Serioziteti ne lidhje...?

Dooris07

Primus registratum
Serioziteti ne lidhje...?

Per mendimin tuaj... kur behet lidhja midis dy personave serioze...?
A eshte e para te dua qe e ben serioze... prezantimi me njerzit e shpise... apo cila eshte ajo qe i shton seriozitetin lidhjes...?

personazh

Valoris scriptorum
Re: Serioziteti ne lidhje...?

kur fillo i depilo komet te dashmes me kursy lek /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ajo qe i shton seriozitetin lidhjes... per meshkujt besoj se esht momenti kur prezantohet vjehrra, jo per gjo po vjerra ka shum rendsi... 1. duhet t'jet me e mir se e bija

nese vjerra te shikon me ate syun, si me ta thon he se do bohet dhe i gjo per ne te dy at'here Serioziteti ne lidhje bohet shum i fort... per faktin qe njeriu rron me shpresa, d.m.th ne mos sot, neser do ja them vjehrres troç /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Missi007... shum pytje bo ti goce, po per tu pergjigj s'te kam pa asiher t'pergjigjesh... fillo e pergjigju temave qe hap se perndryshe personalisht s'te pergjigjem mo PIK

mozaiku

Primus registratum

Qyqa qyqa.... sa u hap muhabet serioziteti, na rreshqiten cunat. /pf/images/graemlins/laugh.gif Njoni thote me kursy lek, tjetri thote po s'fole ti, s'fol as une.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cer boni mer?! Mgjs tema mund t'ju duket icik impenjative, nuk ak gjo per tu shqetesu e asnje rrezik qe ju kanoset. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une mendoj se nje lidhje behet serioze diten e divorcit. Vetem aty nuk qeshet mo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

kshu o kur je femer. e mat serjozitetin me kshu gjonash t'vogla. me menu psh sa serjoze bohet çeshtja kur tjetra e ka babin oficer qe ka maru begsat ose nai mashkull ne fis qe bo stervitje masi ka pa Rambo 3-shin. jo meqe e krujte them /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Aty ceshtja bohet kritike Duto, faza seriozitetit ka maru me kohe po erdhen perforcimet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po shi mer si jeni. Ju dhimset vetem kurrizi juaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

posi jo mi lal, kur ta shkulin nai dhom dhe te bojn si Xhek London normal qe t'dhem kurrizi. po kuir te hedh nje shikim dhe nje perkedhelje ajo....ahhh te ikin dhimbjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ah se mu kujtu i gjo e dhishme per pune serjoziteti: e keni vu re si behet serjoze situata kur i thrret tjetrit ne emer mbiemer (biles noiher permenet edhe atesia): degjo ketu Gezim Shefqet Balliu /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

edhe ne lidhje eshte kjo puna emrave ee?? Nuk tregoj mo emrin jo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Prape mos u qaj.... ju e kaloni me nji te rrafme , kurse femrave i vejne cintura di castità /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ama, kur kthehet ai ushtari prej luftes... /pf/images/graemlins/laugh.gif ene asaj i kalon dhimbja shpirtit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pse grriceni ju eeeeee???
ma thoni se dua te grricem edhe une /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

dolet ke dashuria ne distance tani.....po atje kur dallohet serioziteti??? Kur ble bilete avioni vetem vajtje e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une them serioziteti del ne pah kur e co cunin para babit dhe i thu: "Ba, ja ku eshte!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

prit se erdhi altrenativa socjale. arco muhabeti eshte kur behet serjoze lidhja. si bo vaki te homoseksualet? keni problem dhe ju me baballaret e vllezrit si ne heterot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
dolet ke dashuria ne distance tani.....po atje kur dallohet serioziteti??? Kur ble bilete avioni vetem vajtje e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une them serioziteti del ne pah kur e co cunin para babit dhe i thu: "Ba, ja ku eshte!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ah si ke fol si ke fol.... vetem kujdes e mos me prek ne tela ti mu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

un menoj qe tranoja s'ka fol drejt. se siç e that notorius me siper duhet ti moresh zemren vjerres. se vjerra i lu telat e kitares se burrit. me e çu ke babi bo rruge dyfish e i hap pune dyfish partnerit. bjeri shkurt, çoje ke mami.

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ku di un...
s'me kan lidhur ndo1her /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

ca me t'lidh ty, ti vike vet i trete gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe mos dil nga tema se te keqkuptojne pastaj.

VoGeLuShI

Primus registratum

qyqa problemi eshte se duke lexuar komentet te humbet filli i mendimeve dhe te trafomohet cik ideja e temes /pf/images/graemlins/shrug.gif

personazh

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

e me lal, t'hutojn gocat ta ç'akordojn trunin. ta ma me qen serjoz tashi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ta ri-transmetoj une ty, c'ke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

hapsja e temes do me dit qe kur eshte koha kur psh ke avatari yt pervec atyre lakuriqve eshte edhe prindi ndonjerit....kur hy ai/ajo n'foto dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ahaaaaaa po shprehu ti moj...
me thon t'drejten kam pas vetem nje kshu lidhje me njofje babash dhe mamash /pf/images/graemlins/grin.gif
pas nja 3 mujsh lidhje ky cuni m'coi ke shpia vet dhe m'prezantoi me familjen po un per vete vetem me vellain ne tel e kam lon me fol /pf/images/graemlins/grin.gif