Serioziteti ne lidhje...?

S

Scorpion

Guest
Re: Serioziteti ne lidhje...?

Sa llafazene qe jeni mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Gloria, Miss per informatione te metejshme dejtohuni MLK se e kam bashkvuajtes /pf/images/graemlins/devil.gif

Ju dua shume! /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Ene burgaxhi me qite tani /pf/images/graemlins/laugh.gif Te lutem shume maj gojen se jom me biografi te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Po ti cne burgaxhi? /pf/images/graemlins/idea.gif
Apo ste kapen dot nonen dhe te rrasen ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ti mos ju fut kot shkolles per komedi se ke me njel ne klase /pf/images/graemlins/laugh.gif Ose veç po e kalove me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

hahahahah aty me rri... e merr me mik gloria /pf/images/graemlins/laugh.gif
se u pa puna me vipat ktu... o i flejme aty... o do na japin shkollen per drame /pf/images/graemlins/tonguee.gif

woooooow

Primus registratum

Mos e vrit menjen,shkollen per klloun ta kam lon ty,miku ska cte duhet ne kete rast besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

hahahahah aty me rri... e merr me mik gloria /pf/images/graemlins/laugh.gif
se u pa puna me vipat ktu... o i flejme aty... o do na japin shkollen per drame /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

na nxore bojen mi dreq /pf/images/graemlins/goofy.gif

MLK

Primus registratum

Prape me dipllome une? /pf/images/graemlins/laugh.gif skom mo ven ne dollap jo per gjo /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Po vallaj, veç me pamje serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Prape me dipllome une? /pf/images/graemlins/laugh.gif skom mo ven ne dollap jo per gjo /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Ke ven ke,ke dollapi "pa mik". Duhet ta kesh bosh ate,shko fute atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Aha, ate dollap u bo kohe qe e kom hudh, /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kur u futem n'ship e reja n'Bathore /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Boh si i hudhke gjonat ashu ti pa ja pa hajrin fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse,si po te duket bathorja? Ven pasanikesh kom nigju. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Sidomos pamje fantastike /pf/images/graemlins/laugh.gif kur del me pi kafen n'mnjes ne ballokon, mrekullohesh ka pejzazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem ndertesa te artit kontemporain /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

S'ke nevoje te ma thuash, dukesh /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse po e pate me kaq qef mund te te ndihmoj ne ty te ta bej pashaportizimin ne lagjen time /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

qyqa po ti dreq ca do ne bathore... te coj me kollaj ne laprake une ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif lagje vipash /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

woooooow

Primus registratum

Amon mos u zini.. o kta! Me mire po rri ketu ku jam ne menyre qe mos ti ngeli qejfi asnjerit nga ju /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dooris07

Primus registratum

ueee.... ne laprake ke dhe deputet pd-je miii...se kto vipat e tjere smoren gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif ngelen me gisht ne goj /pf/images/graemlins/laugh.gif