Takimi i pare!

ameba

Forumium maestatis
Re: Takimi i pare!

Scepto vallahi sikur eshte ca e veshtire kjo pune se zor se ju merr vesh ju femrave /pf/images/graemlins/confused.gif

marina s.

Forumium maestatis

Prandaj te thashe lodhu. S'ke rruge tjeter po s'deshe ti ngelesh plakes n'dere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Prandaj te thashe lodhu. S'ke rruge tjeter po s'deshe ti ngelesh plakes n'dere /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Scepto tani me shkrive fare...

Po ngelem tu prish nga nje kapital mi per me ju marr vesh ju femrave ene po qe se ka nje mashkull qe ja ka dale me vrafshin mu ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Me kujtohet nje "takim i pare" me dike ne Tirane. Ishte data 12 gusht, viti 2004. Ora e takimit 11:00. Une sapo kisha mberritur ne Tirane (nisur nga Vlora) edhe nga 21-shi duhet te shkoja ne qender per 10 minuta. Kshq mora nje taksi edhe fishek atje te vendi. Taksia me la mu perballe lokalit ku ajo ishte ulur dhe buzeqeshja e saj, ne nje menyre fuqimisht magnetike, terhoqi shikimin tim: ish ulur ne tavoline, duke pire nje kafe... dhe po shikonte mua ne taksi. Nuk ishim takuar ndonjehere ne jeten tone por ajo buzeqeshje ma beri ate person shume te afert, mu duk sikur njiheshim me perpara. Pagova taksixhiun dhe u nisa drejt asaj tavoline te vockel, i vendosur, packa se buzeqeshja tere kohes, goja vesh me vesh. I dhashe doren dhe u puthem ne faqe shpejt e shpejt. Nuk di si ta pershkruaj ndjesine qe pata, por duhet te them qe isha shume "inkandeshent". E forta eshte qe une dhe ajo e kishim lene te takoheshim si miq, sepse keshtu ishte e drejte, per me teper ajo kishte nje te dashur me te cilin kishte vite qe ish lidhur. Ndenjem tek ajo Bar-Kafe shume pak, aq kohe sa te pija une nje dicka te vogel dhe pastaj zonjusha me sugjeroi te shkonim tek Juvenilja 2, vend i qete dhe mikprites sipas saj. Shkuam tek Juvenilja 2. Muhabeti rrodhi lirshem minutat e para, folem per jetet tona, u interesuam per ndonje gje te veçante qe mund te kishim bere dhe vogelsira te tjera si keto. Asaj i ra vazhdimisht telefoni... por kur e fiku dhe e futi ne çante, une nuk arrita ta besoja qe e kish bere /pf/images/graemlins/smile.gif . Mu duk nje gjest i papare ne fakt: "Sa klas, sa mire /pf/images/graemlins/laugh.gif" - mendova, packa se nuk e dhashe hiç veten. Kaluam 5 ore bashke ate dite, gjate te cilave as une dhe as ajo nuk morem parasysh "jetet tona", u ndiem te lire per te provokuar njeri tjetrin, per te ngacmuar njeri tjetrin me gjeste, shikime dhe fjale. Thava 1 pakete Slims aty tek Juvenilja, jo sepse isha nervoz, por thjesht sepse Slimsi s'me bente asnje efekt, kshq mu desh te tymosja shume. Ndersa ajo kishte vetem 2 cigare BF:"Pi nga keto - tha - eleminojne nje pjese te mire te qymyrit" /pf/images/graemlins/smile.gif
Me kujtohet qe ajo mbushi pipzen me Santal (molle&amp;qumesht, pija ime e preferuar ne vere) dhe pastaj derdhi nje pike lengu mbi buzen time, duke me pare ne drite te syrit, me nje buzeqeshje epshtore. Por sdq nuk desha te beja ndonje budallallek ne ate çast, e vleresoja shume si njeri. Ajo me la nje puthje te shkruar me ndriçuesin e buzeve qe perdorte, mbi njeren nga faturat. Menjehere pas kesaj u ngritem, sepse duhet te ikte ne shtepi. E percolla deri aty ku ajo deshi. "A mund te te perqafoj i thashe ? " Ajo buzeqeshi, mu afrua e me pas me mbeshtolli te terin. Ishte nje perqafim i mrekullueshem, cdo gje perreth u zhduk, ndjeja vetem ate. Me pas ajo u shkeput disi, por jo komplet. Kisha fytyren e saj perballe, me syte e medhenj te perlotur prapa atyre syzeve te saja, me "buzen me kryq" (ka nje shenje mbi buze ne forme kryqi) qe asnje fjale s'nxirrte. Nuk u puthem jo... por une fola sdq:"Sa butë" - i thashe - duke iu referuar gjoksit te saj aq te bukur. Ajo buzeqeshi, e duke rreshqitur ngadale doren e saj nga dora ime, u nis per ne shtepi. Ndenja aty duke e pare tek ikte, i sigurt se nuk do ta takoja me, i trishtuar dhe i lumtur njekohesisht. Ajo e ktheu koken disa here dhe buzeqeshja e saj vazhdonte te vezullonte.

Fundi i pjeses se pare.

Vazhdon.

S

Scorpion

Guest

Te gjitha takimet jane te mrekullueshme, te paharrueshme, te sikletosshem,plot ndjenje e pasion. Cdokush ndjehet krenar dhe do te beje figure te mire!

Shumica perfundojne dhe si rasti me poshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, do ndalem here tjeter per ta analizu me thelle kete teme... /pf/images/graemlins/wave.gif
first%20date.jpg

regele

Forumium maestatis

Mastermind, po mire he? /pf/images/graemlins/smile.gif Inkandeshent qe ne moment te pare ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

e pra....une thash se po na thote ndonji gje prej verteti qe te qeshim po ky e paska sajuar vete. E me car pale, me qumesht e me leng frutash /pf/images/graemlins/idea.gif

ados

Primus registratum

takimi i pare...ne kuzhinen e restorantit duke lare pjatat qe te dy...une mbaja ere hudhre ajo mbante ere qep....O amore o tempos /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Anana

Primus registratum

edhe mua me nje krem fytyre...po s'e vura shume ujin ne zjarr...

nejse

Primus registratum

First date:Djali qe kisha perballe e njihja pak por jo aq mire keshtu qe me beri pershtypje kur beri porosine mori pije alkolike ngjyre blu ,qe i dilte gotes flaka. Lere thashe ky qenka zjarr, ose donte te tregonte qe ia kam haberin nga klasi i pijeve,ose ishte ne stres dhe nuk dinte si ta kalonte mesa dukej.Mua mu bene faqet e kuqe si molle, nga sikleti por muhabati shkoi ne nje rrjedhe normales, por kalo mire.

Mono

Forumium praecox

mu kujtua takimi i pare (pasi isha lidhur me dike, e di qe po flisni per takimin para lidhjes).
E kishim lene ne oren 11 te piramida (gjejeni vete te cila ane). 11.15, asnje siluete ne horizont ndersa mua me dridhej kurrizi nga nervozizmi dhe mezi prisja ta shihja (domosdo, e diele, dite qe nuk kishim shkolle).

kaloj 11.30, u bona qull, te telefoni i pare me leke te cepi i parkut te qelbur Rinia ... sqarimi ... Nuk e harroj, me la me u lag ne takimin e pare, bie shi me tha! ia arriti qellimit /pf/images/graemlins/smile.gif

Damn, sa vite kane kaluar... akoma nuk ia kam fal mgjths mbetemi miq1

Anana

Primus registratum

te gjithe ne pike te mengjesit i lini takimet e?

Ca te keqe ka ora e darkes?

olololol

Primus registratum

Takimet e para pervec kuriozitetit per personin qe do takosh,kenaqesise qe te jep cdo gje "e pare" te bejne qe ate dite t'ja varesh me shume vetes.

Isha njohur padashje ne tel me nje goce po e quaj Megi se me pelqen si emer.
Mbas dy javesh sms ( tre karta per kohe te harxhuara fantazite tona , durimit tone i erdh fundi dhe vendosem te takoheshim.

Une punoja ne nje lokal atehere , ajo ishte ne vit te 4 te PNL Petro Nini , e lame qe do takoheshim vetem ne te dy ne nje lokal afer shkolles se saj, dhe une do kisha para nje Birre nje kafe.

Un pi LM por se dija ne ajo e pinte apo jo kete lloj mora nje Malboro "Nga halli".
Futem ne lokal shof ca cuna lagjie qe po pinin aty , i them mos me jepni te njofme se ashtu e kom hallin.

Ulem , pas me je nje tavoline 6-ce ishin dy goca qe shikonin nga dritarja,por une dyshoja qe te ish nje nga ato ajo e cila une prisja per dy arsye.

1-Se qe ul ne nje tavoline te madhe jo per 2 persona
2-Do vinte vetem jo me shoqe.

Por nje mendje me thonte ti ngacmoja pak,kamarieri spo vinte akoma dhe me nje cigare ne dore sikur nuk kisha me ndez shkoj tek gocat.

-A mundem ta perdor cakmakun ?

- Po mo, ndize pa prb me tha njera prej tyre.

Me fal qe ju pyes po prisni njeri ju ?
Po tha ajo, po cte duhet ty ?
- Po kot moj a ma thua dhe si quhet ?
Elvis e ka .

Nxjerr nje certifikate te lodhur dhe i tregoj lexo pak ktu ,
lexon Elvis .
-Ca fati paskam dhe une i them dhe ju ulem ne tavoline.

-Uaaaaaaaaaaaaa te dyja ato je ne terezi ti mo si ulesh keshtu .

- Po mos u merzitni moj a donit nje Elvis njelloj eshte lol

Dhe nderkohe i jap doren Asaj qe me tha si quhej ai qe prisnin .

- C'kemi Megi /pf/images/graemlins/laugh.gif , bashke e kishim lene po sikur e lame tek e tek jo me shoqni me vete .

ka vdek tu qesh , takim si ky skisha pa tha , mne vone erdhene dhe na 3 goca me futen ne mes Por une jam GJEL e kendoj fort i shkriva gocat.

ne pergjithsi lej te forta ne takimet e para , jam absolutisht pa emocione , ju jap mundesine dhe Femrave qe te ndihen lirshem .

Nje keshille mos beni shume pyetje qe do merrni pergjigje PO , JO , EHE , Ndoshta. Ajo do merzitet shpejt , futeni dhe ate ne valle ne bisede.

P.S mos ju falni lek lypsave qe kalojne aty ke ju , ajo do mendoj qenka zemer madh mbase sja prish dhe gocave

/pf/images/graemlins/lol.gif

Jini te cliruar
Te qeshur , beni humor,
nr jepjuani ju ( me pretekstin skam lek ne tel )lol shkakton humor dhe thuajini Mos ja jep shoqeve pls .

regele

Forumium maestatis

Kjo Megi ishte gje kacurrelse? /pf/images/graemlins/smile.gif

Bab Lymi: Ehe /pf/images/graemlins/smile.gif