shqiptaret ne FRANCE

Dolores

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

Hajde t ja fusim shqip prape ne Capo se dalim jashte loje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjesi
coffee.gif

capuni

Primus registratum

..s'du me fol shqip se do m'akuzojn pseudo-francezet ktu per munges deshire dhe interesi per integrim.

ladouce2005

Primus registratum

Sa vraponi mo, pa hap syte mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si u gdhite? Mire dukeni, ne forme. Jo vapa, po asgje s'ju ben derman juve...ketu e keni koken /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif pucje per ata qe e dine vete /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi gjith pseudo-francezt, francezt, ish-francezt, e kanadezt.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif për ato që e dinë vet.

Po mo qu'est-ce que ce passe? (Hej të s'ëmës sa bela që o me e shkrujt frengjishten /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Dole, kafenëëëë /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jo mer ti jo ...t'puthmen hallall ...po s'e disha qe Alinosi ka hy me basketbollin! ..i bo gjonat me tre-hapsha tashi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e di ca te lujtme i bo alinosi basketbollit a si? Sidomos kur topat i pret LR, bohem si Wesley Snipes neper filma, vej gjithnje me kercy kontrafiguren /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Po, LR e kam pike te dobet /pf/images/graemlins/wub.gif , zakonisht skenat me te i luj vet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

ladouce2005

Primus registratum

..kush nuk po t'pergjigjet ty?!?! ...m'thuj mu se gjakun n'gju do e boj ktu!

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/laugh.gif me mua e ke? Ke do therresh te parin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me duket se paske ikur dhe ti per sot... flasim javen tjeter Cape /pf/images/graemlins/wave.gif na te puc pak, se s'te ka puth njeri sot ketu /pf/images/graemlins/kiss.gif

capuni

Primus registratum

you're killing me with kindness! ..now I have confidence, profoundness and love! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif pse me nget mo? Une e kisha me kindness prej verteti /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

di dhia c'eshte tagjia!

Franceze duhet te jete kjo shprehja, se ata jane me sqime! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

capuno :tispy:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gifAlinos, e di qe gjithmone te kam para syve me Marilyn Monroe, akoma?

Kondrapedali

Kondrapedali

S'i ra n'men asnjonës me ma pru i kafe mu mre? Ça paskeni qen mër jahu.

Cape, po vje dalim për i kafe se kto francezet apo ish francezet kon shum tongërllik /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

ladouce2005

Primus registratum

Kondre, une nuk sjell kafe mo, vetem t'puthme /pf/images/graemlins/kiss.gif por po deshe ti nderrosh per kafe, e bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zgjidh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

capuni

Primus registratum

..kondre, bohu i squt plako e zgjidh t'puthmet e Shirazit, se po erdhe me mu per kafe do i pagush te dyja ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une du nje birre
a ma sjell ti Shire? /pf/images/graemlins/tongue.gif

capuni

Primus registratum

capuno :tispy:

[/ QUOTE ]

Alinos, ah t'keqen vllai, ndrroje icik ate fotografin se ka 2 dit rresht qe m'del n'onderr ajo fytyra sikur po m'gjymon e s'vrapoj dot shpejt ...s'e ke iden ca sikleti!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Cape, Shirazit ja mor të dyja un, ne t'puthmen ne kafen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

Sigurisht pa i met hatri askujt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Bashk dalim e pijm kafen se e paguj un po ajo tjetra që duhet me pagu ça o se nuk e mor vesht /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Meqë jemi i sjellim edhe Dahlias i shishe birr?

Dali, ku je ti mi goc se u bone për moll /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Aman o Kondre se kam nevoje per te puthura /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif, i kam nervat kaçurrel sot. Kam bo llafe me shefin se i thashe qe vetem ne France vdesin robt nga vapa /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif dhe i erdhi keq qe i shava Francen dhe spitalet ... hej zot

A di gjo ti ne Shqiperi vdesin njerezit nga i nxehti? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif