shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

hahahaha sushi me kastravec jane me te mira se sushi me peshk...a e ke receten ti Toranaga?

cacol

Forumium maestatis

o ados, po sikur te jete ndonje sumo ky toranaga, ku do mbytesh ti moj vajze ? /pf/images/graemlins/lol.gif Apo ti sum-o do ? /pf/images/graemlins/lol.gif

pink, doja te ma thonte ky xhaponezi emrin e shpates /pf/images/graemlins/smash.gif

Toranaga, po Perandori i pare juaji si e ka patur emrin ?

ados

Primus registratum

shqiptaret ne france , japonezet ne shqiperi..lemsh u be kjo pune....
nejse. edhe japonezet te mire jane..What a phuck are doing in Albania anyway?!

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif Dahlia ka ftu gjith forumistat ke shpia vete pour le petit dejeuner /pf/images/graemlins/laugh.gif
*para partizaneeeeeeeeee......

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahahahaaahahahaahah boll se ngela tu qesh...kati gjashte dera ne te djathte te ashensorit... aty ku ka nje kurone te Noel-it qe ben xixa te kuqe...kujdes mos me zgjoni kojshit...

pinkparadise

Forumium maestatis

mos u cvish menjhere ti o lla /pf/images/graemlins/laugh.gif prit te futesh brenda se do ftohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej edhe une kam vene ca dekorime te vitit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pemen deja te bere qe nga viti i kaluar /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Hajde ftese indirekte hajde! /pf/images/graemlins/smile.gif O Pinkso po jane te bukura ato zbukurimet, jane? /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ehe /pf/images/graemlins/smile.gif nga ato qe duken ne gjith lagjen /pf/images/graemlins/laugh.gif mungon vetem nje flamur qe te bej MMMMMUUUUUU........ qe eshte shpi albo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Salut les petits salos /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif.

Kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahahahahahaha hahahahahahaha hahahahaha

kapeniiiiiiiii se ikuuuuuuuuu shpeeeeeeeeeeeeeejt.....hahahahah....Kondre? /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Salut beautée /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Sot jom prisonnier de mes desirs. Il faut que je garde la petite /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Et tois, ça vas? Des nouvelles?

regele

Forumium maestatis

he mo franceza! Ca behet ketu? Japoni e paskeni bere te shkreten /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum
Re:Shqiptaret japoneze ne France

U bone ti, vetem per ty kam ardh /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
se me kishe kerku nji t'puthme qe dje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali
Re:Shqiptaret japoneze ne France

Je veux moi aussi un, moi aussi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Salut les belles.

Shire /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, gati për festën nesër? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Dali, pse u treme ti kur t'thash që jom tu gardu t'voglën? /pf/images/graemlins/laugh.gif