shqiptaret ne FRANCE

ODISEA

Primus registratum
Re:Franca per Francezet dhe Femrat

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dicka super alkolike atehere! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Specialiteti im /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Foton nuk e djeg un po jom tu e fut n'sirtar për na i her tjetër /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Nigjo, un dyshtetsin e kom ne me u bo me tre filloj bohem lomsh. Mo mir jom tu u vesh si femër /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Eh sa te veshtira jane keto zgjedhjet gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja te mendohemi ca me mire, nderkohe ju vazhdoni shpalosni gjithe te mirat qe mund te perfitojme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

po pse burri qe eshte burr ke postimet e trego burrnin?! /pf/images/graemlins/shrug.gif .....palo burr! /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse sa per FYI, une Sirenen edhe Gurin, se i kom fut n'xhep, ose kan doren ke xhepi im /pf/images/graemlins/laugh.gif ..kshu qe drejtorllikun ta shofesh n'onderr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le pastaj qe ne elektoratin tim numurohen Dahia, Pinku, Skorpja, Shirja ..edhe nai llapazon tjeter qe kom harru! Kshu qe votat i kom t'sigurume!!

[/ QUOTE ]

Shirja, Dahlia (dhe jo Dahia, analfabet dreqi /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe Pinku, jon rraciste, e kom t'sigurte voten /pf/images/graemlins/wub.gif
Biles, Pinkun do e adoptojme /pf/images/graemlins/pickellonja.gif dhe votat s'dalin nga familja /pf/images/graemlins/grin.gif
Ate llapazonin t'a kom fal /pf/images/graemlins/laugh.gif
Beje te dale mitingjeve me parrulla e sllogane e te ngjirret per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une, femrat e mia (qe ju befsha kurban /pf/images/graemlins/wub.gif) do i mbaj me lule e cocktails... e c'ti doje e bardha zemer /pf/images/graemlins/devil.gif
Pese me jane bere deri tani /pf/images/graemlins/wub.gif
Edhe dy dhe mund t'a quaj veten mysliman /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Ca me teper dhe mund t'a quaj veten sulltan...
SULLTAN ILIA...
Sa bukur dhe burrerore tingelloka /pf/images/graemlins/wub.gif

Votoni per sulltanin tuaj /pf/images/graemlins/wub.gif

zoulou

ElB@S@N

Ti s'ke nevoje per vize, me jep voten mua dhe futu e dil sa here t'dush /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Dihet qe s'kam nevoje per vize , /pf/images/graemlins/laugh.gif po ta jap voten pra meqe e kerkove i pari !!!! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum
Re: Rrofshin Femrat

nderkohe ju vazhdoni shpalosni gjithe te mirat qe mund te perfitojme /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mua me ka dale nga zemra, pa e thene fare ti /pf/images/graemlins/angel.gif
Per ju femrat kam menduar mbi gjithshka /pf/images/graemlins/wub.gif

ODISEA

Primus registratum

Foton nuk e djeg un po jom tu e fut n'sirtar për na i her tjetër /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Nigjo, un dyshtetsin e kom ne me u bo me tre filloj bohem lomsh. Mo mir jom tu u vesh si femër /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kur t'afrohem une m'a boj me shenje, se po bojme noi gjynof /pf/images/graemlins/angel.gif
/pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

Dihet qe s'kam nevoje per vize , /pf/images/graemlins/laugh.gif po ta jap voten pra meqe e kerkove i pari !!!! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Pasi te kemi marre pushtetin, ke dore te lire te zgjedhesh postin qe do /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[/ QUOTE ]

Kur t'afrohem une m'a boj me shenje, se po bojme noi gjynof /pf/images/graemlins/angel.gif
/pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Po ho ëre se s'bohet gjo pa fut durët kshuqë merrmi vesh pa e bo gjynofin /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

zoulou

ElB@S@N

Pasi te kemi marre pushtetin, ke dore te lire te zgjedhesh postin qe do /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Naten çuna dhe mos u kapni prej flokesh !!!!! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti shkele synin per cdo rast /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Un e shkel po varet se si e kupto ti t'shkelmen e synit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Zoulou, ktu rrezik me u kap mo shume se prej flokesh /pf/images/graemlins/devil.gif

ODISEA

Primus registratum

Ti shkele synin per cdo rast /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Un e shkel po varet se si e kupto ti t'shkelmen e synit /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pa merak, se femrat mbi 2 metra nuk me terheqin fizikisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif. Menoke me m'vesh me skarpina goxha t'nolta /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Nxjerrin me ne pah pulpat e tua te drejta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Te vije njeri te lexoje ne keto momente ketu...do vinte ne dyshim shume gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Po ne per mos me pas kshu dyshimesh, po i marrim tere keto masa /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

Te vije njeri te lexoje ne keto momente ketu...do vinte ne dyshim shume gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Platforma ime bazohet ne keto gjonat e dyshimta qe lexohen po t'vi njeri ktu ti lexoj!

ata shkruajn, ne u zhbiroj karakteret /pf/images/graemlins/laugh.gif