shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: VIVE POSTER ...

dole /pf/images/graemlins/kiss.gif , je t'adore, je yll fare,
hajt futi i vote aty shpejt e shpejte per Posterin ton Internacjonal, edhe te bo lali i masazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

yyyyyy per nji masazh votoj 2 -3 here mi...po ku behet votomi ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

random

Primus registratum

o postjero ..i gjo s'kuptoj une mer ti. Une me Ilian jena n'fushat elektorale vetem, po ti c'ne me pinkun?

..megjithse tashi qe po e menoj, ti je bo si ato reklamat e Deka-s, qe ngaqe ilaci o beterr, vejn fotografin e asaj femnes ti prishin menien robve! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pse je kaq xheloz ti aman /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo se asnjona nuk ta var edhe nuk te mbeshtet ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kshu o plako kur je produkt skarco, qe i ka kalu data skadimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Programi Elektoral (vazhdim):

Te faqja 370, shof qe qytetar Shembullori ka pretendime te qarta ndaj Pluhurit Lares Deka..

Kur te vij une ne pushtet gjithe pluhrat lares do kalojne ne dore te Zouluse e cila shquhet per mjeshterine e saj ne gatim... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Llore, lene fare mer daj se m'je bo si polic objekti... ngre traun ul traun sa here qe hudhet n'treg nonji ide e re.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

do zoti ..do zoti bohem drejtor ktu se ja platforma ime:

posterit -- do i heq t'drejten me postu
pinkparadise -- do ta ndryshoj emrin ne blackhell
ilia -- ty t'ka denu vet perenia, s'kom ca tjeter me t'bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

per grupin tim:
dahlia -- ty do ti boj t'gjitha ondrrat rralitet
shiraz -- dahlias do ja boj t'gjitha ondrrat rralitet

per te tjeret:
kondra dhe kanadezet e tjere -- vrisni veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Yyyyyyyy jepini cik uthull ktija.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ohhhhh ahhhhhhhh Pinku jepi cik force duarve nga perpara ne te djathte /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kujdes me keto klithmat ti, se nuk je te tema e duhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete jom demel goce e s'kom bo n'men me kalu ylberin /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe mos me ngaterro kot me klithmat ne me posterin /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Mos mer burre co ai llaf.. Ka gjojna qe s'zgjidhim ne??!!!..
Voto per mu, pa merak se do bojm noi gjo dhe per ylberin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ME TE MIRET VOTOJNE PER POSTER...

PO TI A JE KE ME TE MIRET???

VOTO POSTER, ATEHERE.
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

pppppaa

Primus registratum

Ju boj thirrje t'hapni syt mir ke fleta votimit. Per te gjithe elektoratin tim, forma sesi duhet te votoje..

Poster Luan Zhegu /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Shembullor Tarator Pahudhra /pf/images/graemlins/smash.gif

Ilia Namik Faik Fadile Hoti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondre Sali Ram Berisha /pf/images/graemlins/cry.gif

Se mos boni nai gabim... a ju keqen vllai, kujdes kadal kadal siu nxito njeri...

ODISEA

Primus registratum

Pse mi, as Posterit s'i osht mush menia me votu per Posterin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ju boj thirrje t'hapni syt mir ke fleta votimit. Per te gjithe elektoratin tim, forma sesi duhet te votoje..

Poster Luan ANTIPATIK QE S'LU HIC Zhegu /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Shembullor Tarator Pahudhra S'BO I LEK /pf/images/graemlins/smash.gif

Ilia Namik Faik Fadile Hoti LARGPAMES, I PARI QE THA HAPUR DHE SAKTE SE KUSH O KY POSHTE /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondre Sali Berisha S'KA NEVOJE PER KOMENT /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

pinkparadise

Forumium maestatis

SHANTAZH:

I dashur Ilia, nese vazhdon keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif po te paralajmeroj, qe do te qis ate foton tende te famshme qe kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

je i sigurt qe deshiron qe pizhamat e tua te behen publike ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: leje Posterin rehat, ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif do qis kthetrat....KKKKKKKTTTTTTTTHHHHHHHHHH...........

(ps: /pf/images/graemlins/wub.gif ti e di sa inat te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ODISEA

Primus registratum

Mos harro qe prova ime eshte me kompromentuese /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos me thuaj qe s'ta kam nisur /pf/images/graemlins/eek.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif

KUNDERSHANTAZH:

Po qe se Posteri dhe ti nuk e terhiqni kandidaturen, une do e postoj ketu ate foton /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Harroje /pf/images/graemlins/smash.gif

NE NUK E HAM SHANTAZHIN /pf/images/graemlins/smash.gif

ku ka me kompromentuse se nje person i sapo ngrit nga gjumi, pa i la syte /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe me bizhame /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Ka, nje qe eshte akoma ne gjume duke gerrhitur me goje hapur /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smash.gif

1/ nuk jam une kandidatja per votim /pf/images/graemlins/laugh.gif
2/ti mendon se populli do e haj kete shantazh te ulet, duke ditur qe po votojne per kandidatin Poster qe eshte i ndershem /pf/images/graemlins/angel.gif dhe jo per mua.
3/un nuk ngerrhas /pf/images/graemlins/laugh.gif
4/un se mbaj gojen hapur /pf/images/graemlins/laugh.gif
5/ ça shantazhi ulet /pf/images/graemlins/smash.gif
6/une nuk i ha shantazhet dhe do vazhdoj te mbroj POSTER /pf/images/graemlins/smile.gif

vive POSTER, posht Ilia Le PEN /pf/images/graemlins/laugh.gif