Takimi i pare!

ameba

Forumium maestatis
Re: Takimi i pare!

Yllke se u be si te Pallati 176 ky muhabet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

"Keshtu ne korenspondence..." /pf/images/graemlins/lol.gif

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Na kjo, e filloi qe ktu me rezervime, si do te njihesh me tjetrin mooooj, fol tani qe mos te flasish kur ta takosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ti mos u trego te gjithave taktiken qe ndoqe me mua .. /pf/images/graemlins/smile.gif lere moj te jete veteveja Yllka... /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

te kujtohet kur erdhi ai cuni me lule, ti ja bleve te gjitha, me mbushe krahun plot me trandafila e un u skuqa /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Gjuhen, nuk me mbahet mend, e nxorre apo jo te takimine pare? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dakord me Konen une...pershtatjuni vendit ku jeni...lini takim me ndonje qe keni afer...(keshille e re kjo /pf/images/graemlins/smile.gif )

Anana

Primus registratum

He pra na thoni historite tuaja, ua keta, hic fare, he zbrazuni, na beni te qeshim...

abs

nuk e di...

uh, po njashtu patem sukses, te tan na kqyrshin vec ne /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif e ti the: e shikon= sa t' kombinum jena /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Une per vete mbaj mend nje takim te pare ne 1 Prill qe eshte mbyllur me nje fjali te tipit:
Cfare do qe te me thuash sot nuk ta besoj se eshte dita e rrenave!

/pf/images/graemlins/cry.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Takimi i pare se di me nje person qe e njeh pak ose thuajse fare eshte emocionues.Personalisht duke u nisur nga keto keshillat amerikane,une bej nje dush,laj dhembet,kreh floket,hekurosem ,lyhem ,gjej veshjet me komode dhe qe me rrine mire dhe dal.Kur dal nuk mendoj absolutisht se cfare do them gjate takimit,nuk mendoj se sa duhet te flas,te qesh apo ku di une.Jam tip qe skuqem rralle ( na ka hik cipa /pf/images/graemlins/tonguee.gif ).
Me kujtohet ne takimin e pare me te dashurin, deri ne moment te fundit me buciste zemra,kisha shume kohe qe nuk ndihesha aq e emocionuar.Pertypja tere kohes cumcakizin brenda gojes dhe perpiqesha te dukesha sa me e qete.Mesa me tha me vone i dashuri dallohesha 1km larg qe isha e nervozuar /pf/images/graemlins/laugh.gif .Tani qe e mendoj me ka marre malli te ndihem nje here serish ashtu..boh ndryshojme me kohen por humbasim dhe te bukura.

regele

Forumium maestatis

Po e dashur me kujtohet, ti e skuqur dhe e lumtur, une i gezuar dhe entuziast /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Gati na u pat mbush mendja me u martu , por na u kujtu se ishte hera e pare, e thame prit iher t'mbledhim pak pervoj me takime t' para /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

E ke vesh prap ate kostumin qe veshe ne takim t' par'? /pf/images/graemlins/devil.gif te rrinte bukur! /pf/images/graemlins/cool.gif

ke gjet gja n'gjep t'djatht t'xhaketes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps:taken e sandalve e ruaj akoma n'muzeum /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Ne xhep t'djatht jo...por tek i majti...suprize e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ate kostum e ruaj vetem per ty...nuk e kam veshur me...

Naten /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...

Pse thu do kemi prap Takim te Pare bashke /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Jo po qe te ndreq taken e sandaleve /pf/images/graemlins/devil.gif

Naten /pf/images/graemlins/grin.gif

ameba

Forumium maestatis

Shife shife sa fat i sillkan sandalet kesaj /pf/images/graemlins/eek.gif

Meqe ra llafi... A jeni supersticioze ne takimet e para???

Anana

Primus registratum

asnjeher se kuptova fjalen superticiz? Car kuptimi ka superticioz ne takim te pare?

ameba

Forumium maestatis

Gjera te tipit ...

* Veshje me fat! (qe kur e ke vesh per here te fundit te ka dale mire takimi i pare)
* Nje varese e vecante!

Lista e gjerave "Fatsjellese" eshte pothuajse e pa fund se secili ka te vetat... /pf/images/graemlins/shrug.gif

ameba

Forumium maestatis

Gjithsesi i konsideroni si "Fatsjellese"

Po kush jane keto marifete qe mos leme me gafa rrugeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

tani po qe se je femer ... /pf/images/graemlins/confused.gif te pakten veten tende e kupton ???

marina s.

Forumium maestatis

Jo reeee dashke qyl ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lodhu lodhu,bej figure te keqe,pranoje me autoironi,rifito terrenin ashtu si duhet...dhe nje takim te dyte e ke te garantuar /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif