Serioziteti ne lidhje...?

gangsterja

Primus registratum
Nje lidhje eshte serioze kur ekziston dashuria,dhe sinderiteti ne brendesi te saj.Lidhja eshte serioze kur dy persona vendosin te njohin njeri-tjetrin me mire,dmth te perballojne te gjitha problemet qe ju ofron jeta,dhe te perballojne presionet e mjeditit(te tradhetareve)kur nuk e tradheton dhe lendon nga ana tjeter.................
 

joetisti_

Locus omnem
Per mendimin tim serioziteti eshte aty ku fillon nje lidhje. Nuk duhet te kerkohet, por ne rastet kur mungon(s'besoj se ndodh), vetvetiu do te hyje si me injektim ne venat e dashurise.
 

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Nese i pekushshtohesh nje lidhjeje atehere e ke mare seriozisht,me vone plotesohet pjeserisht kur e ben te njohur ke nejrzit e tu
 
Top