filmin. Filmi me i gjate i jetes sime.
Kur po ktheheshim ne shpi pastaj sec me bente ca muhabete te cuditshme, filloi te me tregonte sesi u benin kontroll gjenokologjik ne ushtri....iuuuuu. Edhe qeshte pale. Pastaj sugjerovi qe te me jepte hua nje dvd "The Secretary". E keni pare ate filmin ju?
Uf, dhe ne fund kur arritem ne shpi pati fytyre te permendte qe te dilnim prape. O dio, qe atehere cuditerisht isha shume e zene me pune. /pf/images/graemlins/eek.gif