Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Sa here qe vij ketu,nuk kam force me shkrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me pelqeu rreagimi i Indit,(male version)..."don't worry... just bring 'em home honey" /pf/images/graemlins/wink.gif

C'behet njehere?

I love new york

Primus registratum

Fantazi moj Fantazi
bejtet i ke shume per zemer
po Lenka i di gjerat mire
n'gazeta ka botu vjersha me emer /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca figura qe shkojne per lume
me shume eshte me reagu bota
me qit n'pah
ca vecorite t'kota.

Sa per gustot edhe per hobit
ALbforumi akoma s'ka arrit
me ja hap une zemren teme
per shijet e mia me vertik
pllaqi osh vertet i pjek
ndaj reagon me at karakter virtual
cfare tjeter gje do ishte "worth it"
qe njeriu te jete komplet real

Kurjoziteti ka vra macen
s'len shume vend per mendje partacen
sa per avatarin "c'don me thene"
eshte si te gjesh gjilperen ne leme
ndaj misteri ka lezet
po edhe gallata kur kuptohet
jam kaq rehat me rrob q1 m'njofin
saqe per virton vone nuk m'bohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'me mundon asgje moj moter
me imazhet m'pelqen me lujt
ndaj krijoj ca kontroverse
qe ca forumista t'reagojn si byth e zgjut /pf/images/graemlins/laugh.gif

se mos merzitesh edhe ti moj :tipsy:
se une ne letersi kam qene e para e klases /pf/images/graemlins/tongue.gif

FIXHI USA

Primus registratum

hihihihihihi :lol: :lol: sipas "fantazise "plluqit i bie qe nga avatari ti pelqekan specat e kuq hihihi:D :lol:
plluqi i urren specat e kuq :smash: :tipsy:

Guest

Hmmm....

Si moj Lenk´,me paske prit..
S´kisha fjet,por se kam dit..
Apo s´ishte mrom, nji Vap
S´me boni fajde,penxherja Hap..

:rolleyes:

Nejse..Si ish muabeti..
se knej,qeka bo qameti..
Dhe Plluqi na qeka shpjegu..
Si Cift, keni reagu..

:wink:

Albforumi,ka arrit
Gusto dhe Hobi,n´drit me i qit..
Zemra po eshte,dicka tjeter
e s´duhet me u hap, patjeter..

:idea:

Misterin,qe do me percjell..
kufirin tim,se arrin kurr´..
Ndaj ti dy femrave,u ndjefsh lezetin
Jom pro raportit,Femer e Burr´

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ahhhh po harrova, c´ke shkrujt me lart..
Ca "Byca t´zgjuta", do me ngacmu..
Une s´u perfshikam,me nje fjal´
se zgjuarsia, m´ka shku ne Tru..

:cool:

Per Letersi ti,e para Klases??
Ambjentin,e paske icik.. ngushtu..
Me Poezi...e jo me Bejte..
Nje shkolle komplet,kam konkuru..

/pf/images/graemlins/wink.gif

Mos caj koke hic,hatri s´me ngel
Shkruj cfare te dush,me qef lexoj..
Shaka bej une,shaka ben ti..
Ne Qeveria,do t´na kuptoj..

/pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s Fjeta me mendimin me onderu...
por Lemza s´me ka pushu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Bejtet ene vjershat kane nji teme tjeter ne albforum, keshtu qe per te mos e bere bajate rrugen e kavajes ju sugjeroj te kaloni tek tema tjeter

:rolleyes: upfffffffffffffff
kjo fanta qeka shume e zonja, :thumbsup: keshtu qe neshja u myll 2-1per fanten :idea:
Ti helena hume ti, :smash: ene turp te kesh per avatarin :smash: se na i disgustove njerezit nga memedheu :lol: ske turp KONTRAVERSALE DREQIT
nuk i prisja keto sjellje nga ty :shrug:
:rolleyes: pffffffffffffffff c'kisha ne men me ndru firmen sot

I love new york

Primus registratum

Plluqi sa per ndeshje, une kam qene atlete ene hic s'ma merr njeri m'kthese, mos filloj pastaj nga fushat e artit e te letersise :cool:

Ja Mirmjesi rruga iher :wave:
Thank God people are so different in this world otherwise "njellojesia" do n'a kishte marr erzin :rolleyes:

Shpresoj qe askush mos kete qene konfuz mbreme, we had to much to drink edhe nje fjale me shume c'u ku shpeton :devil: se jo per gje po na perfundon ndonje si ky ketu poshte ose anasjelltas pastaj :tipsy:

doctor-joke.jpg

P.S. I love the stir that my avatar causes :devil: - I didnt think it would do the job (it was hired for) so good /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

e po tani, per fun edhe gallate kena ardh ktu, s'kena ardh me bo shamate edhe me proklamu fitusit :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj ne te psikologjise jemi icik rrob te lirshem nga natyra e vdesim te testojme ne cdo moment :devil: - c'ti besh tik profesional /pf/images/graemlins/laugh.gif
pa dashur cdo kush na duket si pacient :book: :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ti kte t'kishe thon mi Troje. Rrijsha e vritsha menien un se pse sillesh ti çuditshëm /pf/images/graemlins/laugh.gif (prit se m'duket se ene un po boj si psikolog tashti tu bo analizë komportëmentale/behaviourale të Trojës /pf/images/graemlins/tongue.gif ).

Si ka pas thon poplli knej ka onët tona, bëhu mjeku i vetes :goofy: . Jo për gjo po ktu ke forumi nuk mrrin me diagnostiku njeri, përkundrazi, qet veten zbulu e i hypin kacabujt Pllaqit.
Siç e ka thon ne ky i funit mo nolt, boll me konkurse poezie e zgjuarsie se po na boni me ndrru rrugë. Un për vete ne içik ne ja mështjell ka Brraka ne aty hec e të m'kapni ju mu me poezina për Lulin (Luli është kali /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Peace rruga.

I love new york

Primus registratum

Mjesi Najso - si po ju shkon dita me ate Emily juve moj :idea:

ketu eshte nje humidity for about a week now and it'a big haze all over :smash:

nejse ika me Shirazin tashti edhe u refeshem me i ice coffe :goofy:

KOndre -si qe puna kalit "lluku-lluku babashta" :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Nice ho mi megjithmen ça bohet anej? Ti je m'rregull ne e sigurume (jo insurance compagny por kokën)? Po qe se t'kap fryka hec knej ka rruga Kavajës se ak gjithmonë rob që t'ngrejn moralin /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Troje, ta thash i her që mos u cyt knej ka Brraka se e hap masnej ate dellin tim poetik un ne e mori lumi forumin /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Pllaqi, ku është balta më e ëmbël se mjalta?

I love new york

Primus registratum

kondre, mo na ngacmo per delle poetike se i kemi te varrosura thjesht ne shpirt, edhe po i ngacmume mund te behet nami keteja /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

pytjes per Pllaqin i jap pergjigj una iher ke tema e Pytjeve/Pergjigjeve - dhe une mendoj qe s'ka balte qe osh e omel, i ka ik vakti ksaj shprehje te Cajupit :shrug:
balta eshte me e omel aty ku ndjehesh mire dhe ka lek /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo mi goc se balta balt o e hudhi sa t'kesh qef sheqer s'bohet asiher e omël /pf/images/graemlins/tongue.gif . D.m.th zgjidhja o me dal prej llucit :shrug: , me u njit nolt me i llaf (megjithse knej ka Kanadaja i fusin i maple syrop ne e omëlsojn ne llucin /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Megjithate sejcili e shef simas mides vet. Por un s'e kuptoj se ça bojn gjith kto rob ktu ke rruga Kavajës :rolleyes: .

FIXHI USA

Primus registratum

per mu balta me omel se mjalta oshte ke rruga kavajes :lol: apo se ka bo edi si shpirt :thumbsup:
per ty kondre se di una :idea: brraka sikur the tina :shrug:

I love new york

Primus registratum

tashi ti e thellove punen :cool:
e germove icik balten me shume sesa siperfaqja e gallatave /pf/images/graemlins/laugh.gif
me dal pri lluce njeriu duhet t'i beje te gjitha gjerat brenda limiteve te tij - rendesi ka qe te dalesh. jeta duhet mare si te vjen dhe gjithmone duhet ngriutr ne kembe :shrug:

Oh by the way a m'con ai kanoce me real Canadia Mapple sirup ti muve se dy here qe isha nuk e mora vesh pse nuk bleva /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Indulgence

Primus registratum

Miredita rruga qe me adoptoi, me dha dashurine e munguar dhe me beri dhe me post :kiss:

Kondre - Ce na pyete ku i prisnja leshkat mo dhe tani s'po na thua gjë prej gjëje :confused:

Shyqyr qe u iku ai delli i bejteve Fantes dhe Helenes /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Shiko Indu se filloj prap una eeee - aq du :devil: :lol:

jo per gje po me eshte cenu avatari qe e kam si shpirt :lol: :devil:

pse kot me pagun mu Britney edhe Madona gjithe ato pare qe mos luftoj icik kur i cenohet imazhi :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiro - lexo lexo se ka gallate /pf/images/graemlins/wink.gif