Takimi i pare!

abs

nuk e di...
Re: Takimi i pare!

Kushedi sa pun i ka ba glaca atij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif, pervec dites qe i paska kushtu perkujdesjes per me i pelqy asaj me shkusi.

Masanej meqe ai personi kenka sot me pozit, them qe do ti marri macat ndaj ktij problemi thelbsor per krijimin e families. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

melankolikjaE

Primus registratum

Takimi i pare i nje shoqes time me nej tips:
I kishte thene te jemes kjo qe ishte nga un.Ok i thashe.
Kur me vjen mamaja ne shpi -Ku eshte X?
un e qete fare(gjoja):-Ktu ishte sa iku per ne shpi.
Ajo:Mire,mir u pafshim.
Une : Mir u pafshim.
Sa doli ke cepi pallatit ajo,kam bere nje vrap te papare,zbath sic isha me rroba shpie,duke u fshef sa andej ketej qe mos te me shifte(si hajdute).Shkova tek lokali ku ishte shoqja dhe pa pare ne kishte njerez a jo ulerita:
Shpejt ne shpi ti,jot eme te kerkoi tek une!
Ata te dy u terrorizuan,ajo iku me vrap(shyqyr qe kishte nje rruge me te shkurter per te vajt ne shpi)
Shpetuam per 1 qime ate rradhe.
Sa qesh sa here e kujtoj ket ngjarje.
ps:sa per dijeni u takuan prape ata te dy edhe pas asaj pamjes time te tmerrshme qe ju prishi takimin e pare.

gazetarja_turke

Forumium praecox

Hmmm ne stacion te autobusave per nje pune ne lidhje me gazetari offf cmendesha pas ti po zoti me beri kismet mbas 3viteve te behem e ti ku dhe sot jam e fejuara e ti...

antip

Primus registratum

M'raft pika sa histori romantike! Lum si ti moj gazetare, jam i sigurt se keni gjetur njeri-tjetrin. Do doja ti uroja fatin tend dhe shume vajzave te tjera, por kam frike se rasti yt eshte teper unik dhe i paarritshem per shume te tjera...

Bravo!

Florus

Forumium maestatis

n'bowling!
s'dite me gjujt topin kshu qe perfitova.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif