shqiptaret ne FRANCE

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Rrofshin Femrat

Ajo mir, po s'le as infermieret me u mor me t'smurët /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pinko, bjer e flej se nesër do e kesh ene mo skiç trunin /pf/images/graemlins/tonguee.gif. /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum

Deri tani, ke puna re, kom bo 50 femna me zemer dhe 2 meshkuj me ziliqarizem (smunje re) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti Pinko, kot e ke...
Une s'e harroj kollaj Hirushen /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum

E tmerrshme...

Shof qe kundershtaret e mi politike, e kane bazuar fushaten e tyre ne akuza dhe kunderakuza te shpifura, te pabaza dhe diskriminuese...

Por une vij para jush te dashur electeurs me PROGRAME, PROGRAME...

Une do ta zhvilloj francezcen duke ndjekur me perkushtim gjithe nevojat qe ka populli i nderuar francez...

1. E para kam pare qe rruga nga faqja 37 deri ne faqen 182 o e prishme....
Ta rregullojme se s'ben. Une zotohem se me t'morr pushtetin do ta riparoj urgjentisht rrugen.
2. Ne faqen 174 kom pa q1 francez Ilian e kishin zon morrat.
Une zotohem q1 me t'ardh une n'pushtet s'do ket kom morri qe do i afrohet frances. Gjithe morrat do ti shfarosim deri ne piken e fundit te gjakut morrian..
3. Ke faqja 247 kom pa q1 francez kondrja kishte met 1 muj pa u la se s'kishte uj..
Me t'ardh un ne pushtet nuk do ket asnji min pa uje dhe do iu shperndahen t'gjithve nga 3 kallope sapun per fryme..
4. Ke faqja 286 kom pa q1 qytetar Shembullori e kishte zon majaselli..
Une do sjell ilace per t'gjith ju, q1 do jen falas qe t'gjith populli im te gezoj shnet te plote..
5. Ke faqja 124 kom pa q1 qytetare Dahlias i ishte blloku tubi i sobes..
Me t'ardh un n'pushtet s'do kete asnj1 tub te bllokum... do i zhbllokojm t'gjitha tubat..
6. Dhe e funit... Nuk do jap asnji leje ndertimi per pallate, as per shpia... Qafsha gardelinat..

Motoja ime eshte:
Te jetojme te lumtur, larg prapsive dhe jaziklliqeve

Me respekt
Poster Luan Zhegu

pppppaa

Primus registratum

POSTERI ELEKTORAL
413015902-Versace1.JPG

Sic e shifni dhe ke posteri yne elektoral, ne zhvillimin e kemi pare vecse te puna dhe demokracia .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

poster je per nje bashkebisedim tek per tek me popullin e thjesht qe do te japi voten /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

random

Primus registratum
Franca mbeshtet mire Shembullorin per drejtor

Edhe une sugjeroj qe Posteri t'boj i bashkbisedim tek per tekme popullin e thjesht. Po e vulosi populli i thjesht si kandidat i mundshem, atehere une dal nga fushtata elektorale /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Franca mbeshtet mire Shembullorin per drejtor

te paska ngel vula fixim ty eeee /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

do e shohim edhe punen tende shembullor, po te jesh kaq shmbullor jam i gatshem te ta vej vulen dy her /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

jo per mu mer ti jo ..se une jom i vulosem ..po per kete tjetrin ktu siper qe do mbeshtetje.

S

Scorpion

Guest

Hajde hajde, dmth ta mbeshtet populli francez, me gjithe algjerian, marokien e shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

voten mer ti voten!! /pf/images/graemlins/smash.gif ..se qy kur jeni bo t'gjith pergjegjsa ke erosi, po me i gozhd i bini patkoit! /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ome...kur do ja hypi pushtetit une??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gjo pa mpaska hyp i ambicje sot qe me mjes ...qe se keni idene /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Programi Elektoral (vazhdim):

Ne faqen 369 (sipas ores lokale te Posterit) shof q1 qytetar Shembullori ka probleme me nr. e gozhdeve te patkoit ne te cilat godet pergjegjsi erotik... (me falni nese jam moskeqkuptuar... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kur te vij une ne pushtet cdo patkoi do t'i bihet te pakten ne tre deri ne kater vrima, duke shmagur keshtu moskeqkuptimet mes qytetareve.

Me respekt
Poster Luan Zhegu

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: VIVE POSTER ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif ishte thjehste per te ndryshu ate pseudo titull qe kishit vene /pf/images/graemlins/laugh.gif

mizerje /pf/images/graemlins/smash.gif

pppppaa

Primus registratum

Programi Elektoral (vazhdim)

Ke faqja 370 shof qe qytetare Pinku eshte shume e zemeruar dhe kerkon te rrafi qytetar Shembullorin brutalisht...

Kur te vij une ne pushtet..... Pinko do e rrafesh Shembullorin nga 6 here n'dite... para dhe mbrapa cdo vafti... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ca t'rrafme... nga ato q1 s'do i shkoj me menja per te rrafme per i jave rresht... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum
Re: ILIA per Drejtor

Posteri pretendon te njohe hallet e Popullates tek kjo teme me kaq pak kohe sa ka ardhur???
Programi im bazohet mbi nje studim te thelle ne cdo faqe te temes dhe cdo problem...
Nje eshte zgjidhur, cili?
Te gjithe e dime qe duhet shijuar cdo moment i jetes, qofte dhe ne WC kur shkojme...
Ja dhe Halete e reja te temes /pf/images/graemlins/devil.gif

PROGRAMI%20ELEKTORAL.jpg

Ata qe nuk me japin voten, te shkojne tek ekzistueset /pf/images/graemlins/laugh.gif
dirty_toilet.jpg

Kjo eshte nje dhurate e vogel per Poster
Suitcase_nuke_outside.jpg

HAPE /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...yyyhhh sa qef /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

***** ftoj ata qe me duan dhe i dua te votojne per Posterin**** /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: shperblimi do jet i majem edhe interesant...dhe do e jap personalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif (nuk e di nese kuptoni ca dua te them /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

pppppaa

Primus registratum

Po ka dhe nonji nga ATO q1 dun shperblim prej meje... le t'hapin gojen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Foton tone e keni te posteri i fushates...
Aty kemi dale nje dite kur ishim per vizite nga prindrit e Pink... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif