shqiptaret ne FRANCE

toronaga

Forumium praecox
Re: Shqiptaret e Frances

Fonzie, nuk e ke shkruar drejt gramatikisht ate shprehje, perkthimi i se ciles, nuk i intereson asnjerit ne kete forum! Nese je me te vertete i interesuar per gjuhen tone, je i ftuar ne kopshtin i tim eti, ku mesueset me te mira do te te mesojne japonisht... dhe jo vetem!

cacol

Forumium maestatis
Re: Shqiptaret e Frances

Meqe the qe ne gjuhen tuaj ... une te bera nje pyetje ne ate gjuhe qe ti e quan tenden dhe qe presupozohet ta njohesh hologram më hologram...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

nje gote vere e ngrohte ne "Marche de Noel...si thu? /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ça bohet knej /pf/images/graemlins/laugh.gif

digjova alkol /pf/images/graemlins/laugh.gif du dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

EUreka, e gjeta 1 me duket, po e paska kalu numrin e mesazheve qe i lejohen me marre!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif it's ok /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ej kujdes se kjo te bo tape...edhe pastaj...e shef veten ne posicjone te habitshme ne vende te habiteshme /pf/images/graemlins/lol.gif \

flas nga eksperjenca /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

pse i trembni mysafiret ju? e kujtojne qe francezet jane te eger...
Dahlia, ma ruaj dhe mua nje gote mi, interesaxhije /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

E maj une pinko! Te pakten keshtu me rre mendja! Vetem nese eshte qellimi i Dahlias me me bo tape po.. atehere dorezohem une!

pinkparadise

Forumium maestatis

ec aty se ashtu e kena honger te gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif do dalsh burr me i mire se ne ti eeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po ça ke mi dreq goce? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif pse ma nxjerr namin e keq? je vais te saké bientot toi...

ladouce2005

Primus registratum

Mandi, po e paske bo planin...urte e bute e po i fut nji t'propozume tip "Dahlia, bej c'te duash me mua" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

eh, ta mendoni qe pak dite me pare po gjurmoja nje Kosovar ne SHkolle. Po e gjurmoja, dmth i kisha gjet emrin dhe po gjeja kush ishte se vdesim me gjet pak shqip dhe ketej ne! Ai palla u trem se i thashe hajd te te jap nje birre dhe nuk me ktheu me pergjigje me email!
Ketej pertej kufirit qenka plot mer, ku paskam qene!

pinkparadise

Forumium maestatis

ooohhhh ouiiiiiiiii /pf/images/graemlins/lol.gif

fais de moi ce ke tu veux /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dali, ti e di qe une ty... te du /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne mundohemi me i evitu shqiptaret, ky i ndjek me vrap ne shkoll /pf/images/graemlins/lol.gif

Al-Punk

Still here

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mandi, po e paske bo planin...urte e bute e po i fut nji t'propozume tip "Dahlia, bej c'te duash me mua" /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Shiraz jo ne konkluzione se jane cuna me persembari ne!

ladouce2005

Primus registratum

po ti pse flet ne shumes per veten? /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj, shaka ishte, mos u prek ti /pf/images/graemlins/blush.gif