Sondazh mbi perkatesine fetare!

S

Scorpion

Guest
Re: Sondazh mbi perkatesine fetare!

Heu, kush qenka ky hebreu shqiptar mes nesh mer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nga Tola
une votova per vete,por shume jane te feve te prinderve se vete nuk kane praktikuar asnje rit kujt i perkasin

[/ QUOTE ]
Zemra mos fol per te gjithe,fol per vete,pale i ke pershkruar bektashinjte tamam te krishtere.Kur nuk ke haber nga teologjia me mire shko a gatuaj nje kacamak e ngo barkun o shpirt.

[/ QUOTE ]

BUCKO LEXO DHE MESO, ISHTE NJE PYETJE, NESE ME VIHESH KUNDRA PER DICKA TJETR CITO ATE QE DUHET, E MEGJITHATE SHPJEGOVA DHE SE KU KISHA LEXUAR DHE ATE QE DI UNE NE STE PELQEU PUNE E MADHE, APO DO ME VRASESH SE JAM FEMER?

juxhoxhjaj

Primus registratum

Ne shqiperi mesa po shikoj paska shume ateista si une ka ndonje oranizate ose dicka te tille ne shqiperi

alban bala

Primus registratum

JAM KRENAR QE JAM MUSLIMAN SUNII. SEPSE MUND TE THEM SE KJO ESHTE RRUGA E DREJTE DHE QE TE ÇON NE SHPETIM. SELAME NGA UNE SHKODRANI_1980

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ku ka me mire se ateist. Nese sdo isha ateist, besoj se do perqafoja Evangjelistet, si me perparimtare qe jane...

aristokratja

Forumium praecox

Une jam e mendimit qe njeriu duhet te besoje ne dicka. Jam midis ateisteve dhe besimtareve. Dmth agnosticiste.

Sejsej

Primus registratum

APO DO ME VRASESH SE JAM FEMER?

[/ QUOTE ]
Mos u be merak xhan se nuk te vret njeri,ty me sa shoh te ka vrare Zoti.

tola77

Primus registratum

me vjen keq te bej replike ketu e ne kete teme,e mbi te gjitha me njeres si puna jote.

juxhoxhjaj

Primus registratum

Para nje jave te top-channel.tv po merrnin interviste nga nje francez qe ishte perfaqesues i nje organizate masone dhe ne shqiperi andej nga jugu ne sul qe tashme eshte ne greqi jane gjjetur logot ose si mund te quhet e masoneve 100 vjet me pare dmth masonet e pare shqiptare,cfare jane keta masone?se kam idene per teologjine edhe pse gjyshin e kisha prifte.

ODISEA

Primus registratum

APO DO ME VRASESH SE JAM FEMER?

[/ QUOTE ]
Mos u be merak xhan se nuk te vret njeri,ty me sa shoh te ka vrare Zoti.

[/ QUOTE ]

E ke pare ndonjehere okulistin?
Mund te kesh nevoje per syze /pf/images/graemlins/winkwink.gif

E keni vene re qe ne tema te nxehta si feja dhe politika kalohet gjithmone ne ekstrem???
C'me ben per te qeshur, eshte qe para se te ofendohet/mallkohet bashkebiseduesi, i futet nje xhan/shpirt/zemer /pf/images/graemlins/idea.gif
Sa popull i urte dhe i dashur qe jemi mor aman /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Une votova nje here dhe vota eshte e fshehte nuk shpallet ne publik /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kalofshi te tere mire, (pa perkatesi fetare kjo) /pf/images/graemlins/wave.gif

pzn

Forumium praecox

Katolik praktikant.
feja e te pareve te ti tash 2000 vjet!

renea

Primus registratum

Te jesh agnost dhe ateist, do te thote te jesh fetar? Hahahhahahaha

bebi

Primus registratum

O rrush,tema eshte rreth perkatsise fetare personale e jo te grupeve e individeve te tjere.
Nejse...ti je kondra.

[/ QUOTE ]

E ti don me tregu që ke men? Nga se përbëhet grupi?

E dyta, po zgjatemi paksa me replika jashtë teme veç se ta ka qefi me fol /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

ca ke q1 ankohesh ti? te ka thirr edhe rrush /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Sondazhi ka nje mangesi te dukshme! Nuk eshte shtuar si opsion "jo-fetaret" qe nuk duhen ngaterruar me ateistet, pasi te paret thjesht nuk besojne, por tolerojne ekzistencen e besimeve fetare, cka ateistet nuk e bejne.
Nejse une jam ateist i thekur po sa per transparence kjo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dedegjonluli

Primus registratum

Une mendoj qe jam agnostik, pra besoj te kete nje fuqi mbinatyrore qe per mendjen e njeriut eshte e pakuptueshme.

Keto fete me duken qesharake dhe jane bere si puna e tifozllekut, por per fat te keq ka njerz qe jane te rezikshem dhe mendojne qe veprojne ne emer te Perendise.

Diddy19

Su@mi

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: renea</div><div class="ubbcode-body">Te jesh agnost dhe ateist, do te thote te jesh fetar? Hahahhahahaha </div></div>

renea, kur kam pa fotografine tande jam binde tamam se ka Zot. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

M

Mortal

Guest

Too bad, MLK didn't live to 'see his dream'.

Mos harroni njeriu ka vetem 25.000 vjet qe ka dale nga jungla.

Oh, dhe familja i perket besimit Islam.