Sondazh mbi perkatesine fetare!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Sondazh mbi perkatesine fetare!

qe jane perversa muslimanet, kjo ska dyshim, por qe dhe ti je dhe me pervers se ata, as kjo nuk mund te mohoet.

antip

Primus registratum

Ne fakt Angelo, te shash per perversitet myslimanet ti eshte si ti thote sorra laraskes qe nuk kendon bukur... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

qe kur te kesh 4 gra pernjeheresh me deshiren e tyre qenka perversiotet?
Pervers jan pederastet dhe ata qe tradhetojne gruan. Pastaj muslimanet e kan te lejuar deri ne 4 gra por kjo nuk do te thot se e kan te keshilluar kete gje. e keshillueshmja eshte 1 grua.
Dhe sot e kesaj dite mendoj se me me vlere eshte te flasim per shoqerine tone ketu ne shqiperi per hallet e problemet qe kemi, e jo per arabet. se ata kan kulture tjter dhe jan te lumtur per ate qe jane. se vet e duan ate lloj jete. Dhe ne ne emer te lirise nuk kemi pse ti luftojm ata. ben vaki qe ata mund te jen me te lire se ne. ky eshte rregulli i relativitetit kulturor te sociologjise.
Nejse, kthejuni temes tani. po patet hall me muslimanet qe marin shume gra hapni ndonje teme me vete.
Angelo mos prish tema, Satana mos paso angelon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

sa mire i ditke te drejtat dhe lirite e arabeve ti salvo po kur vjen puna per te drejtat e homoseksualeve ben homofobikun...ik re aman

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Jam Ateist
Jam Musliman Sunni (Nuk shkoj ne teqe)
Jam Musliman Bektashi / Halveti (Shkoj ne teqe dhe ne Xhami)
Jam Ortodoks
Jam Katolik
Jam Evangjelist
Jam Deshmitar i Jehovait
Jam Hebre
Jam Agnosticist

...jam gjithçka.
Ndryshimi ushqen urin e kerkimit si dyshimi perparimin
duke pasur te miren dhe vetveten si piknisje . /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vintage</div><div class="ubbcode-body">
Renea, kur kam pa fotografine tande jam binde tamam se ka Zot. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif
n'koh t'monos kan pas than: per ikyt vajz i tham burgut hapu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

Rene m'duket nuk e paska pa ket'shkrim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _Aurora_</div><div class="ubbcode-body"> Jam Ateist
Jam Musliman Sunni (Nuk shkoj ne teqe)
Jam Musliman Bektashi / Halveti (Shkoj ne teqe dhe ne Xhami)
Jam Ortodoks
Jam Katolik
Jam Evangjelist
Jam Deshmitar i Jehovait
Jam Hebre
Jam Agnosticist

...jam gjithçka.
Ndryshimi ushqen urin e kerkimit si dyshimi perparimin
duke pasur te miren dhe vetveten si piknisje . /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
</div></div>

Sa Fe qe paska /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif qenkan bere si partit politike ne Shqiperi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

Jam Deshmitar i Jehovait keta jane te semure /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif

hawk

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: danieloo</div><div class="ubbcode-body">Nese do ishte keshtu, myslymanizmi nuk ka trashegimi para 1400 vjetesh, po si ka mundesi qe u nderrua feja e gjysmes se botes ?? </div></div>

Kerkoj falje per largimin nga tema.

Per 1400 vite ka kaluar nje nr. shum i madh brezash te cilet e kan marre fene Islame (jo myslymanizmin)-bashkesine e miteve,riteve,besimeve,praktikave,festave,ngjarjeve qe karakterizojne nje besim fetare-neperjet trashigimise nga brezat parardhes.Natyrisht ka nje fillim para 1400 vitesh por ka trashigimi gjate gjith kesaj kohe ashtu si besimet e tjera:Krishterimi,Budizmi,Hinduizmi...Keto te gjith kan nje date te sakte ose te perafert "fillimi".Nese mohojme tarshegimine shekullore lind pyetja si eshte perhapur feja ??!! Kush ja trasmetoi brezave te rinj ?? E "zbuluan"(krijuan,gjeten) vete ??

Nuk duhet harruar se te gjitha besimet ose te pakten tri monoteistet perfshijne njeriun e pare (ne aspektin dogmatik),pra lidhin origjinen me njeriun e pare,jane trashigimia e tije.Ky njeri i perkiste qe ne fillim ketyre(secilit) besimeve qe do te merrnin formen e plote(te sotme) shekuj me vone(gjithmone sipas fese).

hawk

Primus registratum

Tema nuk eshte "jeta e hawk".
Keshtu qe...nuk ka vend kurioziteti yt.

PetritKola

Primus registratum

As myslimanizmi dhe as kristianizmi dhe as budizmi... nuk jane shqiptare.

Une bej be si gjyshrit dhe prinderit e mi; "Per ate Diell, Per ate qiell, Per ate buke, Per syte e ballit"...

E perse Jezusi dhe jo Zeusi qe eshte toni?

kurkushi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: notorious_on</div><div class="ubbcode-body">fantastike...

them se te gjith Myslimanet te jene Betakshi... bota do ishte me e qete </div></div>Ndoshta do te gjithe njerezit e botes te jene bektashi e jo vetem muslimanet qe bota te kete qehtesi,sepse kriminaliteti dhe terrorizmi nuk ka filluar nga Muslimanet por nga te krishteret qe ne kohen e Romakeve!
<span style="color: #FF0000"> </span> Une jam Enverist,mos me perziej me asnje fe te huaj,kujdes!

Julianna

Primus registratum

Une jam agnosike, (po kjo nuk eshte FE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif )

Kur degjoj "fetare" nuk ndihem shume mire. Sepse fete, pervec librave te tyre te shenjte, (te cilet predikojne per mire, kane histori te cilat ne thelb kane nje moral te mire), me duket se kane perpiluar nje rradhe te madhe rregullash e ritesh, qe ndonjehere rri mendohem se nga mund te kene ardhur.

Nje sere rregullash te cilat... po ti ndjekesh me devotshmeri ne KETE JETE,.... do JETOSH ME I LUMTUR PAS VDEKJES!!!!

Kjo per mua eshte.... nuk kam fjale.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif Une jam pro te jetuarit i lumtur ne kete JETE, dhe cfare me ben mua te lumtur e di vetem une. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A

arabesque

Guest

Turp shume turp 5 persona dhe nuk dini te dilni ne krye,me vjen me te vertete keq,jashte temes jeni 100 % saqe pyetjen e keni shume te qarte Ku thote se kujt feje i perkisni?Ai/Ajo qe e di se kujt feje i perket e shkruan dhe ai qe se di te heshte me mire se sa te beje pyetje idiote.Kalofshit mire

dedegjonluli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: arabesque</div><div class="ubbcode-body">Turp shume turp 5 persona dhe nuk dini te dilni ne krye,me vjen me te vertete keq,jashte temes jeni 100 % saqe pyetjen e keni shume te qarte Ku thote se kujt feje i perkisni?Ai/Ajo qe e di se kujt feje i perket e shkruan dhe ai qe se di te heshte me mire se sa te beje pyetje idiote.Kalofshit mire </div></div>
A thue ka njeri ne bote qe e din kete?
Po besimi nuk eshte dije, perndryshe nuk do te quhej besim. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif