shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne FRANCE

...jam akoma ne kerkim te identitetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

je tip funny kshu, e luke mire rolin /pf/images/graemlins/laugh.gif

toronaga

Forumium praecox

Nje samuraj nuk luan asnjehere role, por zbaton detyrimet ndaj historise se tij te lashte!

Ben mire qe je ne kerkim te identitetit, psi njeriu pa identitet eshte si nje samuraj pa nder!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e si eshte nje samuraj pa nder? mos me thuj si nje njeri pa identitet... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

il est bien drol celui la, je me demande ce kil snif ... ca dois etre de la bonne camme /pf/images/graemlins/laugh.gif

edheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
du dhe une, du dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po sa kot qe je mi...se ke kuptu akoma qe eshte Kondra e?...dashke dhe ti...Kondre hiqe pak masken se te preferoj me foton tende prej verteti...dhe ta mash men qe nuk ju pergjigje pyetjes...

toronaga

Forumium praecox

Mesa po kuptoj te gjithe juve paskeni probleme me identitetin! Perse mendoni se kam maske? Perse me identifikoni me dike tjeter? Perse me flisni ne gjuhe te panjohura per mua?

Nuk e kuptoj Dahlia San, per cilen pyetje e keni fjalen...

pinkparadise

Forumium maestatis

ou /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

me vjen keq un nuk punoj ke KGB /pf/images/graemlins/shrug.gif

prap ne krize identiteti ai ??? /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une punoj.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif pyt Pinkun...se ajo eshte goca e nja kamunista vogla...

ados

Primus registratum

ouuu paskemi edhe nje gay samurai ketu. Ma dergoni ketej nga Berlin ti bej ndonje kurs per gjetjen e identitetit .Pa kufizime me kuptoni /pf/images/graemlins/laugh.gif