Rr e Kavajes

Guest
Re: Rr e Kavajes

He mo blendo...ke fillu me u marr me shit pazarlliqe eeee?

Po licensesn e ke marr /pf/images/graemlins/tongue.gif ? apo ne ti qylit, ju doli qeveria dursh more amani....dhe nga keta krietaret moj korbani! :eek:

ps. :wave:

Guest

[qb] Une mendova qe borxhet u falen pas amnistise dhe si rrjedhoje e zgjedhjeve te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjithesesi une po shes tavoline,derrin po e mbaj vete.Si te duket?
[/qb]
Lere c´mendove ti..Zbutje ka,por Falje s´ka.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Derrin ta mbash,se un s´kam kushte..Por,tavolinen e du..
Nese je dakort,e veme me fitoren perfundimtare, te Alonsos me Kimin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Dotte,nuk e di shprehjen ti..
"Degjenerimi fillon nga lart"...(domethene,nga Qeveria.. ) :shrug: :wave:

Guest

Une s´di Poker,Plluqo.. :rolleyes:
Po deshe,futu ti n´loje..
"Kujt i ngec Derri,n´dore" /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Ahhhhhh pokeri eshte si shpirt - una e luj shume bukur, bej bllofe :devil: :lol:

sa per lojen e Derrit - une them t'a kthejme "kujt i ngeci pronari n'dor" :tipsy:
(xhan xhan eeee :cool: )

Fanta si ke qene ti iher :wave:
te bera nje buzz tel yahoo dje /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Lenke,te keqen e bllofeve..Per gafat e ke fjalen.. :tipsy:

Ajo "Loja me Pronar" m´duket veshtire me u lujt.
Duhet te jete i rende,me u mbajt ne dore.. :confused:
(Une terhiqem per vete..) /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Dhe zgjohuni nga gjumi ju te Uses,se lat nom.. :sleep: :smash:
Ne po behemi gati,per diten tjeter,ju akoma s´jeni zgju..
IIIIIIIII ca Gjumashesh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

I love new york

Primus registratum

Moj Fante, t'i ka zene syte pushteti me duket :tipsy: :devil:

te thashe te bera nje Buzz nje yahoo, madje edhe dje se te pashe aty ke grupi qe ishe online :idea:

Ja mirmengjes rruga - si ja keni cu, a jane shtru najcike rruget me kalldrem apo hic /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. Ahhhhhhhh c'kam pare nje enderr te bukur mor amani :wub: :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja mjesi ne prej meje megjithse s'jom i sigurt a jom zgju apo jo.

Troje, nuk të pyt njeri se ça ondrre ke pa /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Juve paskët qen dallaverexhi shum të mdhej. Megjithse fajin e kom vet se s'kom kalu mo shpesh me dajak n'dor. S'ka as derr e as tavolin për asnjonin. Ato i takojn rrugës. Un them të çojm tavolinën ke xhamija e derrin ke kisha katolike /pf/images/graemlins/laugh.gif .

I love new york

Primus registratum

KOndre - ka plot q1 pysin mos u boj merak hic ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

sa per derrin, une them te rri aty ku i takon :devil:
derri derr mbetet :lol:

Indulgence

Primus registratum

Ja per inat te Kondres /pf/images/graemlins/laugh.gif po pyes una - Cfare endrre ke pa mi Helen? :kiss:

I love new york

Primus registratum

nje enderr te bukur plot :wub: :devil:

t'a them ke veshi una s'e sdu qe t'nigjoje Kondra /pf/images/graemlins/tongue.gif

si ke qene ti yllo :kiss:
si kaloi weekendi /pf/images/graemlins/smile.gif

Indulgence

Primus registratum

Uaaa... enderr me kshushe :wub: :devil: - sigurisht qe eshte e bukur...

Weekend ishte per bukuri deri nga ora 2:00 PM kur Mike po i jepte boatit me sa kishte ne koke, ia futi nje dallge te madhe dhe une qe isha tek kreu, fluturova nja gjys metri lart dhe landed on my tail-bone... Akoma po me dalin xixa nga syte :cry: . No more crazy boat rides for me /pf/images/graemlins/frown.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Si t'dush mi Troje, maje derrin meqë e paske kaq merak :tipsy: . Ne ondrrën thuje ne me zo t'nolt se i kom blloku veshët :rolleyes: .

Hi Indi, ç'kena prej teje? Si e kam rugën e Korçës me aman /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] Uaaa... enderr me kshushe :wub: :devil: - sigurisht qe eshte e bukur...

Weekend ishte per bukuri deri nga ora 2:00 PM kur Mike po i jepte boatit me sa kishte ne koke, ia futi nje dallge te madhe dhe une qe isha tek kreu, fluturova nja gjys metri lart dhe landed on my tail-bone... Akoma po me dalin xixa nga syte :cry: . No more crazy boat rides for me [/qb]
Oh my God - are you serious :eek:
ohhhhhhh Honeyyyyy - Jeeeezzz that sounds dangerous, are you OK now /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss:
I am sure that E** must have wanted to kill the rascal /pf/images/graemlins/laugh.gif
did you fall on the boat or in the water??

Kondre - /pf/images/graemlins/wink.gif

Indulgence

Primus registratum

...landed on the boat... Po te kisha rene ne uje do ishe me bute, por prape e rrezikshme because he could have run me over :eek: ... E** nuk ishte aty, isha vetem une, Mike, Wendy and a couple of other pple... and we were pulling the kids on the tube... It's not so bad, we kept joking about it over dinner... Mike felt guilty and offered to rub it, many times :lol:

Kondre - rrugët e Korçës vazhdojnë të jenë pe kalldrëmi /pf/images/graemlins/laugh.gif . por mua ka kohe qe me kane dhene pashaportizimin te Myslym Shyri dhe ketu tek rruga e Kavajes /pf/images/graemlins/wink.gif . Pres aprovimin tend per tek Brraka... Please? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Indu me shkrive - epo mire gjysma e te keqes qe nuk qenka that serious. I can imagine Mike with those piercing blue eyes, making the guilty face and offering to make it up by rubbing it :lol: :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ke Brraka? Me qef të modh. Qysh sot të pranoj të pashaportizohesh ke Brraka por me kusht që të krysh betimin me dor n'zemër /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Betimi i Brrakës.

Betohem para Ximit ne Lules se do knoj kong qefi, do shaj me ça t'më vijë për mbarë kur komshija t'më rrafi kalamojt, do haj buk e çeçel sa her t'vij viti ri ne do boj i tuf me kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Me pushtetin që m'osht dhon prej Ximit ne Lules, un të pranoj ty, Indi, si qytetare e rregullt e Brrakës.

Shpresoj se tashti ti Indi do flesh gjum rehat.

Troje, t'ka hy gjo ke syni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Indi, n'ça vendi tek Myslym Shyri?

I love new york

Primus registratum

KOndre- nuk m'ka hy gjo ke syne, thjesht e myll najhere qe mos hy naj bizhdil nga era qe frynte perjashta dhe tundte perdet e mendafshta :devil: :lol:

Indu - ec aty- ja arrite edhe kesaj dote ne jete :lol: :devil:

Indulgence

Primus registratum

Betohem, qe si qytetare legjitime e Brrakes, kur te kem kos, do lyej ne byçen! Gjithashtu, do zgjeroj repertorin vellezerve te mij te Brrakes edhe me kenget e Kulles se Hirit (lagjia respektive ne Korçe) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te M. Shyri... aty si içik me siper se Kinema Dajti, mbrapa Ekspozites, kind of...

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo mi Troje se era fryte përjashta...
Anyway. Sot osht i dit e rondsishme pËr indin kshuqë i lejm llafet pa bereqet /pf/images/graemlins/wink.gif .

Indi, ku i ke pas pre flokët ti :rolleyes: ?