Njerëzit e këqij, kur janë të lumtur, bëhen të padurueshëm. Eskili
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #841 Njerëzit e këqij, kur janë të lumtur, bëhen të padurueshëm. Eskili
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #842 T'i kuptosh të tjerët është punë e mirë, por të kuptosh vetveten është punë edhe më e mirë. Lao Ce
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #843 Koha e tregon njeriun e ndershëm, kurse të keqin e njeh për një ditë. Sofokliu
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #845 Unë mahnitem duke folur për të vërtetën mbi njerëzit, sepse s'ka asgjë më qesharake se kjo. Show
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #846 Disa njerëz mbajnë votër të madhe në shpirtin e tyre, por kurrë nuk vjen kush për t'u ngrohur në të. Van Gogu
Disa njerëz mbajnë votër të madhe në shpirtin e tyre, por kurrë nuk vjen kush për t'u ngrohur në të. Van Gogu
Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum 22 Oct 2013 #847 koha kalon,historia mirret pas kalimit te saj..
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #848 Janë njësoj të parrezikshëm, njerëzit e mençur dhe budallenjtë. Të rrezikshëm janë vetëm gjysmë të marrët dhe gjysmë të mençurit. Gëte
Janë njësoj të parrezikshëm, njerëzit e mençur dhe budallenjtë. Të rrezikshëm janë vetëm gjysmë të marrët dhe gjysmë të mençurit. Gëte
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #849 Njeriu është krijesë që, në esencë, është i pakënaqur me të tjerët. Çehovi
Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum 22 Oct 2013 #850 shprehja më e bukur e njeriut është kur nuk flet.
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #851 O, vite të lumtura. Kush nuk do edhe një herë të bëhet fëmijë! Bajroni
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #852 Fëmija është i vetmi që përjeton botën në mënyrë të vërtetë, të gjitha të tjerat janë artificiale. Belou
Fëmija është i vetmi që përjeton botën në mënyrë të vërtetë, të gjitha të tjerat janë artificiale. Belou
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #853 Mua nuk më duhet miku, që pajtohet me gjithçka dhe çdo gjë e miraton me kokë, sepse këtë edhe hija ime mund ta bëjë shumë më mirë. Plutarku
Mua nuk më duhet miku, që pajtohet me gjithçka dhe çdo gjë e miraton me kokë, sepse këtë edhe hija ime mund ta bëjë shumë më mirë. Plutarku
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #854 Kemi tri kategori të miqve: ata që janë indiferentë, ata që janë të pakëndshëm dhe ata që urrejmë. Shamfori
Kemi tri kategori të miqve: ata që janë indiferentë, ata që janë të pakëndshëm dhe ata që urrejmë. Shamfori
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #855 Vetëm diçka është më e bukur dhe më e mirë se femra në botë, kjo është nëna. Shefeti
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #856 Mashkulli ka të sigurt vetëm një dashuri- dashurinë e nënës. Berne
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #857 Nëna te fëmija, zakonisht, puth më shumë veten se fëmijën. Niçe
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #858 E tërë ajo që është e bukur te njeriu është krijuar prej rrezeve të diellit dhe prej qumështit të nënës, dhe kjo na mbush me dashuri, për jetë. Gorki
E tërë ajo që është e bukur te njeriu është krijuar prej rrezeve të diellit dhe prej qumështit të nënës, dhe kjo na mbush me dashuri, për jetë. Gorki
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #859 Ashtu siç është arti i vërtetë gjithmonë i ri, ashtu mbetet i ri edhe njeriu që bart kurdoherë mendime të reja. Spasse
Ashtu siç është arti i vërtetë gjithmonë i ri, ashtu mbetet i ri edhe njeriu që bart kurdoherë mendime të reja. Spasse
Hektor12 Locus omnem 22 Oct 2013 #860 Shpeshherë njerëzit e këqij janë si qentë e dobët: po ike të sulen më keq, po i sulmove, ia krisin vrapit. J.Xoxa
Shpeshherë njerëzit e këqij janë si qentë e dobët: po ike të sulen më keq, po i sulmove, ia krisin vrapit. J.Xoxa