shqiptaret ne FRANCE

ODISEA

Primus registratum
Re: Rrofshin Femrat

Karakteret tona nuka kane bira fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por ju kundershtaret tane politike, vazhdoni vezhgoni ne heshtje ... /pf/images/graemlins/mad.gif
VOYEURS /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Their problem.

Hajt notën kalamoja se un duhet me ushqy familjen. /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/wub.gif
Une sapo mbarova /pf/images/graemlins/wub.gif
Te fala /pf/images/graemlins/wave.gif

P.S. Na falni per daljen nga tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

...une jam si n'peepshow tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E do dhe nje shami? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

ej po ju ktu jeni bo si vagoni nenave me fmi mer ti!

[/ QUOTE ]

Gjej nje preher e ulu /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

kam ble faxoleta /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Chéri d'amour...

mbrama /pf/images/graemlins/smile.gif

sguxo robi me u mor me pune te dobishme paresjellese antiparazitare /pf/images/graemlins/laugh.gif se merrni kot ju kej /pf/images/graemlins/laugh.gif (4faqe plako keni shkrujt...late name...jeni njoni mo beterr se tjetri /pf/images/graemlins/smash.gif ...pervec posterit sigurisht /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ej...tani...per votat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilia, ti e di...un per ty vdes /pf/images/graemlins/laugh.gif ...dmth vdisja perpara se nej tjeter te vinte ne jeten time /pf/images/graemlins/laugh.gif (Poster cheri /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )
O sulltan Le Peni /pf/images/graemlins/laugh.gif po te me adoptoni e di qe do me keqtrajtoni...si hirushja e shkrete /pf/images/graemlins/laugh.gif
keshtu qe ...nuk e di nese je puth najhere me milon??? por do puthesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Shembullorka, koha per ndryshim eee ??? dukesh ti qe je shoqja e ngushte e Sales /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo plako, iqe nga truni, skllav do vdesesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poster /pf/images/graemlins/wub.gif ... ti voten time e ke deja /pf/images/graemlins/laugh.gif por me gjith ate pushtet qe do me japesh...ta siguroj qe do fitosh /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe une do bej "fut e bjer" me njonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum
Re: Chéri d'amour...

Ne i kena thone JO skllaverise qindra vite perpara...
Si Hirushja???
N'a bone dhe t'shemtute dmth /pf/images/graemlins/frown.gif

Sic me harrove mua, do harrosh kete te riun, po ec mo /pf/images/graemlins/shrug.gif
Opozitare por vellezer... apo ... Vellezer por opozitare /pf/images/graemlins/confused.gif

Deri tani, hapur kane dale me votat e tyre Kjo Portokallija /pf/images/graemlins/mad.gif dhe Zoulou /pf/images/graemlins/wub.gif

Ne pritje te votave te tjera...

P.S. Ndrysho portokalli ne roze
Nuk desha te dukej si emer qeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

kam ble faxoleta /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Me letra fax-i fshihesh ti /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

me x mer ti analfabet: X e madhe e shtypit, x e vogel e shtypit ..xixelloooonjaaaa. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Po pse e shtyp xixellonjen mer katil..., mer kriminel..., jo po e modhe..., jo po e vogel /pf/images/graemlins/smash.gif

random

Primus registratum

ai, ...jazeku atje afer teje, ...qe as emrin s'ma nxe goja. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..se ne te tjeret jemi te urte /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...i kan vene flaken thuaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif
...fshati digjet e......nejseeeee....se o nate knej /pf/images/graemlins/laugh.gif truni skiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

ai, ...jazeku atje afer teje, ...qe as emrin s'ma nxe goja. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..se ne te tjeret jemi te urte /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Eshte goja jote e vogel, apo emri im shume i gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

iii aman, kush eshte fotozhenik mi ..ai aty e ...qe ka kap i pune n'spital: rri ke dera e smur robt me ate surrat qe ka /pf/images/graemlins/laugh.gif