Shprehjet me te bukura filozofike!!

Airbourne

Papirus rex
On Dec. 13, 2019, Trump announced a trade deal between the U.S. and China that would be signed on Jan. 15, 2020.7Details of the agreement were not released.

Article Sources.

1-The United States Census Bureau.
2-Trading Economics.
3-United States Department of the Treasury.
4-Federal Reserve Bank of St. Louis Economic
5-The White House Briefing Statements.

FAZIT..........................

Annual Trade Deficit.

The U.S. trade deficit with China was $315 billion in 2012, rose to $367.3 billion by 2015 before dropping to $346.9 billion the next year. Within just two years, it had increased to $419.2 billion before this year's projected drop.

PS: padret nga scutari dhe hallat ka rruga e elbasonit RREJNE DELET ndersa DISA te TJERE=JO.

Naten e mire dhe....................rrini vigjilente ne troje.

TUNGI.
 

Airbourne

Papirus rex
Il potere dell'immagine è molto più potente dell'informazione intesa come tale perché gioca su tre aspetti fondamentali dell'essere umano.................... il sesso, la paura e il cibo.
Per potersi difendere quindi, serve................. Alfabetizzarsi, altrimenti "si diventa vulnerabili".

KY qe i ka VENE VULEN eshte.....shkrimtar dhe historian,qe eshte akoma gjalle dhe thone APET asht........................ komunist.

TUNGI.
 

Airbourne

Papirus rex
Banal ne raste KONKRETE quhet=REALIST por pakez i tepruar apo vulgar.
Tschja................skemi lindur te gjithe ne kishe.
ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
 

Airbourne

Papirus rex
The most valuable possession you can own is an open heart. The most powerful weapon you can be is an instrument of peace.


FAZIT.....Ich bin sehr enttäuscht, dass ich meine bevorstehenden Auftritte absagen muss,aber die Sicherheit unserer Fans hat natürlich oberste Priorität für die gesamte Santana-Organisation.

64540-01.jpg

PS.....CARLOS asht=IKONE,MUSIKANT,ARTIST,BRILIANT and=HUMAN.
Te isha une.....BUJRUM ne koncert,dhe KOMPLET i INFEKTOJA por..............TINEZ.
KLM......AIRBOURNE.
DANKE.
U KRYE.
 

Airbourne

Papirus rex
Fuqia apo pushteti,eshte nje aresye sociale tek specia dykembeshe,na sjell apo na rrefen ose na nxjerr tek tema demokraci.Sepse demokracia GENAU eshte, nje perpjekje per.....

Exzesse der Macht,in den Griff zu kriegen.


PROFESOR RAINER MAUSFELD.

PS......NATYRISHT fashistat nuk kane se si te jene dakord.
Por si puna e ime jane=PERJETESISHT PRO.

Fazit.....BACILET me nje cope rrecke,DUHET ta FTOJNE dhe ta DEGJONE neper =UNIVERSITETE.

Naten e mire komb VIRUS.


 

Airbourne

Papirus rex
Ne fillimin e shekullit te 20te me shume se 75% Gegeve Shqiptare ishin Sunni Musliman.


Fund jave te mbare.

PS....si thone ZHULAT me flamur....te ZINJTE bien ere.
DJE...u lashe me sapune RROBASH=KIMI e gjalle te jebatche robt.
NOTEN.
lushit ne te..........KORRA,ne bishit era KERME.
AGRE.
 

Airbourne

Papirus rex
Ne fillimin e shekullit te 20te me shume se 75% Gegeve Shqiptare ishin Sunni Musliman.


Fund jave te mbare.

PS....si thone ZHULAT me flamur....te ZINJTE bien ere.
DJE...u lashe me sapune RROBASH=KIMI e gjalle te jebatche robt.
NOTEN.
lushit ne te..........KORRA,ne bishit era KERME.
AGRE.
 

Airbourne

Papirus rex
Nje FIGURE e PAvdekshme eshte SHPREHUR KESHTU = I could’ve used a little more....................................>>>>>>>>>>


BAGPIPE-BRUCE DICKINSON dhe JO.....skarlatinat VIRUS-HalE

FAZITI.....o quni,qfar asht koperativa?
I thone............KATUNIT.

BRILIANTE para se me SHUME se...............gjysem SHEKULLI.

unnamed.jpgMV5BODQ2NjhmZWEtMTY5OS00NGMxLWExMTMtOTRkNTI3ZDA3OGQxXkEyXkFqcGdeQXVyNjU3OTE5MDM@._V1_.jpg

U prefshe ne PAQE,se nuk ngeli NDYRESIRE pa vjellur per...........ARTIN SHQIPTAR.

Tschyss.
 

Airbourne

Papirus rex
Nje FIGURE e PAvdekshme eshte SHPREHUR KESHTU = I could’ve used a little more....................................>>>>>>>>>>


BAGPIPE-BRUCE DICKINSON dhe JO.....skarlatinat VIRUS-HalE

FAZITI.....o quni,qfar asht koperativa?
I thone............KATUNIT.

BRILIANTE para se me SHUME se...............gjysem SHEKULLI.

View attachment 7354View attachment 7355

U prefshe ne PAQE,se nuk ngeli NDYRESIRE pa vjellur per...........ARTIN SHQIPTAR.

Tschyss.
 
Top