Rr e Kavajes

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Rr e Kavajes

T'kisha qen berber do kisha pa shumë gjojna që s'duhet me i pa :goofy: .

Thjesht isha kurjoz me e dit :shrug: .

Indulgence

Primus registratum

Jeeeezzz Kondre - i thone gati 10 vjet, ne m'ka humb memorja (sidomos pas asaj perplasjes se djeshme :lol: ) - po me duket se aty ke rruga e Elbasanit kam pas shku, ishin moter e vella ata qe e kishin ate dyqanin, por gjalle ne bote s'ua mbaj mend emrat... Nja dy here kam shkuar edhe tej nje cun qe mbahej per i zoti, diku andej mbrapa Shkencave :idea:

Helen - Memorjen e muajve te fundit e kam xhom fare, shyqyr /pf/images/graemlins/wink.gif

it's me

Primus registratum

Hallo grupi /pf/images/graemlins/smile.gif .
Si po shkon qeveria e re. U asfaltuan rruget e brrakes apo akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif
Indu ai cuni e ka pasur emrin Adi dhe vajza me duket Bona, i kam pasur komshinj. Mbrapa shkencave diku ka pas dhe qene Igli(ca si i shemtut /pf/images/graemlins/laugh.gif ), edhe ky beri emer per ca kohe, kete e kam patur te njohur.
Tek rruga e Elbasanit ka pas qene Mira qe priste shume bukur, ne nje sallon italian.
Per vete vitin e fundit para se te vija ketej kam pas shkuar tek Zana tek shallvaret.
E bera biografine e flokeve :lol: .

Helene :kiss:
Ne javen e kaluar luajtem poker. Mire qe spranova te luanim streap poker se do kisha ngel pa gje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nja dy here me ecen bllofet. Pastaj s'me besonte me njeri. :cry:
Por nuk ishte me leke prej verteti keshtu qe s'e vrava shume mendjen.
P.S
Po mua mi do ma tregosh ate endrren??

I love new york

Primus registratum

E mi ti e solle koken :kiss:
hajde 2 sec ke yahoo se do te te pys dicka - t'a tegoj edhe endrren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Itso per cin Igli flet ti per futbollistin eeee

if yes, e kam pas shok :cool:

FIXHI USA

Primus registratum

ondren as muve sma ka tregu ajo :smash: :smash: po una ja kom vjedh se isha mshef ke ondra ene shikoja :lol: :lol:
indu si minister i mrenshem qe jam do tja heq patenten mikes :smash: ene do ta drejtoj vete botin /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: :thumbsup:

Indulgence

Primus registratum

It'so - ti qeke sharp fare. Na thuj cfare vitaminash merr? Ginko-Biloba? /pf/images/graemlins/smile.gif Igli-Bravo, por une s'e thashe qe ishte nje cike i shemtut dhe i shkurter, se po qe se Igli na dilte qe ishte Kondra, ku te futesha une pastaj :lol:

Po qe se edhe kjo Mira qe thu ti ke rruga e Elbasanit ka qene e shkurter dhe e shemtut (icik mo /pf/images/graemlins/laugh.gif )... bingo, aty kam pas shku una...

Poker :thumbsup: I'll join! Cfare varianti preferon rruga: Texas Holdem Poker apo variantin shqiptar?

PLLAQO - Vetem po t'i japesh ti botit kam besim... M'kan thon qe ke njel pa sekretare te ministria jote. A po me merr mu? Do m'bosh nder t'modh se ne nga rrethet s'kena shum konekshens /pf/images/graemlins/laugh.gif . Sa me fut komet, se pastaj i ngjit vete shkallet e karrieres une :devil:

Guest

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] Moj Fante, t'i ka zene syte pushteti me duket :devil:

te thashe te bera nje Buzz nje yahoo, madje edhe dje se te pashe aty ke grupi qe ishe online :idea:

P.S. Ahhhhhhhh c'kam pare nje enderr te bukur mor amani :devil: [/qb]
Lenke,mua pushteti mi hapi syte,se po me sjell te mira plot.. :devil:

Zile s´kam degju (te grupi),se hyra dy min. sa hoqa dicka..
Por, e shoh qe t´paska ngel menia qe s´ke fol me mu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos te kam dal une ne ender moj amaaaaan..(se me ket Avatar qe ke... :confused: ) :tipsy:

P.s Xhan xhan una ty eeeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Grupi, Indu..pershendetje..

it's me

Primus registratum

:lol: :lol:
Ti ke pas shkuar te Adi(tullac /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe Bona(sjam dhume e sigurte per emrin), moter e vlla.
Kjo ka pas qene bjonde.

Iglin e mbaj mend se s'pranonte ne bote te me merrte leket dhe me vinte shume ne siklet, priste shume bukur floket me fije. Tek fotot me modele flokesh kane pas qene edhe nja dy foto te miat dhe pradaj spranonte ta paguaja lol.
Tani e ke ne amerike.
Vitamina per memorje duhet me marr se per ca gjera e kam trurin top por nga ana tjeter as numrin tim te telefonit smbaj dot mend.

Plluqi ke inat, mua ma thane endrren :goofy: :wub:

FIXHI USA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif hmmmmmmmmmmm ka me fillu ene pllaqi me u bo nervoz :smash: :lol: :lol: :lol: :lol:

I love new york

Primus registratum

:lol: asnji nuk e di endrren po hajde, It'so mos ja boj gizili publikut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Endrren e di vec una dhe personi qe ishte ne te :wub:

Pllaqi po ti c'pate te keqen teta :smash: :devil:

Indu - Strip Poker and Margarita babe :thumbsup: :goofy:

Fante tashti avatari im ty t'trem apo te tundon /pf/images/graemlins/tongue.gif

FIXHI USA

Primus registratum

induuuu kush te ka lone ty pa ven m i?? :smash: :smash:
hajde shpejt ke ministria ime ene jo si sekretare do te vej pllaqi ty zevendes ministre /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ja kshuja u rregullu ene kjo pune :lol: :thumbsup:

sweet eda

Primus registratum

helene, :smash: tundon thote , pse moj kshu gjerash i thuhen gocave te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. guess what, komshija ime qenka lesbike, dje e mora vesh, kur dolen te dyja , tek dera e shtepise e i futen nje te puthme, e pastaj iku kjo mikesha tjeter.
eh bote o bote........qejfe qejfe kjo dynja, qejfi qejfit nuk i ngjan

FIXHI USA

Primus registratum

qyqa qyqa cpo me vika ene mu me u bo lesbike :lol: :lol: :lol: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

PLLAQO - Rrofsh! Ja ketu duket shoqnia! Ju ministrat e tjere vetem llafe keni!
Si te Ministrise se Mrendshme qe jemi, hajt ta gjejme ndonje metode investigimi t'ia nxjerrim Helenes sekretin e endrres me kshushe :wub: :devil:

Meqe jemi tek lesbizmi, nje here qe i preva floket sh. sh. shkurt una dhe po ankohesha qe "do m'gjujn ene femrat tani", Indulgenti per te me qetesuar me tha: "don't worry... just bring 'em home honey" :lol: :smash:

I love new york

Primus registratum

qyq qyq qyq ca u boka knej :lol:

s'e kam thene kot una qe avatari im krijon zhurme te madhe :devil:

Najso, me shkrive me komshijen :lol:

Indu - e kane fajin shishet e veres :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ec mo ja hudhe ne ti venit t'punes, je bo Zv Ministre direkte eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif

FIXHI USA

Primus registratum

po po zevendesministre /pf/images/graemlins/wink.gif ene po menoj ti jap te mbuloje fushen e zbulimit te kontrolloj drejtorine e zbulimit ene drejtorin ta zgjedhi vete /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :lol:

Indulgence

Primus registratum

Aty m'rri Pllaqo. Deri sa ta vendosesh ti perfundimisht, une po i marr dy kurse te shpejta zbulimi me FBI dhe CIA dhe do filloj te mendohem kush mund te jete kandidati me i mire per Drejtor Zbulimi /pf/images/graemlins/wink.gif
Ciao per sot...
:kiss: per koleget qeveritare.

Guest

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] Fante tashti avatari im ty t'trem apo te tundon /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

As me trem,as me tundon..
Fantazine,ti ce kujton??
A e di,moj Lenke e dashur,
Pak nga gustot,qe ka robi,
cfare pelqen ose ka hobi.
:shrug:

Ndaj per vete,un´ kam vu..
Nji floke zeze,qe me ngjan mu..
Pllaqi duket,cun i pjek,
N´avatar,me demek..
:idea: