shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

Mandi...mos u merr me keto dhe mos i lexo fare...une jam tmerresisht e urte...aq e urte sa qe edhe mund te humbim neper Strasbourg...dua te them qe nuk ka asnje rrezik nese takohemi... e shumta nuk do gjesh me rrugen e kthimit per te treni... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Al-Punk

Still here

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mandi...mos u merr me keto dhe mos i lexo fare...une jam tmerresisht e urte...aq e urte sa qe edhe mund te humbim neper Strasbourg...dua te them qe nuk ka asnje rrezik nese takohemi... e shumta nuk do gjesh me rrugen e kthimit per te treni... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]
ca thu ti /pf/images/graemlins/smile.gif
Qekemi isoj ne /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ja dhe ajo, e deklaroi qe do e mbaje peng /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mandi, gud llak /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me prisni se erdha edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

shiro, mos perto boje i rrug edhe ti me shumin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif una do iki ne plazh, te rri te ngrij une maje Strasbourg-ut me juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja keni Mandin kandidat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

te jete per te ngrire maj malit, o jam une ne qytetin e duhur ose nuk o njeri per ate pune mi shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

po deshe miiiiiii, ne na lusin /pf/images/graemlins/smash.gif

ladouce2005

Primus registratum

ti rri urte, se t'kom adoptu e s'ke te drejte fjale ose cekici mbi mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

allez la fête est terminer
...disperser vous... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

si bo kjo... /pf/images/graemlins/smash.gif

mos me provoko se do te te vij çift ke shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif do ta boj surprize /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

mua me pelqejne shume surprizat /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe 3 po te jeni jua dalim /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ke ty do vij vet i 7-t e tham i here ate muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif ska negocime per 3 cope /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej akoma ketu ju ee?
nuk ju duket fare çudi qe Kondra nuk u duk fare rreth e rrotull qe kur ka ardh Toranaga ne France /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif...Kondre boll u mçefe...hec ...ku je fut? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ika... naten ju te dyja /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe nje kiss edhe per Dolken kur te vije /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif mire mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne kemi ca shkalle metali qe jane per t'ja mbath vrapit ne raste zjarri. Ato mbajne goxha, deri dhe tere pallatin, keshtuqe 7 vete s'me ben frike, ju pres me ballin lart /pf/images/graemlins/laugh.gif e shkallet hapur /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

se mos m'japi mu i kiss nanjona mi? ..jo per gjo po shpirt kom edhe una.

ps. ke kanali Arte po jep i dokumentar per i xhaje qe ka plakun nga shqipria edhe thot qe vdes per muziken shqiptare edhe per ushqimin shqiptar. ...hallall