shqiptaret ne FRANCE

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: shqiptaret ne FRANCE

Ncuq. I nxehti nuk mund t'largohet n'drejtim t'panjoft /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shefit thuji t'japi nai capucino glacée që t'rregulloj punën e t'xetit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

T'puthmet t'i siguroj un /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Mos e vrit menien hiç se dava francezi o ne shefi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kam bo llafe me shefin e shtabit se i thashe qe vetem ne France vdesin robt nga vapa /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif dhe i erdhi keq qe i shava Francen dhe spitalet ... hej zot

[/ QUOTE ]

Po ti çne me shefin e shtabit! Ku e gjete apo puno ne ndonje repart ushtarak ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

Aman o Kondre se kam nevoje per te puthura /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif, i kam nervat kaçurrel sot. Kam bo llafe me shefin se i thashe qe vetem ne France vdesin robt nga vapa /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif dhe i erdhi keq qe i shava Francen dhe spitalet ... A di gjo ti ne Shqiperi vdesin njerezit nga i nxehti? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif [/citimi

hej zone shqiperi nuk vdes njeri nga vapa sidomos pleqte jane 60 vjeç edhe hidhen nga ura ne lume si çun i ri

pinkparadise

Forumium maestatis

ola,

sapuni e paska bastardu temen, i ka bo te gjith me ik /pf/images/graemlins/laugh.gif

koi de neuf les autres ???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

je suis là moi /pf/images/graemlins/smile.gif
tout va bien... tranquille /pf/images/graemlins/grin.gif
tu ma monquer toi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Capuni osht tu u la te uji i "kalter" i Senes hahahaha aman se vdes kur shof ate "plazhin" e Parisit....

ca tien toujours ton offre pour rassemblement à l'albanaise o Cape...Me thuj lejohet me te sjell ty nje francezke te njome me vete?
lejohet te vime te shoqerum ne Paris?? /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e mire dali, mqse je sill edhe noj francEZ per ne te tjeret se nuk do rrim te shofim sapunin qe ben qef /pf/images/graemlins/laugh.gif e ne te majm pishtarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha
ok pas de pblm
je pensé a toi hier soir /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifj'etait au resto est l'endroit etais super sympa stil épicerie marché de provonce avec plein d'odeurs... d'épices. super cool et la prochaine fois tu vien içi je t'emmenerait là bas...MLK aussi parce que justement il y avait de la musique qu'il ma envoyer une fois... caressse moi sa s'appelle... trop super méga bien....Tu viens? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

capuni

Primus registratum

po bjere mi goc francezen ..une s'haj njeri (normalisht.) Mos sill cuna francez se s'dum konkurrenc!

..mu do m'gjeni ke bregu duke bo not qeni. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sapuno, cunat do jen per ne femrat, ca lidhje ke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif apo .... hmmmmmm... nejse ....

e rregullove shpine ti se ja edhe pak edhe erdhem /pf/images/graemlins/laugh.gif

do flejme ke krevati jot, dahlia ne nje ane, un ne tjetren, edhe ti ne mes /pf/images/graemlins/laugh.gif do ???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha hahahahahahaha
not qeni hahahahahahaahah
sa kam qesh
me thuj daten dhe te sjell ke te dush ti gjithe shoqnin femerore franceze... jane te gjitha beqo dhe te mira

me Pinkun du me nda krevatin vetem pa asnje ne mes... asnje lloj gjinie tjeter perveç asaj te tones... PINK
/pf/images/graemlins/wub.gif

çunat? po te te shohim njehere ty pastaj shohim e bejme

S

Scorpion

Guest

OooPsss Ju Prisha Orgjine.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

scorpio, pa merak se ty te konsiderojme si moter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika kalamaja flasim me vone /pf/images/graemlins/wave.gif

dali; te isha mashkull, pffffffffff do e kisha kthy qytetin mbrapsht vetem per ato syt e tua /pf/images/graemlins/wub.gif
per me shume e kisha kthy francen ne ca te doje ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sapunooooooooooooo /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

pink me konsidero c'te duash, vetem ruhu mi gjo e eger /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

çunat? po te te shohim njehere ty pastaj shohim e bejme

[/ QUOTE ]

..pfff ca ka per t'pa mi goce? ...jam bjond, kacurrels, sy-kalter. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...edhe rri gjith diten duke bo paralele.

MLK

Primus registratum

Me paralelet ja ke fut kot se ska knej /pf/images/graemlins/laugh.gif veç po je n'burg pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mund te jete prof fitness capja...
MLK po erdhe ti me ne une nuk du te shoh asnjeri...perveç teje /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Uuu meqe ra llafi kom gjet nja dy bileta te lira per ke ishulli Lesbos, po nuk ju bo ai muhabeti per me nda krevatin e Capunit mund ta mendoni kte punen e buletave.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha ishull interesant ky qe thu ti hahahaha
Lesbos hahahahaha pse jo po Pinku nuk me ka qef per te shku ne ate ishull s'kam ça te bej nuk shkoj dot vetem....

S

Scorpion

Guest

pink me ra rruga ketej edhe...

20qm6hs.png

MLK

Primus registratum

E bojm ballo me maska dahli, veç une dal pa mask pra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif