Serioziteti ne lidhje...?

i_own_u

Primus registratum
Re: Serioziteti ne lidhje...?

I N T E R E S A N T E . . .

pse su pergjigje pytjes qe t'bona...? per ate misionin...?

apo s'ta ndjeu te futeshe ne debat...? dhe se bone...

VoGeLuShI

Primus registratum

nuk ishte momenti i pershtatshem por nderkohe po i testoj edhe pse neser iki /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

e imagjinova... mir ke bo, e çkuptim ka ajo po i testoj per çfar e ke llafin...?

VoGeLuShI

Primus registratum

po i testoj ne sensin qe e kam hapur shpesh si teme dhe duke pare reagimet e tyre kam dale ne konkluzionin qe nuk eshte momenti i pershtatshem!

i_own_u

Primus registratum

me vjen shum keq... te betohem dhe t'kuptoj

nejse, ti e din shum mir se ç'bon... kam besim

VoGeLuShI

Primus registratum

flm per besimin por qenka me e veshtire nga ce mendoja /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

normal qe esht shum e veshtir... un prandaj t'fola se ti e more me shum vrrull e t'thash kujdes

mentalitet tjeter atje Arco... fmija esht fmi sidoqoft per PRINDIN... po s'ma do menia qe dhe ktej e kan t'let siç shikojm neper filma apo lexojm neper gazeta

ti ke jeten tat Arco... dhe shijoje si ti vi, prinderit lei n'boten e vet se je akoma i vogel per ato te bosh ato muhabete

VoGeLuShI

Primus registratum

mbase jam i vogel por ta siguroj qe sa me shume kalon koha aq me e veshtire behet per te hapur ate bisede sepse koha kalon dhe prinderit thurrin enderra, bejne plane per femijet e tyre dhe kur ne nje moment shohin se nuk kane qene te afte as ta njohin gjakun e tyre .... /pf/images/graemlins/frown.gif
gjithsesi un jeten time po e ndertoj mbi themelet e kesaj maske dhe per kete nuk i ve faj askujt vetem se duhet te bej hesapet mire me veten kur te shoh se keto themele do lekunden
por me duhet ta pranoj se nuk jam akoma aq i forte sa te bej coming out sepse e di qe shum njeres qe i kam sh xhan do te lendoheshin jo x si shkak i gustove te mija sexuale por por si pasoje e kesaj maske qe nuk ju ka dhene mundesine per te me njohur per ate qe jam me te vertete...

i_own_u

Primus registratum

un t'thash qe ta boj vllai ate muhabet me prinderit... do ishte gjoja me e bukur dhe me e let per te gjith...

duke filluar nga ty qe zdo shikosh reagimin e prinderve ne sy, diçka qe s'ma do menia ta harrosh t'gjith jeten...

ç'plane po bojn per ty ato...? t'kan gjet noi goc me t'feju mer...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

shaka, po mos ta kan hudh per te provoku mer ti, nese t'kan bo ket muhabet... si dihet /pf/images/graemlins/shrug.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

jo mo c'fejes aman /pf/images/graemlins/tongue.gif
po psh m'thon qe nuk duan nuse te huaj por shqiptare (mqse e kane nje te huaj) etj etj te tilla muhabete dmth...
pastaj edhe kjo puna e hapjes se muahbetit nga vellai me duket cik e padrejte se c'kusur ka ai /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

si ç'kusur ka...? t'ka vlla mer toç

esht me e let per ate ti thot qe ti je Homo, se ti thot qe t'kan kap duke vjell banken /pf/images/graemlins/laugh.gif

pavarsisht se per prinderit do ishte me mir e kunderta...

Arco... ç'mosh kan prinderit e tuj...?... nese mundesh kuptohet

i_own_u

Primus registratum

t'rrojn çuno...

prit dhe pak Arco... e lei ato fantazit e tuja se çdo mendojn njerzit per masken qe ti thua qe ke...

kush esht i zgjuar t'ka kuptuar qe n'shikim n'dryshimin tat... kush ste ka kuptuar, as qe do i boj pik efekti kur tja thojn...

e di çte them...?... (e fundit) marto vllain iher prit t'bohet vllai me fmi e zdo kesh nevoj as tja thuash ket identitet prinderve

ajt noten Arco... se po me mbyllen syt CIAO

policia

Forumium maestatis

M: une te dua ti e di
F: mire qe ma thua ndonjehere kur pi...
M: kam pi se do te them nje gje te rendesishme dhe esell nuk ta thoja dot...
F: po he te degjojme...
M: kam vendosur te martohem...dhe...
F: dhe cfare do me thuash qe nuk jam e ftuar ne dasmen tende mor i poshter
M: jo jo une...
F: nuk do me flasesh me ????????????
M: ja e shikon sa te veshtire e kam te ndahem nga ty, martohemi bashke dhe shpetoj nga ky sherr qe nisa...

Dooris07

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ajo qe i shton seriozitetin lidhjes... per meshkujt besoj se esht momenti kur prezantohet vjehrra, jo per gjo po vjerra ka shum rendsi... 1. duhet t'jet me e mir se e bija

nese vjerra te shikon me ate syun, si me ta thon he se do bohet dhe i gjo per ne te dy at'here Serioziteti ne lidhje bohet shum i fort... per faktin qe njeriu rron me shpresa, d.m.th ne mos sot, neser do ja them vjehrres troç /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Missi007... shum pytje bo ti goce, po per tu pergjigj s'te kam pa asiher t'pergjigjesh... fillo e pergjigju temave qe hap se perndryshe personalisht s'te pergjigjem mo PIK

[/ QUOTE ]

hahahaha sa u acarove more... po prit iher se te pergjigjem /pf/images/graemlins/laugh.gif

per mua psh lidhja ime u bere akoma me serioze kur e prezantova me mamin dhe babin dhe kur me prezantoj me prinderit e tij.. nuk e di a isha me ne siklet kur e prezantova apo kur me prezantoj... por ama kisha nje siklet qe o zoooot o zoooot... /pf/images/graemlins/wub.gif nejse mire me shkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

te mjaftoj si pergjigje...? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

i_own_u

Primus registratum

ec mo, themi e mjaftushme /pf/images/graemlins/tonguee.gif

me i llaf i paske prezantuar mamin si fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif

thash un aty o kyçi muhabetit /pf/images/graemlins/shrug.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk fliske kot ti, paske pas te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhet me t'kushtu vemendje me shume ne temat e tjera /pf/images/graemlins/tongue.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Cme bete te qesh /pf/images/graemlins/smile.gif dhe do ti qe ka te drejte cuni /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

normal qe kam te drejt...

po qe, qè muhabeti t'bohet persmari... (gjithmon nese ju intereson i dashuri flitet)

duhet ta keni Maman t'mir n'paraqitje /pf/images/graemlins/tonguee.gif se tjerat rregullohen... flas per karakterin

LiPS... mir je beso...?

Dooris07

Primus registratum

jo e prezantova mamin e tij me babin tim /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ju jeni te pooooooooshter...