Rr e Kavajes

Guest
Re: Rr e Kavajes

kondre...paske fillu me punu trun i trete eeee?!

Ja pyt fantazine se paska ide qe te ndihmokan ty :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

sa te kompletueshem me njeri-tjetrin jane disa njerez ne forum
he dotte, se dhe ti me mua je great match /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante, e kam me Kondren, se mos merzitesh :wave:

Guest

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mu m'pëlqekan ato gjojnat posht se ke ku e ve kaptinën kur zihesh me grun :lol: . [/qb]
Po pse kur te zihesh..poshte do te te hedhi ajo ty..apo do t´nxjerri fare nga dhoma.. :lol:

P.s Jo, Shiro jo.. :wave:

Guest

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] sa te kompletueshem me njeri-tjetrin jane disa njerez ne forum
he dotte, se dhe ti me mua je great match /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante, e kam me Kondren, se mos merzitesh :wave: [/qb]
He pra mo...njeri ka nje ide...dhe tjetri fup thote qenka komode per mu /pf/images/graemlins/smile.gif

shiro...neser me kismet po te dergoj ato gjonat... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mu m'pëlqekan ato gjojnat posht se ke ku e ve kaptinën kur zihesh me grun :lol: . [/qb]
Po pse kur te zihesh..poshte do te te hedhi ajo ty..apo do t´nxjerri fare nga dhoma.. :lol: [/qb]
Jo mi fante se burri si o burre rri poshte krevatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pu sa rob t'pakapshëm që jeni bo. Po për ça t'zime e morët juve ëre. Po u zive me grun megjithmen mundsisht gjej nai hotel për notën /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Un e kisha për tjetër t'zime mi gra, po ju s'e kini menien aty e kini ke llafet :tipsy: .

Guest

po pra kondre po...poshte krevatit e ke venin te te dy rastet po he... :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

*i*, o nryshe me qen posht krevatit si qen ne o nryshe me qen .... si quhet në rastin e dyt? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

kondre , hec mar burre i dheut...mo u merzit...se qe ku gjete ca jastik e bo bi rehat tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Oj ti, nuk ka ma keq p'r i burr se kur qahet gruja se nuk a rehat /pf/images/graemlins/tongue.gif . Pranej ne mu m'pëlqej ajo dhoma q1 kish tregu fanta. Për ma tepër që jam dhe i zanatit /pf/images/graemlins/wink.gif .

Guest

kondre, nigjo keshillen e shirazit /pf/images/graemlins/laugh.gif se as njerin nga rastete e te qenurit poshte se shfrytezove...

Shiro naten Yllo, dhe kiss per :angel: O

Kondrapedali

Kondrapedali

Shiro, po o gjynof me ra jasht mi goc. O harxhim i tepërt /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Indulgence

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] Induuuuuu :kiss:

i expected some comments and messages after the celebration :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I came back to work to find that hell had broken loose, prandaj...
Evenimenti shkoi pelqyeshem them une... Sic te thashe une isha the "pink popsticle", Yll fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
it-t.xml

Ca foto me mua brenda po t'i dergoj neser :kiss: ...

P.S. I met Mr. V. What a great guy! Sec gjeti dhe ca kusherinj te harruar aty me duket...

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga * i *:
[qb] kondre, nigjo keshillen e shirazit /pf/images/graemlins/laugh.gif se as njerin nga rastete e te qenurit poshte se shfrytezove...

Shiro naten Yllo, dhe kiss per :angel: O [/qb]
Posht krevatit ta lej ty me e shfrytzu, jo për gjo po mledh ene pluhna. Ta merr menia ty se e lejsha pa shfrytzu at pun që po thu ti? Mazallah.

Hajt natën e mir tashti e mos u merr me llafe! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb]
I came back to work to find that hell had broken loose, prandaj...
Evenimenti shkoi pelqyeshem them une... Sic te thashe une isha the "pink popsticle", Yll fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
it-t.xml

Ca foto me mua brenda po t'i dergoj neser :kiss: ...

P.S. I met Mr. V. What a great guy! Sec gjeti dhe ca kusherinj te harruar aty me duket... [/QB]
now we're talking /pf/images/graemlins/laugh.gif

looking forward for the pics :kiss:
ohhh, same words from Mr. V for you too /pf/images/graemlins/smile.gif

FIXHI USA

Primus registratum

ja nji bedroom i mire
messy_room.jpg

kush do burek me spanaq :lol: :lol:
pllaqi po ha plot me spanaq ene kos te ftohte /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

rrofte Astoria mi (dmth lagjia greke) /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

mgjth edhe Helenes kur i teket najhere ben byrek fantastik me presh dhe gjize kur i teket ama (me peta te gatcme) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indu me kane ardh fotot mu ke yahoo-ja :angel: :kiss: